Pink Pussy: lesz punci illatú parfüm?

2018. Április 13.

Ha azok között vagy akik várják már a punci illatú parfümöt a jó hírünk, hogy megvan a márkanév, megtervezték hozzá üveget is, viszont szerintünk a pinkpussy pont com domain névre még ne kattints, mert pontosan azt fogod látni amire gondolsz. Vajon a számtalan vicc, internetes átverés után valaki tényleg elkészítette a különleges parfümöt, vagy megint csak átverés? Utánajártunk, és elmondjuk.Különös parfümillatok

Valószínűleg az ihleti a különös nevű és illatú parfümöket, hogy magas az ingerküszöbünk. Hallottunk már az erdei eső illatú parfümtől kezdve a cigifüst illatún át, egészen az „öreg könyv illatú” parfümig sokfélét, de látni nem láttuk egyiket sem, és parfümériákban sem kaphatóak. Éppen ezért kezeljük a Pink Pussy-t némi fenntartással, pedig van aki szerint már hónapok óta készen van a punci illatú parfüm, mások szerint az egész egy vicc, egy internetes átverés. Elmondjuk, mi mit gondolunk róla.


Az üveg

Ha pikírtek akarunk lenni akkor az üvegre nézve máris legyintenénk: a leendő Pink Pussy parfüm üvegje egy kézigránáthoz hasonlít (ez még nem baj) a tetején egy megmagyarázhatatlan pici sapkával (vagy bojttal), aminek a világon semmi köze nincs a női nemi szervhez, és a parfüm üzenetéhez sem, de nem ez a legnagyobb baj.
Kétségtelen, hogy vannak vad gondolatú tervezők, akik szerint ez feltűnő (mondjuk a sapkaszerű kötött bojttal tényleg az lenne), de a nagyobb gond a felirat, ami úgy néz ki a parfümön, mintha a szomszéd hétéves kislánya pingálta volna rá Paint-ben.

Akad azonban egy ennél is nagyobb gond: a parfümös üveg tökéletes másolata egy már létező parfümnek, akinek a gyártója azonnal jelezte, ha megjelenik egy ugyanilyen üvegben a Pink Pussy, akkor azonnal perel. A kérdés az, hogy ha nincs üveg, nincs tervező, akkor van-e parfüm? És van.


Does it exist?

Az egész világot a fenti kérdés tartja izgalomban: az az létezik egyáltalán? A válasz igen, mert valóban van több olyan internetes oldal, aki a Pink Pussy parfümöt árulja, potom 25 dollárért. Igaz, egy inkább kémcsőre hasonlító üvegben, azt állítva, hogy a parfüm 100% alkohol mentes, és tökéletes illatú.

Összegezzük hol állunk: létezik Pink Pussy nevű parfüm, mert meg lehet rendelni. De ez nem olyan üvegbe van zárva, amit láthatunk a reklámokban. Akkor lehet, hogy kettő van? Egyáltalán milyen illata van?


Ilyen illatú a Pink Pussy

Kettő dolog lehetséges: az egyik az, hogy a Pink Pussy egy fantázianév, és a parfümnek egyébként semmi köze nincs a punci illathoz, vagy az, hogy igenis van. Ez utóbbi további kérdéseket vet fel: vajon melyik punci illatához hasonlít a parfüm: a fiatalhoz, vagy az öreghez? Az erős illatú, vagy inkább az illatsemlegeshez (csak nehogy úgy járjunk, mint a feromonos parfümmel: kiderülhet, hogy a punci illatú parfüm annyira semleges illat, hogy nincs is neki?).

Egyáltalán kinek készül? Nőknek nem sok értelme lenne: nem hisszük, hogy punci illatot szeretnének magukra fújni. Akkor a pasiknak? Azt még nehezebb elképzelni, hogy John áll a londoni metróban, és diszkrét punci illat veszi őt körül, miközben a potens(ebb) férfiak vérbe forgó szemekkel keresik az illat forrását.

Kinek készül akkor a parfüm?


A konkurens: A Vulva

Ha még nem zavarodtál teljesen össze, akkor most fogsz: van, és eddig is volt, punci fantázia néven parfüm. Ő a The Vulva, mely egyébként kapható az Amazonon, és benne van a 25 legkülönlegesebb nevű termékük között.

A Vulváról annyit tudni, hogy nem olcsó, mert 48 dollár az ára, cserébe az alkotói szerint nem parfüm, viszont valóban punci illata van, mely „öröm a szaglószerveknek”, és csak reméljük, hogy a szaglószerv az orr lehet.
De akkor mi van a punci illatú Pink Pussy-val? 


A Pink Pussy átverés

Szerintünk a Pink Pussy átverés. Nem lennénk meglepődve, ha kiderülne, valamilyen egyetemi projekt, vagy egy unatkozó kismama hekkelte meg az internetet, annyira, hogy mindenkit átvert. Mindenesetre, ha van kedved, rendeld meg a 25 dolláros változatot, hozd be nekünk megmutatni, és szívesen írunk róla egy hosszabb cikket is. Feltéve, ha valóban punci illata van.

Kattints ide a valódi parfümökért!

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!


Újdonságok

betöltés