A vonzó férfiillat titka – parfümök, és minden, ami előtte van

2019. Február 13.

Mi fán terem a szexi férfiillat a nők szerint? Egyáltalán, mikor mondja egy nő a férfi illatára, hogy vonzó?

Körbejártuk ezeket a kérdéseket, és most Veletek is megosztjuk!


 

Működik a kémia – avagy állati örökségeink

 

Bár jobbára túlnőtte az ember ösztönlény mivoltát, azért a párválasztásunk során jelentősen befolyásoló tényezőt jelent, kellemesnek találjuk-e a másik szagát.

Nemcsak a testnedvek tekintetében, hanem például a hajára, bőrére vonatkozóan is.
Ha igen, akkor valószínűleg jobban összeillünk. Ezért is szereti sok nő a párja természetes aromáit szagolni, hiszen számukra ez „csemegét” jelent.

 

Hogy a természetes illat minél kellemesebb legyen…

 

Fontos a táplálkozás. Aki egészségtelenül étkezik, annak a természetes testszaga is jóval kevésbé vonzó, mint odafigyelő társának.

Az erős aromájú ételek tekintetében, egyes kutatások bebizonyították, hogy a nők „macsósnak” találják azon férfiak testszagát, akik például fokhagymát ettek nem sokkal korábban, a mindennapokban azért nem mindig izgató, ha a partnerünk hagyma-, fokhagyma- vagy kolbászszagot párologtat ki magából.

 

A dohányzással is ez a helyzet: a füst szagát beissza a haj, a bőr, a kéz, a ruhák, és egészen más egy nikotinfüggő illata – még parfümmel is – mint egy nem dohányzóé.

 

Tisztálkodás, higiénia

 

Általánosan elterjedt nézet, hogy a nők szívesebben tisztálkodnak, mint a férfiak, de azért szerencsére javul a tendencia, és napi egy-két zuhany már a legtöbb férfinak sem teljesíthetetlen.

További biztatás gyártói oldalról, hogy a férfi tusfürdő kínálat is kezdi lassan utolérni a nőit, és a dezodorokkal sincs ez másképp. A választékra tehát nem érdemes panaszkodni!


A legszexibb illatú férfi az, aki épp kilép a zuhany alól, és a vízpára, a kozmetikumok, illetve természetes adottságai együtt egy tökéletes illatkompozíciót hoznak létre.

 

 

Milyen illatokat szeretnek a nők a férfiakon?


Nyilván dominál az egyéni ízlés, de a tisztaság, a frissesség azért alapvetőek. Emellett pedig, talán közhelyesen hangzik, mégis a legfontosabb: a férfi által viselt illat passzoljon a személyiségéhez!

Az ápolatlanságnál csak egyvalami kiábrándítóbb, ha az illat és a pasi nincsenek egymással összhangban.

 

 

Parfümök igényes férfiaknak, személyiség szerint 

 

Született problémamegoldóknak:

 


 

Hugo Boss Bottled. Magabiztosság, férfiasság, elegancia: ezt tükrözi ez a parfüm. Hozzá persze egy csipetnyi lágysággal, hiszen az igazai férfi ezt az oldalát is meg meri mutatni.

 

Az örök játékosok illata

 

 

Davidoff The Game. Fiatal vagy fiatalos férfiak parfümje, benne hangyányi veszéllyel. És persze, örök vággyal a győzelemre!


A hódítás bajnokainak aromája:

 

Paco Rabanne 1 Million. Lehengerlő illat lehengerlő férfiaknak, akik az élet minden területén az élre törnek. Bódító, édeskés jegyei a hódítást, a citrusok pedig ennek könnyedségét fejezik ki.

 

Klasszikus sárm minden napra:

 

Armani Acqua Di Gio. Enyhe fűszeresség, amiben érződik a függetlenség, a magabiztosság, és erőlködés nélkül válik nagybetűs Férfivá.

 

Életművészeknek:

 

Davidoff Cool Water. Illat a reggeli borotválkozás, zuhanyzás jegyeinek felidézésével. Ez az üvegcse, bárhová is vetődik valaki a világban, magában rejt egy kis otthont, egy kis tisztaságot.

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés