Parfüm Éden Magazin

Givenchy - amikor legenda távozik

Március 10-én szombaton, a Párizs melletti reneszánsz kastélyában elhunyt a világ legismertebb francia divattervezője Hubert de Givenchy. Givenchy – akinek múzsája Audrey Hepburn volt – 1952 től 1995-ig vezette a saját divatházát. A tervezőt 91 éves korában érte a halál.

folytatás

Parfüm szakkifejezések, amiket érdemes ismerni

Amikor parfümöt vásárolsz, találkozhatsz olyan megnevezéssel, melyekről nem biztos, hogy tudod, mit takar. Az a kisebbik gond, ha nem mered megkérdezni, hogy mit jelent. A nagyobbik az, ha az eladó nem tudja megválaszolni. Mi összeszedtük Neked, mi mit jelent a parfümvilágban.

folytatás

Lenéniztek...

Egy 15 év körüli fruska. És nem kértem ki magamnak. Pár éve még felháborodtam volna...

folytatás

Csábítunk és élünk

Egy illat lehet nehéz vagy virágos, vagy jelzőkkel leírva például "frissen levágott fű szaga", azonban a kutatók szerint biztos, hogy a szaglóérzékünk, és az, amit észlel, hatalmas befolyást gyakorol a mindennapi életünkre - tudatosan és öntudatlanul is.

folytatás

Éves nagy parfüm horoszkóp 2018.

Érdekel, hogy mi vár Rád 2018-ban?

Az éves horoszkópunkból most megtudhatod! Ráadásul megmutatjuk Neked, hogy milyen illatokat érdemes használnod, mit viselj, hogy megtaláld a nagy Őt, mi hoz szerencsét, új állást.

folytatás

Az illatok ereje

Képzeld el, hogy belépsz egy kórházba, és megcsapja az orrodat a „kórház szaga”, aztán azt képzeld el, hogy elsétálsz egy pékség előtt, és érzed a frissen sült kiflik, kenyerek illatát. Két teljesen eltérő illat, amelyik erősen hat rád. Marketingesek már felismerték és használják is az illatok erejét, és most a tudósok, szakemberek azt vizsgálják, hogy, ha ennyire erős érzelmeket vált ki belőled egy illat, akkor mire lehet még használni az illatok erejét? Most, elmondjuk.

folytatás

Pacsuli: az illat, ami nem ezt érdemelné!

A pacsuliról mindenkinek egy olcsó, majdhogynem büdös, erősen tolakodó, irritáló olyan illat jut eszébe, amit ha lehet, nem akar érezni sem magán, sem senkin. A pacsulit mindenki szeretné elkerülni, pedig szegény pacsuli nem ezt érdemli. Ráadásul lehet, hogy Te is éppen használod :)

folytatás

Parfüm Horoszkóp . hét
2018. március 19. - 2018. március 25.
betöltés