Blog

Nagy éves parfüm horoszkóp 2020.

Ezt tartogatják neked a csillagok a következő évben!

A következő 12 hónap egészen más lesz, mint a korábbiak, hiszen nemcsak egy új évbe, hanem egy új évtizedbe is lépünk szilveszter éjjelén. Legyen szó szerelemről vagy épp karrierről, minden csillagjegy életében hatalmas változások várhatóak az évet uraló három bolygó, a Plútó kisbolygó, valamint a Szaturnusz és a Jupiter jóvoltából. A csillagjegyedhez illő parfümök azonban mindig segítenek elérni a céljaidat!
folytatás

Nemcsak illatosít, egészségesebbé is tesz a parfümöd!

Fejfájás, stressz, álmatlanság vagy feledékenység gyötör, netán egyszerűen pocsék a hangulatod? A parfümöd ezeken is tud segíteni!

Egy jól kiválasztott parfüm a személyiségedről és a hangulatodról ad információt a téged körülvevő emberek számára. Vagy arról, amit el akarsz hitetni velük magadról. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy a kedvenc illatod a testi-lelki egészségedet is óvja!

folytatás

Hogyan készül a kedvenc illatod? Íme, egy kis parfümkészítés-kisokos

A parfümkészítést talán Te is valamilyen romantikus vagy misztikus dolognak gondolod, de le kell rombolnunk ezt az illúziót, sajnos – misztikum legfeljebb a már kész, rendelhető üvegcsékben van.

Egy parfüm ma a virágos rétek és boszorkánykonyhák helyett kémcsövekben és laboratóriumokban készül, és számos szakértő komoly háttértudását igényli az összeállítása.

folytatás

Betiltották a Dior parfümreklámját – nem találod ki, miért

Vadember.

Franciául, a parfüm anyanyelvén: Sauvage.

A Dior hatvanas évek közepétől létező ikonikus illata, lehengerlő férfi reklámarcokkal. Alain Delon-nal akkor, Johnny Depp-pel most, hogy kettőt emeljünk csak ki… Azaz tömegek idoljaival!

És most jött egy reklám ennek a töretlenül sikeres parfümnek, amit betiltottak.
folytatás

Meghalt Karl Lagerfeld

Givenchy után újabb divatlegendát veszítettünk el Lagerfeld személyében.

85 éves korában a mai napon örökre lehunyta szemét a zseniális tervező, Karl Lagerfeld. Hetek óta kórházban volt, több forrás szerint hasnyálmirigyrákban szenvedett.
folytatás

Parfümök a filmekben: jellegzetes pillanatok és illatok a képernyőről

Amikor egy karaktert megírnak a filmesek, vajon a ruházatuk, sminkjük mellett az illatukat is meghatározzák? Hiszen a személyiségnek az is szerves részét alkotja, ki-mivel fújja magát szívesen.

Méltatlanul kevés filmben kapnak szerepet az illatok, de néhányban vagy szándékosan, vagy véletlenül, persze felfedezhetők.

folytatás

Parfüm Horoszkóp . hét
2020. január 13. - 2020. január 19.
betöltés