Blog

Hogyan készül a kedvenc illatod? Íme, egy kis parfümkészítés-kisokos

A parfümkészítést talán Te is valamilyen romantikus vagy misztikus dolognak gondolod, de le kell rombolnunk ezt az illúziót, sajnos – misztikum legfeljebb a már kész, rendelhető üvegcsékben van.

Egy parfüm ma a virágos rétek és boszorkánykonyhák helyett kémcsövekben és laboratóriumokban készül, és számos szakértő komoly háttértudását igényli az összeállítása.

folytatás

Betiltották a Dior parfümreklámját – nem találod ki, miért

Vadember.

Franciául, a parfüm anyanyelvén: Sauvage.

A Dior hatvanas évek közepétől létező ikonikus illata, lehengerlő férfi reklámarcokkal. Alain Delon-nal akkor, Johnny Depp-pel most, hogy kettőt emeljünk csak ki… Azaz tömegek idoljaival!

És most jött egy reklám ennek a töretlenül sikeres parfümnek, amit betiltottak.
folytatás

Meghalt Karl Lagerfeld

Givenchy után újabb divatlegendát veszítettünk el Lagerfeld személyében.

85 éves korában a mai napon örökre lehunyta szemét a zseniális tervező, Karl Lagerfeld. Hetek óta kórházban volt, több forrás szerint hasnyálmirigyrákban szenvedett.
folytatás

Parfümök a filmekben: jellegzetes pillanatok és illatok a képernyőről

Amikor egy karaktert megírnak a filmesek, vajon a ruházatuk, sminkjük mellett az illatukat is meghatározzák? Hiszen a személyiségnek az is szerves részét alkotja, ki-mivel fújja magát szívesen.

Méltatlanul kevés filmben kapnak szerepet az illatok, de néhányban vagy szándékosan, vagy véletlenül, persze felfedezhetők.

folytatás

Nagy éves parfüm horoszkóp 2019.

Érdekel, hogy mi vár Rád ebben az évben? Nagy éves horoszkópunkból most megtudhatod!

A csillagjegyed alapján megmutatjuk Neked, hogy milyen illatokat érdemes használnod, mit viselj, hogy megtaláld a nagy Őt, mi hoz majd szerencsét vagy egy új állást.
folytatás

Ezek voltak a 2018-as év legjobb parfüm újdonságai: válogatás a kedvenceinkből

Idén sem szenvedtünk hiányt új illatokban. A kisebb és nagyobb nevű kreátorok mind azon voltak, hogy lenyűgözzék a csodákra éhező-szomjazó, illatérzékeny közönséget, és némely kreáció kapcsán bizony sikerült is elérni ezt. Összeállításunkból megtudhatod, mely új parfümök azok, amelyek szinte biztos, hogy hosszú távra hódítják majd meg a polcokat és orrokat!

folytatás

Parfüm Horoszkóp . hét
2019. október 21. - 2019. október 27.
betöltés