Blog

Meghalt Karl Lagerfeld

Givenchy után újabb divatlegendát veszítettünk el Lagerfeld személyében.

85 éves korában a mai napon örökre lehunyta szemét a zseniális tervező, Karl Lagerfeld. Hetek óta kórházban volt, több forrás szerint hasnyálmirigyrákban szenvedett.
folytatás

Parfümök a filmekben: jellegzetes pillanatok és illatok a képernyőről

Amikor egy karaktert megírnak a filmesek, vajon a ruházatuk, sminkjük mellett az illatukat is meghatározzák? Hiszen a személyiségnek az is szerves részét alkotja, ki-mivel fújja magát szívesen.

Méltatlanul kevés filmben kapnak szerepet az illatok, de néhányban vagy szándékosan, vagy véletlenül, persze felfedezhetők.

folytatás

Nagy éves parfüm horoszkóp 2019.

Érdekel, hogy mi vár Rád ebben az évben? Nagy éves horoszkópunkból most megtudhatod!

A csillagjegyed alapján megmutatjuk Neked, hogy milyen illatokat érdemes használnod, mit viselj, hogy megtaláld a nagy Őt, mi hoz majd szerencsét vagy egy új állást.
folytatás

Ezek voltak a 2018-as év legjobb parfüm újdonságai: válogatás a kedvenceinkből

Idén sem szenvedtünk hiányt új illatokban. A kisebb és nagyobb nevű kreátorok mind azon voltak, hogy lenyűgözzék a csodákra éhező-szomjazó, illatérzékeny közönséget, és némely kreáció kapcsán bizony sikerült is elérni ezt. Összeállításunkból megtudhatod, mely új parfümök azok, amelyek szinte biztos, hogy hosszú távra hódítják majd meg a polcokat és orrokat!

folytatás

Milyen személyiségről árulkodik a kedvenc parfümöd?

Az illat, amit viselsz, ugyanolyan kifejezőerővel bír, mint a mondataid, a mimikád vagy a testbeszéded. A kedvenc parfümöd ráadásul még több is ennél: bizonyos illatok szeretete konkrét személyiségjegyekről is árulkodik!

Nézzük, Te mit üzensz a kedvenceiddel.

folytatás

Karácsonyi illatok eredete: a fahéj és a narancs sikerének nyomába eredtünk

Biztosan a Te otthonod is fahéjtól, narancstól, esetleg méztől, gyömbértől, szegfűszegtől illatozik karácsony környékén. Sütemények, teák, forralt borok alkotói, fűszerei ezek, amelyek minden alkalommal meghitt, ünnepi hangulatot varázsolnak. De miért pont az említettek lettek a karácsony ikonikus illatai?

Utánajártunk, elmeséljük.

folytatás

Parfüm Horoszkóp . hét
2019. szeptember 09. - 2019. szeptember 15.
betöltés