Parfüm Horoszkóp 2017. 25.hét
2017. június 19. - 2017. június 25. 24.hét

Kos

Kos

már 21.- jún 19.

Óriási energiával, néha végkimerülésig dolgozol. Élvezed, hogy fontos  vagy.
Sok esetben a magánéleti problémákat a munkában keresed a megoldást. Kreativitással nem csak pénzt, de elismerést is szerezhetsz.

Heti parfümöd: 24.hét
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Az anyagiakkal most sem vagy közömbös miért is lennél, hiszen a családod számára kell megteremtened. A jó, vagy még jobb körülményeket befektetésekkel  teszed.
Óvatosan barátsággal! Kapcsolatban rájössz, hogy csak délibáb.

Heti parfümöd: 24.hét
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Munka fronton főleg a kreatív területeken most a lassúság és az előrelátás jellemez.
Az előtted álló hónapban még azokban az ügyekben is nehezen döntesz, amelyek már olajozottan haladnak. Mielőtt belemész egy kapcsolatba, vizsgáld meg mennyire valódi. 

Heti parfümöd: 24.hét
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Ha éppen a családalapítás körül forognak a gondolataid jó úton jársz, természetesen ez csak azokra vonatkozik, akik hosszabb kapcsolatot tudhatnak  magukénak. A többiek számára sem lesz unalmas a hét, egy szerelem vagy egy új ismeretség hoz most lázba.
 

Heti parfümöd: 24.hét
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Elsősorban a kapcsolataidra koncentrálsz. A pároddal kritikus leszel, bár igyekszel a megjegyzéseidet tréfás köntös be bújtatni. Keresed az új kihívásokat, még az sem riaszt el, hogy egy két emberről kiderül véletlenül sem mondanak igazat. Élvezd a vonzerőd, hogy mindig Te vagy a társaság középpontjában.

Heti parfümöd: 24.hét
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

A szerencse bolygója már egy ideje a születési jegyedben jár. Mindent el akarsz vállalni. Alap természeted szerint aprólékos vagy. Az égitest pedig éppen könnyeddé, felszínessé szeretne tenni.
Hol az arany középút? Hagyatkozz az ösztöneidre, és élvezz ki minden pillanatot.

Heti parfümöd: 24.hét
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Ezen a héten nemcsak vonzó hanem kissé titokzatos is leszel. Úgy megvilágításban láthatnak a hozzád közel állók. Kapcsolataidban az őszinteséget tartod most fontosnak. Nem hárítasz, hanem vállalod a véleményedet még akkor is ha, az valakinek nem tetszik.

Heti parfümöd: 24.hét
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Fellélegezhetsz a nagy nyomást gyakorló Szaturnusz elhagyja a születési jegyedet. Rövid ideig még pénzügyek területén figyelmeztet, hogy elsősorban a családodra költs, de hamarosan ez a terület is egyensúlyba kerül.

Heti parfümöd: 24.hét
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Megnöveli a tanulási vágyadat ez a hét, különösen akkor szerencsés, ha egy továbbképzés lehetősége jön veled szembe. Nem csak fárasztó kötelesség, hanem előremutató időtöltés is lehet.
 

Heti parfümöd: 24.hét
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

A munkahelyeden most nem örülnek annak, hogy hajthatatlan vagy. A legkisebb szabálytalanságot sem tűröd, sőt még egy tréfás helyzetet sem érted. Ideje egy kicsit pihenni. Ha tanulsz, vagy külföldi kapcsolatokat ápolsz vagy esetleg egy másik ország kultúrája vonz, sok munkával és kitartással célt érhetsz.

Heti parfümöd: 24.hét
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Mindennel, amihez hitre lenne szükséged fenntartással és távolságtartóan bánsz. Új kihívás előtt kérdezd meg magadtól, vajon mit profitálhatsz ebből a helyzetből. 

Heti parfümöd: 24.hét
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Az asztrológia úgy tartja, a halak jegyűnek két bólygoja van: Jupiter és a Neptunusz. Ebben a hónapban ez a két égitest feszült kapcsolatba kerül egymással, az egyik álmodozó már-már túlzóvá tesz, a másik, hogy legyél végre őszinte magaddal. Maradj a realitás talaján minden téren.

Heti parfümöd: 24.hét

Parfüm Éden Magazin

image
Az illatok ereje
image
Pacsuli: az illat, ami nem ezt érdemelné!
image
Hogyan teheted boldoggá a kapcsolatod?
image
3 tipp a tavaszi megújulásra
image
5+2 helyzet amikor tilos parfümöt használni
image
Első randi? Ezeket kerüld el!
image
Mondd meg mi a kedvenc illatod, megmondjuk milyen ember vagy
image
Húsvét - a pacsulik kora
image
Létezik a szexparfüm?
image
5 biztos jel, hogy hamis parfümöt vettél
betöltés