Parfüm Horoszkóp 2018. 38.hét
2018. szeptember 17. - 2018. szeptember 23. 38.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Olyan bevételi forrásra teszel szert, ami végre lehetővé teszi, hogy ne kelljen folyamatosan látástól vakulásig dolgoznod. Szerelmi életed  felpezsdül, megjelenik az életedben egy olyan ember, akiért a végsőkig képes vagy küzdeni. Bármilyen áldozatra hajlandó vagy, csak hogy ti ketten együtt lehessetek.

Heti parfümöd: 38.hét
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Érdemes kipróbálnod valami újdonságot! Egy hely, ahol még nem jártál, egy új hobbi, egy finom étel, amit már régóta meg szerettél volna kóstolni, de még nem volt rá alkalom...A lényeg, hogy feldobd a hangulatod valami újdonsággal, ami megszínesíti a hétköznapjaidat.
 

Heti parfümöd: 38.hét
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Óriási káosz uralkodik a munkahelyeden, de sikerül győztesen kikeveredned belőle. Előrejutásod érdekében érdemes fejleszteni tudásodat is. Ne engedd, hogy a nehézségek vagy a környezeted visszatartsanak! Amit elkezdtél, mindenképpen fejezd be.

Heti parfümöd: 38.hét
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Életedben most valamilyen formában felbukkan a külföld, ami lehet állás egy másik országban, vagy egy külföldi érdekeltségű cégnél; esetleg egy értékes külföldi ismeretség. Egy biztos, az élet most zajlik körülötted, te pedig élvezed a pezsgést.

Heti parfümöd: 38.hét
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Környezeted nehezen viseli állandó kontrollmániádat. Sokkal többre mész, ha határozott fellépésedet inkább arra használod, hogy segíts szeretteidnek, barátaidnak a kellemetlen ügyintézések és egyéb tennivalók során. Neked ez gyerekjáték, nekik pedig hatalmas segítség.

Heti parfümöd: 38.hét
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Munkahelyeden valaki áskálódik ellened, ráadásul egy olyan személy, akiről nem is gondolnád. Vigyázz, kiben bízol meg, kinek mit árulsz el magadról! Szerencsére nem kerülsz bajba, sőt az irigy kolléga éppen saját magának árt azzal, hogy téged akar befeketíteni.

Heti parfümöd: 38.hét
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Be kell látnod, hogy a makacsságod már nem szolgálja a fejlődésedet, sőt, éppen hogy hátráltat téged az előrejutásban. Szép dolog ragaszkodni az eszményeidhez, de észre kell venni azt is, ha már idejét múltak. Haladj a korral!

Heti parfümöd: 38.hét
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Minden alkalmat meg kell ragadnod egy külföldi utazásra, mert az utazás során olyan hatások érhetnek, amelyek komoly hatással lesznek a jövőd alakulására, és szélesebbé teszik a látókörödet. Olyan ötleteid támadnak, amelyeknek a megvalósításába azonnal érdemes belevágnod.

Heti parfümöd: 38.hét
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Az ősz tökéletesen alkalmas időszak arra, hogy belevágj a terveid megvalósításába. Nyáron nem voltál túlságosan aktív e téren, az ősz azonban meghozza a régóta áhított energiát és tettrekészséget. 

Heti parfümöd: 38.hét
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Bár alapvetően nagyon hűséges típus vagy, most mégis találkozol valakivel, aki megingatja sziklaszilárdnak hitt kapcsolatodat. Vigyázz, nem biztos, hogy egy futó kapcsolat megérdemel annyit, hogy emiatt megkockáztasd kedvesed elvesztését!

Heti parfümöd: 38.hét
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Merj nagyot álmodni, mert most a sors olyan lehetőséget kínál neked, amit nem érdemes kihagynod! Bár most még bizonytalannak és kétes kimenetelűnek tűnik az ügy, mégis érdemes belevágnod. Ha kitartó vagy, fényes eredményekre számíthatsz.
 

Heti parfümöd: 38.hét
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Kapcsolatodat mostanában a harmónia uralja, még te is csodálkozol azon, hogy mostanában milyen szeretet uralkodik köztetek. Egyszerűen képtelenek vagytok összeveszni! Az otthoni nyugalmat ellensúlyozni fogják a munkahelyeden egy létszámleépítés izgalmai, de ezek téged személy szerint nem érintenek.

Heti parfümöd: 38.hét

Parfüm Éden Magazin

image
Így fejlődött a parfümipar
image
Soha többet ne hibázz a parfümöknél!
image
A leghíresebb parfümőrök
image
Angelina Jolie kedvenc parfümjei
image
5 ötlet a szuper szexi (nyári) parfümillatért
image
Pink Pussy: lesz punci illatú parfüm?
image
Niche parfümök: megéri-e a magasabb ár?
image
Az 5 legkülönösebb parfüm összetevő
image
Givenchy - amikor legenda távozik
image
Parfüm szakkifejezések, amiket érdemes ismerni
betöltés