Parfüm Horoszkóp 2018. 29.hét
2018. július 16. - 2018. július 22. 25.hét 30.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Rámenősséged most szakmai sikereket és elismerést hozhat Neked, ami az anyagi helyzetedet is pozitívan befolyásolja. Itt a tökéletes alkalom, hogy kipihend magad egy hangulatos wellness hétvégén!

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Az anyagi helyzetedre nem lehet panasz, amihez nyúlsz, az arannyá változik a kezedben. Ez a szerencsés időszak most tartós lesz, így megengedhetsz magadnak olyan apróságokat, amelyekre már régóta vágytál.

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Igazi érzelmi hullámvasút jellemzi most a szerelmi életedet, hiszen a kisugárzásoddal leveszed a lábáról az ellenkező nem képviselőit. A szingli Ikrek életébe szenvedélyes szerelem érkezik, de ha kapcsolatban élsz, jól gondold meg, érdemes-e a stabil párkapcsolatodat egy bizonytalanra cserélni!

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Egy közeli hozzátartozód nehéz helyzetben van, és hozzád fordul segítségért. A tanácsaiddal most valódi segítséget nyújthatsz neki, kiélheted gondoskodó hajlamaidat, ráadásul közelebb is kerültök egymáshoz érzelmileg. Ez rád is pozitív hatással lesz, ráadásul ennek köszönhetően izgalmas új ismeretség érkezik az életedbe.

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Most végre olyan társ érkezhet az életedbe, akitől megkapod a számodra szükséges csodálatot és kényeztetést. A munkahelyeden nem érzed igazán jól magad, de tarts ki, mert ősztől számodra kedvező változások érkeznek majd!

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Imádod magad körül a rendet és a rendszerességet, de ebben az időszakban jót fog tenni Neked egy kis lazaság. Ha kicsit kilépsz a komfortzónádból, és kipróbálsz valami újat, felejthetetlen élménnyel leszel gazdagabb. Mit szólnál például egy raftingolós hétvégéhez, vagy egy hátizsákos kiránduláshoz? Próbáld ki, meg fogsz lepődni még a saját reakcióidon is!

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Fontos döntést kell meghoznod a napokban, de bizonytalan vagy. Tedd félre a büszkeségedet, és kérj segítséget a döntésben! Az ismerőseid közül azokat érdemes megkérdezned, akik jól értenek az adott témához, a családtagjaid viszont élettapasztalataikkal tudnak hasznos segítséget nyújtani Neked.

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Bár szívesen manipulálod az embereket magad körül, most békésebb időszak elé nézel. A munkahelyeden nyugalmasan telnek a mindennapok. A szerelmi életed is csendesebb, a párkapcsolatodban nincsenek nagy veszekedések és drámák. A szingli Skorpiók életébe nyár végén, ősz elején érkezhet el egy komolyabb kapcsolat lehetősége. 

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Kitartó munkád végre meghozza a gyümölcsét, szakmai és anyagi sikereket hoz ez a hét a számodra. A váratlan bevételek jó kedvre derítenek, de ne költs el minden pénzt, tartalékolj a szűkösebb időkre is!

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Ezen a héten úgy érzed, mindenki téged használ lelki szemetesládának. Az empátiád ezúttal nem fog kárba veszni, nagyon hamar visszakapod a környezetedre fordított figyelmet és törődést.

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Egy régi ismerős bukkan fel az életedben, akivel annak idején egyik pillanatról a másikra szakadt meg a kapcsolatotok. Most újra feleleveníthetitek a régi, közös emlékeket. Egy külföldi utazás lehetősége is felmerül nemsokára.

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Hajlamos vagy sötéten látni a helyzetedet, de erre most nincs okod. Ötöslottó-nyereményre nem számíthatsz ugyan, de egy váratlan, kisebb összeg birtokába kerülhetsz. Egy lassan kibontakozó, de annál érzelmesebb kapcsolat édesíti meg a mindennapjaidat.  Hajlamos vagy sötéten látni a helyzetedet, de erre most nincs okod. Ötöslottó-nyereményre nem számíthatsz ugyan, de egy váratlan, kisebb összeg birtokába kerülhetsz. Egy lassan kibontakozó, de annál érzelmesebb kapcsolat édesíti meg a mindennapjaidat.

Heti parfümöd: 25.hét 30.hét

Parfüm Éden Magazin

image
Pink Pussy: lesz punci illatú parfüm?
image
Niche parfümök: megéri-e a magasabb ár?
image
Az 5 legkülönösebb parfüm összetevő
image
Givenchy - amikor legenda távozik
image
Parfüm szakkifejezések, amiket érdemes ismerni
image
Lenéniztek...
image
Csábítunk és élünk
image
Éves nagy parfüm horoszkóp 2018.
image
Az illatok ereje
image
Pacsuli: az illat, ami nem ezt érdemelné!
betöltés