Parfüm Horoszkóp 2018. 20.hét
2018. május 14. - 2018. május 20. 20.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A héten nagyon körültekintően bánj azokkal, akikről tudod, hogy nem szeretnek. Ismered a mondást, hogy az ellenségeidet tartsd közelebb, mint a barátaidat. Ha tudod, hogy mire készülnek, akkor meg tudod előzni.

Heti parfümöd: 20.hét
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Amennyiben kapcsolatban vagy, ez a hét tökéletes arra, hogy szintet lépjetek. Szingliknek pedig most nagy lehetőségük van komoly párkapcsolat kialakítására. A munkádban most kicsit le fogsz maradni, de könnyedén behozod a későbbiekben majd.

Heti parfümöd: 20.hét
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Azoknak, akik gyermekvállaláson gondolkoznak mostanában, ez a hét igen csak szerencsés lehet. Amennyiben éppen az ellenkezőjét tervezed, most az átlagosnál jóval óvatosabbnak kell lenned! Munkahelyeden váratlan feladatot kapsz, ha gyorsan megoldod, akkor előléptetés vagy fizetésemelés lehet a jutalmad.

Heti parfümöd: 20.hét
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Ki mint vet, úgy arat. Valakinek régebben kisebb bosszúságot okoztál, most alkalma adódhat revansot venni rajtad. A legjobb, amit tehetsz, hogy őszintén bocsánatot kérsz tőle. Ebből akár még komolyabb barátság is szövődhet. 

Heti parfümöd: 20.hét
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

A büszkeséget néha félre kell tenni még neked is! Nem lehetsz mindig nyertes, főleg, ha ez másoknak áldozattal jár. Néha neked is kell áldozatot hoznod a többiek érdekében.

Heti parfümöd: 20.hét
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Azért, mert Te mindent tudsz, nem feltétlen kell kérkednek vele olyanok körében, akik az adott témában kicsit tájékozatlanabbak. Akkor nyilvánítsd ki véleményedet, ha a közönséged valóban kíváncsi rá.

Heti parfümöd: 20.hét
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A héten olyan döntést kell meghoznod, amit már nagyon régóta halogatsz. Most pontot kell tenned a végére, nem lehet tovább húznod. Érdemes megkérdezni előtte a családodat is, de várhatóan olyan helyről jön ehhez a segítség, ahonnan egyáltalán nem számítasz.

Heti parfümöd: 20.hét
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Sokszor fájdalmas kimondani a szakítást, de van, amikor az már elkerülhetetlen. Mindenképpen tedd úgy, hogy a másiknak a legkevésbé fájjon. Ez a kapcsolat már a legelejétől kezdve halálra volt ítélve, csak magadnak sem merted bevallani. Ne kényelemből dönts. 

Heti parfümöd: 20.hét
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

A harag rossz tanácsadó! Bármennyire is úgy gondolod, hogy bosszút kell állnod egy jogos sérelmedért, inkább ne tedd! A munkahelyeden most váratlan átszervezés lesz, ami elsőre negatívnak tűnhet, de hosszú távon sokkal jobban fogsz járni.

Heti parfümöd: 20.hét
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Te, aki mindig hűséges vagy, most a héten meginogsz. Tarts ki elveid mellett, nem érdemes mindent eldobni egy fellángolás miatt. Óvakodj a rossz tanácsadóktól!

Heti parfümöd: 20.hét
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Ne hárítsd másra a felelősséget, amiért neked kéne azt vállalnod! A hibát érdemes elismerni, emberek vagyunk, tévedhetünk. Kijavítani sokkal könnyebb, mint évekig titkolózni miatta.

Heti parfümöd: 20.hét
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Ne vállald túl magad, nem érdemes kockáztatni az egészségedet. A pihenés Neked is jár! Menj ki a szabadba, a jó levegőre a hétvégén és olvass egy könyvet vagy csak élvezd a napsütést. A munka is sokkal jobban fog menni kipihenten.

Heti parfümöd: 20.hét

Parfüm Éden Magazin

image
Pink Pussy: lesz punci illatú parfüm?
image
Niche parfümök: megéri-e a magasabb ár?
image
Az 5 legkülönösebb parfüm összetevő
image
Givenchy - amikor legenda távozik
image
Parfüm szakkifejezések, amiket érdemes ismerni
image
Lenéniztek...
image
Csábítunk és élünk
image
Éves nagy parfüm horoszkóp 2018.
image
Az illatok ereje
image
Pacsuli: az illat, ami nem ezt érdemelné!
betöltés