Parfüm Horoszkóp 2018. 5.hét
2018. január 29. - 2018. február 04. 5.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A legszerencsésebb, ha teljesen átadod magad a szerelem varázsának, de ne izgulj, az új vállalkozásaid is sikert ígérnek. Ha párkapcsolatban élsz, ügyelj a zökkenőmentes, a kölcsönös tiszteleten alapuló viszony fentartására. 
Próbáld kerülni a stresszt, különben újra rabja lehetsz egy káros szevedélynek.

Heti parfümöd: 5.hét
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Ebben az időszakban óvakodj minden meggondolatlan megjgyzéstől! Időként szinte kényszert érzel, hogy másokat kritizálj. Azok, akik közel állnak hozzád, elnézik Neked, de egyszer mindenkinek elfogyhat a türelme. Párkapcsolatban érzékenység, ugyanakkor józanság jellemez.

Heti parfümöd: 5.hét
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Minden, társasági élethez köthető esemény fantasztikusan sikerül. Ha tavaszi utazást , vakációt tervezel , a szabadságot alaposan beszéld meg a főnököddel, nehogy egy félreértés áldozata legyél. A  kommunikációra nagyon figyelj. Jók a megérzéseid, ezt a képességedet hasznosan alkalmazod. 

Heti parfümöd: 5.hét
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Most az otthoni béke és nyugalom a legfontosabb. Már a hónap elején érzed, hogy megváltozott körülötted a légkör. Ennek Te is tevékeny résztvevője vagy, hiszen sokkal toleránsabban veszed azokat az akadályokat, amelyeket a mindennapok állítanak eléd.

Heti parfümöd: 5.hét
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Mivel a nagy szerencsebolygó, a Jupiter a születési jegyedben jár, mi mást várhatnál és kaphatnál, mint remek lehetőségeket, jó hangulatot és sok örömet. 
Ezen a héten különösen az utazásaid sikerülhetnek jól.

Heti parfümöd: 5.hét
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Uralkodó bolygód, a Merkúr hamarosan állatövi jegyet vált. Céltudatosság  és elszántság jár a nyomában.  A felszínességnek még a látszatát is kerülöd. Az emberi kapcsolataidat is a felelősségtudat jellemzi. A családoddal, a házastársaddal és a barátaiddal szinte megújul a viszonyod.

Heti parfümöd: 5.hét
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Kiegyensúlyozottság és harmónia jellemzi a következő időszakot. Ugyanakkor felszínre kerül az a tulajdonságod, amelyről igyekszel megfeledkezni. Szereted provokálni a környezetedet, szeretnél visszajelzést kapni arról, hogy szeretnek. A hétnek a végén fogékony lehetsz a romantikázásra.

Heti parfümöd: 5.hét
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A legfontosabb égi esemény, hogy a kommunikációért felelős égitest a születési jegyedbe lép. A Vénusz, majd a Szaturnusszal szövetkezve új távlatokat nyithat. Elsősorban a hivatásodban számíthatsz újdonságokra. Olyan ötletekkel állsz elő, amelyekkel senki más. Párkapcsolati téren is elégedett lehetsz. 

Heti parfümöd: 5.hét
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Tele vagy pozitív elképzelésekkel, de azért légy óvatos, mert elszaladthat veled a ló. 
Képtelen vagy megkülönböztetni a valóságot az álmaidtól. Próbálj meg odafigyelni arra, hogy megfontolt döntéseket hozz minden helyzetben.

Heti parfümöd: 5.hét
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Amit elterveztél, lassan valóra válhat. Végre eljöhet az a pillanat a hivatásodban, melyre vártál. 
Tudod, aki a Te jegyedben született, nem halad gyorsan a pályán. Ezzel szemben mindennap értékes tapasztalatokkal gazdagodik. Azt viszont ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak, és helyetted döntsenek.

Heti parfümöd: 5.hét
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A legszebb élményeidet a párkapcsolatod nyújthatja. Ideális időszak ez utazásra. Ideális időszak ez utazásra, pihenésre. Közben fontos, hogy átgondolt és felmérd, kik azok a barátaid közül, akikre valóban számíthatsz. 
Ha a feladataid másokhoz kötnek, most nincs okod izgulni, remekül tudsz együttműködni minden téren.

Heti parfümöd: 5.hét
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Próbáld kihívásként megélni a helyzeteket. Az izgalmat váltsd át alkotó lendületté. Akinek olyan fantáziája van, mint Neked, annak könnyű a képzelete segítségével bármit a maga javára fordítani. Pénzügyekben pozitív változás állhat be. 

Heti parfümöd: 5.hét

Parfüm Éden Magazin

image
Givenchy - amikor legenda távozik
image
Parfüm szakkifejezések, amiket érdemes ismerni
image
Lenéniztek...
image
Csábítunk és élünk
image
Éves nagy parfüm horoszkóp 2018.
image
Az illatok ereje
image
Pacsuli: az illat, ami nem ezt érdemelné!
image
Hogyan teheted boldoggá a kapcsolatod?
image
3 tipp a tavaszi megújulásra
image
5+2 helyzet amikor tilos parfümöt használni
betöltés