Parfüm Horoszkóp 2018. 46.hét
2018. november 12. - 2018. november 18. 44.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Bár mindig nagyon határozott vagy, mégis többször előfordult az utóbbi időben, hogy nem tudtál nemet mondani egy-egy nemszeretem feladatra. Térj ki bátran a kellemetlen feladatok elől, nem lehet mindig mindenkinek a kedvében járni.

Heti parfümöd: 44.hét
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Ebben az időszakban érdemes lesz a megérzéseidre hallgatnod, mert kiválóan működnek. Szinte már ijesztő, hogy mennyire ráérzel, ki őszinte hozzád, és ki keresi érdekből a társaságodat. Használd ki ezt a képességedet, és ne engedd, hogy kihasználjanak, sem baráti, sem üzleti szempontból! 

Heti parfümöd: 44.hét
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Érdemes elmerülnöd valamilyen kreatív tevékenységben, amivel már régóta foglalkozni szerettél volna, csak éppen sosem jutott rá elég időd. A mindennapok stresszhatásait kiválóan le lehet vezetni valamilyen alkotó folyamat során. Próbáld csak ki, és meglátod, hogy sokkal nyugodtabb és elégedettebb leszel.

Heti parfümöd: 44.hét
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Valamilyen jogi vagy pénzügyi ügylet borzolja a kedélyeidet, de nem kell aggódnod, mert számodra pozitívan zárul a dolog. Méghozzá egy olyan ismerősödnek köszönhetően, akitől nem is számítottál volna segítségre. Így duplán jólesik a győzelem.

Heti parfümöd: 44.hét
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Nagyon kellemes baráti összejövetelek várnak rád, de meg kell tanulnod kicsit visszafogni magad. Mindig te vagy a társaság középpontja, de a barátság arról szól, hogy a másikat is meg kell hallgatni. Engedd, hogy más is elmondja a véleményét és meglátod, sokat tanulhatsz ezekből a beszélgetésekből!

Heti parfümöd: 44.hét
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Mindennek megvan a maga ideje, nem lehet semmit erőszakkal előre hozni, siettetni. Türelmetlen vagy, nem kenyered a hosszas várakozás, de ne aggódj, hamarosan elérkezik a megfelelő pillanat. Akkor viszont határozott és gyors cselekvésre lesz szükség, úgyhogy állj készenlétben!

Heti parfümöd: 44.hét
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Anyagi helyzetedben pozitív változás várható, de ezért neked is tenned kell. Komoly önfegyelemre lesz szükséged, mert ha felesleges dolgokra szórod el a pénzed, akkor hogyan is érhetnéd el a célodat? Ha a terveidhez tartod magad, nem marad el a siker, mert szerencsére most nem kell váratlan kiadásokra számítanod.

Heti parfümöd: 44.hét
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Amelyik probléma nem oldódik meg magától, azzal nem is érdemes foglalkozni - ez a jelmondatod mostanában. És ami igazán vicces, hogy abszolút beválik! Mostanában egy csokornyi régen halogatott problémád oldódik meg magától, megválaszolatlan kérdések hadára érkezik válasz az élettől.

Heti parfümöd: 44.hét
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Mostanában a lakásfelújítás, illetve a lakberendezés tölti be a gondolataidat, és persze a szabadidődet. Mivel szereted a változatosságot, érdemes úgy berendezned az otthonodat, hogy adott esetben könnyű legyen átváltoztatni. Néhány színes díszpárna, függöny vagy szőnyeg csodákra képes.

Heti parfümöd: 44.hét
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

A szingli Bakok életébe beköszönt a szerelem. Igazi boldogság vár rád, de amennyire ez egyáltalán lehetséges, próbáld reálisan szemlélni a kapcsolatotokat! Ne ijeszd el a másik felet azzal, hogy pár nap randizás után már az esküvői harangok kongását véled hallani.

Heti parfümöd: 44.hét
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Ha úgy érzed, hogy a múltban rosszul döntöttél egy bizonyos dologgal kapcsolatosan, most alkalmad lesz arra, hogy korrigálj. Ugyanis kísértetiesen hasonló döntési helyzetbe kerülsz. Tapasztalataid birtokában most sokkal könnyebb lesz jó döntést hozni.

Heti parfümöd: 44.hét
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Felbukkan az életedben egy régi barátnő, akivel azért szakadt meg a kapcsolatotok, mert messzire költöztetek egymástól. Most újra lehetőségetek van a rendszeres találkozásra, és tinédzsernek érzitek magatokat. Érdemes minél több időt együtt töltened vele, mert nagyon jó hatással van rád.

Heti parfümöd: 44.hét

Parfüm Éden Magazin

image
Ne bízd a véletlenre! Napjaink legnépszerűbb ajándékai
image
Egy ikonikus parfüm emlékezetes reklámarcai – Chanel N°5
image
5 tipp, amit megfogadva leszámolhatsz a narancsbőrrel!
image
5 népszerű orientális illat zordabb napokra
image
Királyi parfümök
image
8 parfümreklám, amelyben Palvin Barbara szerepel
image
Virágok: a szép parfüm alapanyagok
image
Így fejlődött a parfümipar
image
Soha többet ne hibázz a parfümöknél!
image
A leghíresebb parfümőrök
betöltés