5 ötlet a szuper szexi (nyári) parfümillatért

2018. Július 31.

Amikor találkozol valakivel, akkor alig 7-8 másodperc alatt örökre eldől a sorsotok: ezt te első benyomásnak ismered, ilyenkor az összes érzékszerveddel „érzékeled” a partnert, és eldöntöd, hogy menyire szimpatikus neked. Az első benyomásból kialakult véleményt szinte lehetetlen megváltoztatni. Irányítani azonban lehet, például azzal, hogy szuper (parfüm) illatod van. Összeszedtünk 5 ötletet, hogyan lesz idén nyáron (amikor fontos lehet az első benyomás) csodás parfümillatod, hogyan vezetheted az orruknál fogva az embereket.

Íme az 5 szabály.

 

 

1. Jó helyen tartsd a parfümödet

Képzeld el, hogy egy parfüméria végre merészet álmodik, és úgy rendezi be a boltot, mintha otthon lennél: a parfümök egy fürdőszobában vannak, ott szagolgathatod őket. Egy felmérés szerint az emberek nagy részének tetszene. De soha nem fog megtörténni: a parfüm illatát ugyanis megváltoztathatja az, ha egy „vizes”, magas páratartamú helységben tárolod, ezért soha ne tedd ezt. Ha tökéletes illatot akarsz, tárold száraz, hűvös helyen, még akkor is ha ez nyáron különösen nehéz.

2. Játssz az illatjegyekkel

Az alapjegyek alapján válassz parfümöt: tudnod kell, hogy minden parfümnek 3 illata van. Amit először érzel az a fejillat, ez 15 percen belül átvált az úgynevezett szívillatba, ami még mindig nem a végleges, mert ezt követi a bázisillat. Ezzel a 3 illattal játszhatsz: mikor befújod magad, akkor, aki veled van háromféle illatot fog érezni: különösen izgalmas ez nyáron, amikor a melegben gyorsabban, és erőteljesebben párolog az illat.

3. Ahová a csókokat várod

Időről időre felmerül, hogy vajon hova is kell fújni a parfümöt a tökéletes (nyári) hatásért. Ha a klasszikust idézzük: oda fújj parfümöt, ahova a csókokat is szereted kapni. A nyakad, a lábad, a csípőd, - ezzel meg is van magyarázva, de érdemes a csuklódra is fújni. (Fontos, hogy semmiképp ne dörzsöld, hagyd megszáradni). Így lenyűgöző illatod lesz, még az „extrém helyeken is”. (Van aki arra esküszik, hogy befújja a tarkóját is, mert „hátrafelé is illatozzon”, ezt nem tudjuk, próbáld ki)

4. Fontos a mikor-, és hogyan?

Az a rossz hírünk van, hogy a parfüm sem fed el mindent (mielőtt félreértenéd, arra gondolunk, hogy ha egy nyári buliban megizzadtál, nem biztos, hogy a sok parfüm jó illatot garantál) és észszerűen kell használni. Használd száraz bőrre, mondjuk zuhany után. A kitágult pórusaidon keresztül csak úgy ömlik majd az illatod. Ha száraz a bőröd, használj hidratálót, és arra fújd a parfümödet, erősteljesebb lesz az illata.

5. A fáradt orr titka

Az a baj az orroddal, hogy elfárad, így egy idő után nem érzed az illatodat. Ettől azt gondolhatod, hogy már más sem érzi, itt az ideje frissíteni. Különösen gyakran fordul elő ez nyáron, amikor gyorsabban izzadsz meg. Közben azt éred el vele, hogy másnak esetleg túl sok lesz az illatod. A nyár egyik nagy kihívása, hogy elhidd, hiába telt el reggel óta több óra, a parfümöd illata még érezhető, nem kell újra magadra fújnod, ezzel tudod elkerülni, hogy túl „jó” illatod legyen.

És egy extra tipp: ha teheted nyárra mindig friss illatú parfümmel készülj: egy citrusosabb, könnyedebb illat extra szexivé varázsolhat.

Éppen szuper nyári illatot keresel? Segítünk, kattints

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!


Újdonságok

betöltés