Királyi parfümök

2018. Október 30.

Nagyon népszerűek manapság a királyi famíliák tagjai, főleg a britek uralkodója, Erzsébet királyné és családja örvendenek nagy közkedveltségnek nemcsak saját országukban, hanem az egész világon. A rajongók mindent tudni akarnak róluk, árgus szemekkel figyelik, hogy éppen mit csinálnak, hova utaznak, és persze mikor milyen ruhában jelennek meg. De azt vajon tudjuk, hogy milyen parfümöt viselnek szívesen?

 

II. Erzsébet királynő

Bár sosem erősítették meg hivatalosan, feltételezések szerint az esküvője napján Erzsébet a Floris White Rose nevű parfümjét használta. (A Floris a legrégebbi angol parfümkereskedés, amelyet ugyanaz a család üzemeltet már a nyolcadik-kilencedik generáció óta.) Valószínűleg azóta is ezt az illatot kedveli a legjobban, mivel kedvenc virágára, a szegfűre emlékezteti.

Később egy jubileum alkalmából ugyanez a cég elkészítette a királynő számára a Royal Arms Diamond Edition nevű exkluzív parfümöt, amely rózsát, jázmint és ibolyát tartalmazott. Mindössze 6 üvegcse készült belőle, és 15.000 fontért lehetett őket megvásárolni.

 

 

Diana hercegné

Az egykori Szívek királynője a virágos illatokat kedvelte, két kedvenc parfümje a Houbigant Quelques Fleurs, amelyet esküvője napján is viselt, illetve a Hermès 24 Faubourg volt, amelyet élete utolsó éveiben permetezett előszeretettel magára. Ez utóbbit nálunk is meg tudod vásárolni, ha úgy szeretnél illatozni, mint az egykori hercegné.

 

Katalin hercegné

Esküvőjén a brit márka, az Illuminum White Gardenia Petals illatát viselte, amelyet azonnal elkapkodtak, így aki meg akarta vásárolni a hihetetlenül népszerűvé vált illatot, várólistára került. Ez a csodás, virágos illat liliomot, jázmint és gardéniát tartalmazott. Katalin egyébként előnyben részesíti az angol márkákat, ami egy igazán szimpatikus kötelesség a királyi családban.

 

Meghan hercegné

A brit királyi család legújabb tagja imádja a parfümöket, olyannyira, hogy saját bevallása szerint ha otthon felejtené a parfümjét, azonnal visszafordulna érte. Két kedvenc parfümje Jo Malone Wild Bluebell-je, amelyet egyszerűen imád, és Wood Sage & Sea Salt-ja, amelyet esküvőjén fújt magára. Ezek abszolút nem nevezhetők luxuscikknek, 45 fontért bárki megvásárolhatja Meghan kedvenc parfümjeit. De nem veti meg az Oribe’s Cote d’Azur Eau de Parfum illatot sem.

 

Károly herceg

Ki hinné, hogy a család férfi között egy igazi parfümimádót találunk? Pedig így van, hiszen még felsorolni is sokáig tart a herceg kedvenc illatait, de azért mi megtesszük: Floris for men, Annick Goutal Eau d' Hadrien, Creed Green Irish Tweed, Davidoff Cool Water, Highgrove from the Duchy of Cornwall, C&E West Indian & Sicilian Lime Extract, Penhaligon's.

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés