5 népszerű orientális illat zordabb napokra

2018. November 02.

A hűvösebb, szürke napokon mindenkiben fokozódik a vágy egy kis forróság iránt.

A friss, virágos illatok helyett népszerűbbek lesznek ilyenkor a fűszeres változatok, így arra gondoltunk, segítünk a választásban, és összegyűjtöttünk Neked néhány népszerű orientális illatot!

Találd meg köztük a kedvencedet, és varázsold tüzesebbé magad körül a levegőt!


 

Bvlgari Omnia – a sokoldalú

 

 

A 2003 óta töretlen sikernek örvendő illatra gyakran mondják a kedvelői, hogy „kifejezetten télre ajánlott”, ezt az összetevői közt helyet foglaló gyömbér és fehércsokoládés jegyek is igazolják. Magabiztosságot sugároz és eleganciát képvisel, az a fajta parfüm, ami egy irodai napon ugyanúgy megállja a helyét, mint egy azt követő koktélpartin.

 

Thierry Mugler Alien – a tüzes

 

Az Alien sokak kedvenc őszi-téli parfümjévé nőtte ki magát az elmúlt években, legnagyobb rajongói pedig még nyáron sem riadnak vissza a viselésétől. Ha egy energikus, lendületes, és egyben az orientális jegyek meghatározó karakterét hordozó parfümöt keresel, könnyen lehet, hogy első fújásra beleszeretsz majd.

 

Calvin Klein Obession Secret – az alkalmi

 


Az összetevői közt megtalálható vaníliával, szerecsendióval és szilvával, szinte lehetetlen ennél téliesebb jegyeket hordozó parfümöt találni. Viselésével egyszerre csempészhetsz meghittséget és bujaságot a levegőbe, célzottan inkább különleges alkalmakkor.

Arról megoszlanak a vélemények, hogy inkább a vadságot és tüzet, vagy eleganciát és érettséget követel meg jobban viselőjétől, ám annyi bizonyos, hogy erős karaktert igényel!

 

Roberto Cavalli Just Cavalli Gold For Her – a lágyan tündöklő

 

Ha lángra lobbantás helyett inkább édeskésen körbeölelő melegségre vágysz, ez az illat tökéletes választás lehet számodra! Mogyorós és narancsos-mandarinos jegyeinek köszönhetően visszafogottan buja, télies hangulatot áraszt.

Anélkül érzékelteti jelenlétét, hogy lerohanná a környezetet, így akár hétköznapokon is csodás megkoronázása lehet az outfitednek.

 

Guealain Shalimar – a sejtelmes

 

 

Vérforralóan szexi illat a cseppet sem rejtőzködő Shalimar. Személyiségtől függően, ugyanúgy szuper választás lehet nappal, mint egy különleges alkalomra.

Füstös, mégis enyhén édeskés, vaníliás illatjegyei miatt óhatatlanul is felruház majd némi „végzet asszonya” kisugárzással – ha ez a cél, akkor szerezd be mihamarabb ezt a különc csodát.

 

Úgy érzed, köztük lehet az Igazi?

Ha az eddig megszokott téli parfümjeid már unalmassá váltak, de ezek közül eggyel – vagy akár többel – is szerelembe tudnál esni, nézz rá kínálatunkban a kiválasztottra!

 

Többféle kiszerelésből válogathatsz számos parfüm esetében, kattints a webshop teljes kínálatáért!

 

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés