Parfüm Horoszkóp 2020. március

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Ez nem a fontos döntések ideje, ha ilyesmire akarnak rávenni, mindenképpen kérj gondolkodási időt. Bár a gyors döntések híve vagy, ezúttal érdemes időt adni magadnak és alaposan átrágni a kérdést, mielőtt választ adsz.

Parfüm ajánló: február
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Konkrét lépések megtételére van szükség ahhoz, hogy a céljaidat megvalósítsd. Nem elég a pontos és alapos tervezés, kitartó és következetes munkára is szükséged lesz. Ha erre képes vagy, álmaid most megvalósulnak.

Parfüm ajánló: február
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Sok új emberrel ismerkedsz meg mostanában, de csak az idő döntheti el, hogy ki lesz ezek közül barát, vagy éppen ellenség. Az első benyomás sokszor csalóka. Kellemesen csalódsz majd olyan emberekben, akik elsőre nem voltak rokonszenvesek, de később felfedezed bennük az értékeket.

Parfüm ajánló: február
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Törekedj az energiaszinted növelésére, mert csak így leszel hatékony a mindennapokban. Nemcsak a munkához, de a családi életedhez és a párkapcsolatodhoz is szükséged van energiára. Figyelj oda, hogy mit eszel, kerüld az egészségtelen ételeket, és szedj vitaminokat!

Parfüm ajánló: február
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Egy olyan program valósul meg ebben a hónapban, amelyet szerelmeddel már időtlen idők óta terveztetek, de eddig valahogy mindig el kellett napolni. Mindketten fantasztikusan érzitek magatokat, és máris az ismétlést tervezgetitek. Ezúttal ne halogassátok sokáig!

Parfüm ajánló: február
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Találkozol valakivel, aki elsöprő hatással van rád, felszínre hozza a szunnyadó szenvedélyeket. Bátran add át magad az érzelmeknek, élvezd önfeledten ezt a szenvedélyes kapcsolatot. Akár valami komolyabb is kialakulhat belőle.

Parfüm ajánló: február
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A barátaid egy közös vállalkozás elindításába próbálnak belevonni. Érdekel téged a lehetőség, hiszen titokban régóta vágysz egy saját vállalkozásra, de ez nem a megfelelő pillanat. Sajnos leginkább csak a pénzedre pályáznak, de mindent a saját elképzeléseik szerint akarnak alakítani - ez nem neked való.

Parfüm ajánló: február
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Több pénzre van szükséged, ezért plusz munkákat vállalsz. A párod elégedetlen. El kell magyaráznod neki, hogy ez az állapot csak átmeneti. Konkrétan mondd meg neki, hogy meddig akarsz többet dolgozni, így van rá esély, hogy türelmesen kivárja a végét, és támogat céljaid elérésében.

Parfüm ajánló: február
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Kerüld el messzire a negatív embereket, és keresd azok társaságát, akik téged is képesek felemelni, motiválni. Ne bonyolódj bele parttalan vitákba. A másik felet úgysem tudod meggyőzni. Nincs értelme felidegesíteni magad, inkább lépj tovább.

Parfüm ajánló: február
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Pároddal komolyan elbeszélgettek a közös jövőről. A családalapításra még várni kell. Előbb külföldi munkalehetőség kerül a képbe, vagy egy közös vállalkozás elindítása. Kapcsolatotok stabil, bátran tervezhettek egymással.

Parfüm ajánló: február
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Új hobbit találsz magadnak, ami akár a megélhetésed alapjává is válhat, de egy plusz bevételi forrást mindenképpen ki tudsz hozni belőle. Nagyon lelkes vagy, de üzleti ötleteidet ne oszd meg lépten-nyomon mindenkivel.

Parfüm ajánló: február
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Új barátokat szerzel egy hobbid, érdeklődési köröd kapcsán. A közös érdeklődésből könnyen születnek kellemes beszélgetések, barátságok. Akár az interneten is érdemes rokon lelkek után kutatni.

Parfüm ajánló: február

Parfüm Éden Magazin

betöltés