Borzalmas karácsonyi ajándékok

2015. December 23.

Az új Kiszel Tünde naptár, egy kínai aranyszínű bólogató macska, a századik pár zokni, a három darabos alsónadrágcsomag, nyakkendő, vagy a Marc Darcie-s rénszarvasos pulcsi, és a bebújós mamusz. Az alakformáló fehérneműről nem is beszélve. Ajándékok amelyek nem csak fantáziátlanok, hanem borzalmasak.

 

Barna ing, zöld melegítőnadrág, sárga zoknival

Van egy karácsonyi fotóm, amin a fenti cuccban állok. Mindet egyszerre egyetlen karácsonykor kaptam. Nagyjából 14 éves lehettem, ezért kackiás tinédzserbajusz is befigyel a panellakás avítt tapétája előtt állva, közvetlen a kornyadt lucfenyőnk előtt, ami már akkor el volt száradva amikor apámnak sikerült lealkudnia. Próbáltam őszintén mosolyogni, de csúnya vicsor lett belőle.

Borzalmas ajándékok

Mindenki kapott már hasonlóan borzalmas ajándékokat, pedig a fentiek közül kihagytuk a „mindegy milyen, jó lesz neki” típusú pizsamát. A huszadik zokni-sál-sapka hármast. Az illatgyertyáról, karácsonyi angyalkáról, a borotvakészletről, az épp hirdetett vitaminról, étrend kiegészítőről már tényleg csak említésképpen emlékezzünk meg, nem adnunk nekik nagy teret.
Te pedig most állj meg egy pillanatra, és gondolkodj el azon, hogy Te kaptál-e már valami hasonlót, vagy ami a legrosszabb: adtál-e?

De hogy kerül ide a parfüm? Már megint a britek

Gyakran olvashatunk a brit kutatókról, akik néha tényleg olyan hajmeresztő dolgokat művelnek mint például 10 év kutatás után megállapítják, hogy évente átlag 9,5-ször megyünk forászhoz. Vagy 5 évig nézik, ahogy megeszik a hangyák a hamburgert. Vagy valami ilyesmi. De most összeszedték magukat, és úgy tűnik tényleg rájöttek valami érdekesre.  Vannak akik szerint, hogy „ciki” karácsonykor parfümöt venni. De ha ha tényleg „ciki” a parfüm karácsonykor, akkor mégis miért van az, hogy decemberben adják el a legtöbbet? Ezt vizsgálták.

Bizonyított tény: mindenki örül karácsonykor a parfümnek!

A brit kutatók, egy okos ötlettel álltak elő. Több, mint 1000 embert kértek meg arra, hogy írják össze, hogy mit vettek, és mit kaptak előző évben karácsonykor, és értékeljék 1-5 között, mennyire örültek az ajándéknak.  Kiderült, a válaszadók 64%-a adott, vagy kapott parfümöt, és átlagban 4,3-ra értékelték azt, mennyire örültek neki: bizonyított tény tehát, hogy a parfüm az egyik legkedveltebb ajándék, szinte biztosan örül az aki kapta. Te veszel idén parfümöt valakinek?

Segítünk: a női parfümökért ide, a férfiakért pedig ide kell kattintanod

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés