Ne bízd a véletlenre! Napjaink legnépszerűbb ajándékai

2018. November 13.

A karácsony „közeledte” ma már egyáltalán nem merül ki az adventi hangolódásban. Aki biztosra akar menni, jó előre megvásárolja, könnyítésképpen, megrendeli szeretteinek az ajándékokat. Idén ne ússz el Te sem! Ha senkinek semmi ötleted sincs, olvasd el cikkünket figyelmesen, és válassz olyan ajándékokat, amelyekkel biztosan nem nyúlsz mellé.

 

 

Ivócimbora vagy vacsorapartner?

Vedd alapul a megajándékozni kívánt személy korát, életstílusát, illetve azt is, hogy mi köt össze Titeket! 

Ha gyakran esztek-isztok együtt, nem lőhetsz mellé egy jó minőségű borral, különleges sörrel, esetleg menő fűszer-, kávé- vagy teacsomaggal sem.
A téli szezonban szerencsére mindegyikből lehetőséged van komplett, kreatívan összeállított pakkok rendelésére is, egyéb apróságokkal kiegészítve, az elfogyasztható ajándék mellett.

 

Könyv és minőségi időtöltés

A könyv örökké dobogós lesz az ajándék-porondon, és annak, aki mindenek felett rajong az olvasásért, nagyobb örömet nem is okozhatsz.

Ha a könyvnél egy fokkal izgalmasabb kulturális vonatkozású meglepetést keresel, akkor is milliónyi lehetőség áll rendelkezésedre. Rengeteg helyen van lehetőséged online lefoglalni különféle programokat, a hozzájuk tartozó voucher-ék pedig hónapokig, vagy akár egy évig is beválthatók!

Esetleg ajándékozz színház- vagy koncertjegyeket, kiállítás belépőket, ha egyszerűbben oldanád meg a kérdést.

 

DIY, nem csak hipsztereknek

Az utóbbi években terjedtek el igazán a saját készítésű, mégis minőségi ajándékok, ehető változatoktól a lakásdekoron át egészen a kozmetikumokig. Ha esetleg félsz, hogy nem sikerülne jól, amit készítesz, számos DIY workshopra, kurzusra tudsz ellátogatni, ahol az elkészült „termékedet” meg is tarthatod. Házi szörp, bonbon, natúr kozmetikum, festmény – a lehetőségek tárháza szinte végtelen! Neked élmény és emlék lesz bármilyen program, valakinek pedig ajándék válik majd belőle, garantáltan szép eredménnyel, jó minőségben.

 

Kozmetikum a fa alá: illendő-e?

Egyszer egy ismerősöm felcsattant, látva a rokonától ajándékba kapott kozmetikai csomagot, hogy „mi van, ennyire büdös vagyok?”

És tény, van abban valami igazság, hogy a dezodor-tusfürdő csomagok hasznosak bár, de igencsak lehangolóak, így talán nem ártana hanyagolni őket karácsony este. Ezzel szemben, van olyan kozmetikum, ami megnyerő ajándék lehet: ilyen bármilyen minőségi bőrápolási termék, szérum, krém, vagy akár egy kellemes parfüm is.

 

 

Így válaszd ki az illatot…

Előnyben vagy akkor, ha tudod, mit szeret a másik, de ezt egyáltalán nem bonyolult kideríteni sem. Milyen márkájú parfüm üvegcsék pihennek a fésülködőasztalán? Említette-e, hogy mostanság kinézett valamilyen újdonságot? Ha még ezután is tanácstalan vagy, egy közös nézelődés és szaglászás útján sokat megtudhatsz…


Már tudod, mit keresel? Választékunkban többfajta kiszerelésben találsz parfümöket elképesztően sok márkától. 

Használd egyszerűen és gyorsan a parfümkeresőt, és rendelj mindössze pár kattintással! Kattints ide hozzá.

 


Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés