Mondd meg mi a kedvenc illatod, megmondjuk milyen ember vagy

2017. Április 30.

Lehet, hogy megdöbbentő amit most állítunk, de tény, hogy nem véletlen választod azt a fajta parfümöt, amelyiket. Ahogy a testtartásod, a mozdulataid, a kommunikációdhoz tartoznak, tudat alatt a parfümöddel is kommunikálsz. Egyszerűen nem véletlen, hogy pont az a parfüm tetszik Neked.


Az illatkommunikáció


Gondolom Te is észrevetted már, hogy van olyan parfüm amit el sem tudsz képzelni magadon, és van olyan, amiért rajongsz. Lehet, hogy Te imádod a friss illatokat, és a keleties, erős illatok nem tetszenek, ellenben van ismerősöd, akinek a keleties illatok állnak jól. Az illat is a kommunikáció egyik formája: egy jól megválasztott parfümmel kommunikálsz.

A szakértők szerint az, hogy milyen zenét hallgatunk, mik a kedvenc színeink, mik a kedvenc tevékenységeink és hobbijaink, milyen állatot tartunk, milyen lakásban lakunk, mind-mind összefüggenek azzal, milyen parfümöt vásárolunk. Tehát, a személyiségünk alapján választunk illatot.

De vajon van-e parfümszemélyiség?Éljen a pszichológia

A pszichológusok azt állítják, hogy a parfüm, megmutatja a személyiségedet. Ezért összeállították a parfümszemélyiségeket.

Ahhoz, hogy leteszteld, mennyire van igazuk, semmi mást nem kell tenned, mint belegondolni abba, hogy a kedvenc (vagy épp most is használt) parfümöd milyen illatú, és a listából elolvasni, hogy a pszichológusok mit gondolnak rólad, az illat alapján.


Gyümölcsös, friss illatú parfümök

Ha a gyümölcsös, friss illatú parfümöket szereted, a kedvenc színeid közt van a sárga és a zöld. Szereted a vizet, a wellness hétvégéket, a tengert, tavakat, folyókat.

Kedvenc évszakod a nyár és a tavasz. Valószínűleg tavasszal vagy nyáron is születtél. Szereted a pörgést, fiatalos vagy, kedveled a gyorsan változó dolgokat.

Élénk, csintalan vagy, bohókás, és évezed az életet, mindent könnyedén veszel, nem sokáig rágódsz dolgokon.

 


Fűszeres, keleties illatú parfümök

Inkább a mély, erőteljes színeket szereted: a lilát, a feketét, a bordót, a vöröset, a skarlátot. Szívesebben hordasz nagy, feltűnő ékszereket, mint apró diszkréteket.

Talán szereted a keleti kultúrát, szívesen pihensz, vagy pihennél inkább egy nyüzsgő, illatokkal teli városban, mint egy tóparton, vagy a hegyekben. Inkább nyugodt, megfontolt vagy, mint hirtelen haragú, pörgős. Nem döntesz gyorsan, nem az érzelmeid vezérelnek.

Magabiztos, érett személyiség vagy, és az erős illat csak eszköz arra, hogy ezt meg is mutasd.
Szeretsz a középpontban lenni.


 

 

Fás illatú parfümök

Szereted a halat, a sushit, a strandot, az aktív kikapcsolódást, a tengert, de csak az olyan partokat, ahol a természet közel van. Szenvedélyes vagy.

Ha lány vagy, kicsit fiúsabb az alkatod, de ez nem jelenti azt, hogy nem sugárzik belőled a szexualitás.

Ha férfi vagy, inkább az eszeddel hódítasz, mint az izmaiddal. Fesztelen vagy, szabad, megalkuvást nem tűrő, érdekes, mindig kommunikatív, de időnként képes vagy ennek az ellenkezőjére is.

Magabiztosnak mutatod magad, de igazából kevésbé vagy az, mint gondolod. 

Virágos illatok

Visszafogott, romantikus alkat vagy, aki szeretni a magányt, a vidéki kirándulásokat, az érintetlen felfedezését, de mindezt csak módjával.

Kedvenceid a pasztellszínek, menekülsz a harsánytól, légiesen könnyed, kecses alkatú vagy.

Imádod a természetet, szereted a letűnt korokat, és inkább introvertált a személyiséged, mint extrovertált.

Reméljük, hogy a pszichológusok nem tévedtek nagyot, és valamelyik parfüm személyiségben magadra ismertél.
Ha sikerült, és éppen egy új parfümöt szeretnél vásárolni,

kattints ide a női >>
  ide pedig a férfi parfümökért >>Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés