Első randi? Ezeket kerüld el!

2017. Május 04.

Ha azt szeretnéd, hogy második randi is legyen, akkor az alábbiakat sürgősen verd ki a fejedből:▶ Senkit ne jelölj be az első randin és ne is oszd meg, hogy éppen hol és kivel vagy! Nem biztos, hogy a fiú is szeretné ezt, elriaszthatod vele.

▶ Ha lehet, az első randit ne panaszkodással töltsd, még akkor sem, ha épp lenne rá okod. Senki sem szereti a negatív, folyton nyavalygó embereket.

▶ Ne öltözz túl az első randira, nem az operába mész! Ha túlságosan elegáns ruhában mész, akkor feszengeni fogsz, a legkényelmetlenebb tűsarkúd pedig nem a legjobb választás, hiszen lehet, hogy épp egy romantikus sétába fog torkollni a randevú.

▶ Ne színészkedj, ne játszd meg magad! Önmagadat add mindig! Ha valami nem tetszik, nyugodtan, kedvesen hozd a fiú tudomására. Elvégre azt szeretnéd, ha érted rajongana, nem igaz?

▶ Nem kell mély dekoltázst villantanod, vagy túlságosan közszemlére tenni a bájaidat. Ezzel ugyanis csak bizonyos típusú pasikat fogsz vonzani, a többit viszont lehet, hogy elriasztod vele!

▶ Ne árulj el magadról mindent az első alkalommal! Kell egy kis titokzatosság, hagyj valamit a második alkalomra is!

▶ Használd a kedvenc parfümöd, de ne fújj magadra egy litert belőle! Az a jó, ha a kellemes illat finoman körbevesz.

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!


Újdonságok

betöltés