A Casanova-szindróma

2016. November 16.

Hogy van az, hölgyeim, hogy állítólag igen jó a hatodik érzékünk, mégis cserben hagy minket, ha egy Casanova megpróbál elcsábítani? Tudjuk, hogy ő a világ legnagyobb hóhányója, tudjuk, hogy az sem igaz, amit kérdez, tudjuk, hogy már ezer nőnek mondta ugyanazt, amit nekünk mond, és mégis… Hiszünk neki, elalélunk, beleesünk a csapdába. Mi lehet ennek az oka? Ennyire buták lennénk? Vagy ennyire hiányzik valaki az életünkből? Ennyire régen ért hozzá valaki a lelkünkhöz vagy a testünkhöz?

 

Nem! Casanovának még az a nő is áldozatul esik, aki egy szép párkapcsolatban él, teljesen kiegyensúlyozott a szexuális élete is, röviden szólva: boldog! Mi lehet a titok, mivel vesznek le minket a lábunkról ezek a férfiak? Higgyétek el, sokat gondolkodtam ezen! Mert velem is megtörtént, hogy egy közismert szívtipró hálójába keveredtem! Egy fogadáson találkoztunk. Azonnal észrevettem, hogy kiszúrt magának. De mivel nagyon sok, nálam jóval fiatalabb és csinosabb lány nyüzsgött a teremben, nem hittem el, hogy jól láttam, hogy felkeltettem az érdeklődését.

 

 

De aztán odajött hozzám, ahogy a filmekben szokás, két pohár pezsgővel, és az egyiket átnyújtotta nekem. Nem teketóriázott, megkérdezte, hogy egyedül jöttem-e? Igen, válaszoltam, és már akkor éreztem, hogy elvesztem. Elkezdte az ostromot. Még órákig tartott, mire rábeszélt, hogy vele menjek haza, mert az eszem még kapaszkodott a realitásba. 

Sosem bántam meg, hogy megtettem! Hogy miért? Azért, mert egy ilyen Casanova-élményt minden nőnek receptre kellene felírni! Ezek a férfiak ugyanis azzal hódítanak meg minket, hogy igazat mondanak! Ezért nem jelez a hatodik érzékünk! Abban a pillanatban Casanova tényleg úgy érzi, úgy látja, hogy én vagyok a legcsodálatosabb nő Föld kerekén, sőt az egész Univerzumban, és semmire sem vágyik jobban, bármit megadna érte, hogy velem lehessen.

 

 

Holnap már egy másik nőre fog így ránézni, de ez ITT ÉS MOST nem számít! Csak mi vagyunk ketten, és a vágy! De az mindent elsöpör. Ráadásul Casanova nem a könnyű prédára utazik! Nem érdeklik a könnyen megkapható, butácska lánykák. Ő azt a folyamatot élvezi igazán, míg legyőzi az ellenállásodat, és úgy visz ágyba, hogy csak a szavaival már annyira felhergelt, hogy te téped le róla a ruhát, nem ő rólad.

Nos, ez a titok! Mivel teljesen elhiszed neki, hogy egy fantasztikus, utánozhatatlan, kivételes nő vagy, később is ez a csodás érzés fog átjárni, ha arra az éjszakára gondolsz. Nem mondom, hogy nincs szívfájdalom, nem mondom, hogy nem marad űr utána. De egy kis parfümvásárlással rendbe hozható a lelkivilágunk!

Az élményt pedig elővehetjük gondolatban, és eljátszadozhatunk vele a szürke hétköznapokon; milyen is volt, mikor átéreztem, hogy én vagyok a királynő, a világszépe, a legkívánatosabb! Fújd magadra a kedvenc, különleges alkalmakra tartogatott parfümöd, és emlékezz rá, hogy most is az vagy, Casanova nélkül is!

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!


Újdonságok

betöltés