5+1 tipp: így válassz parfümöt

2015. Szeptember 26.

Nem tudod kiválasztani azt a parfümöt ami a legjobban illik hozzád?

Adunk néhány tippet, hogy válassz parfümöt magadnak!

 

1.) Ne fújj magadra minden parfümöt amit meglátsz, mert a nagy illat kavalkádban az orrod elfárad, feladja a harcot, és végül szinte biztos, hogy nem a legjobb parfümöt fogod kiválasztani.

 

2.) Ha megtetszik valamelyik parfüm, kövesd a három lépéses tesztet: először csak az üvegből teszteld az illatot. Ha még tetszik, akkor fújj az erre szolgáló papírra egy keveset. Harmadik lépés a csuklód: de ne dörzsöld szét, mert megölöd a parfümöt (erről itt olvashatsz). Ha valamelyik lépéskor már nem tetszik az illat,  ott felejtsd el.

 

3.) Sose dönts azonnal. Egy parfümnek 3 illata van (erről itt is olvashatsz) ezért mindig tartson legalább fél órán át a parfümválasztásod. Inkább sétálj egyet, mielőtt döntesz.

 

4.) Vesd be a kávét. Ahogy elmondtuk, a tévhitekkel ellentétben nem semlegesíti az illatokat, hanem „felébreszti” az orrodat: szóval, mély szippantás a kávéból!
 


5.) Érdemes megnézned a leírásokat, az illatcsaládokat, hiszen a leírásokból megtudhatod, hogy gyümölcsös, fás, virágos illatjegyekkel rendelkezik-e az adott márka. Válassz tudatosan.

 

6.) Nyugodtan válassz, akár többféle parfümöt, különböző alkalmakra.

Női parfümök >>

Férfi parfümök >>

 

 

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés