Hideg évszakban nyári parfüm?

2015. Január 20.

Bár mostanában télen havat nem nagyon látunk, azért kint igen hideg van, ilyenkor terjed legjobban az influenza, sokan megfáznak, a legtöbb embert szomorkás közérzetben éli meg mindennapjait.

Munkába indulásnál még, hazaindulásnál már sötét van, a nap csak hébe-hóba bújik elő, éppen hogy csak tudassa velünk, hogy még létezik, csak ez most nem az ő évszaka. Depressziós, letört hangulata van az embereknek, de ettől Neked még nem kell közéjük tartoznod!

Mit tehetsz, hogy Neked sokkal jobb kedved legyen és kiemelkedj a szürke tömegből ilyenkor?

Csempészd vissza a nyarat a mindennapokba egy vidám, nyári illattal!

Mutatunk Neked 5 olyan parfümöt, ami megnevetted, boldogságot sugároz, feldob, egyszerűen bearanyozza a napodat.

 

Clinique Happy

Nevéhez hűen a boldogság illata, mely a napfényes, derűs reggelt jeleníti meg. A friss alma, a szilva és a bergamott keveredik a légies-friss jegyekkel, amibe az egzotikus virágos kert érzetét csempészi a frézia, a liliom, a rózsa és az orchidea. A parfüm alapját a pézsma és a borostyán adja meg. A kompozíciót 1998-ban Jean Claude Delville és Rodrigo Flores-Roux alkotta meg, mely még abban az évben FiFi díjat nyert. Dinamikus, fiatalos és elegáns hölgyeknek ajánljuk. Igazi ütős illat!


Tovább a parfümhöz >>>


Jimmy Choo Flash


A szicíliai narancs frissessége, a málna édessége, az őszibarack zamata és a vattacukor játékossága mosolyt csal arcodra minden reggel, amikor ebből a parfümből hintesz magadra. Te döntöd el, kit engedsz elég közel magadhoz, hogy elcsábítsa privát illatfelhőd, hogy visszarepítse az elmúlt nyár mézédes forgatagába. Ha imádod a pörgést és ehhez egy megbízható segítséget keresel, a Jimmy Choo Flash tökéletes választás lesz!

Tovább a parfümhöz >>>


Cacharel Eden

 

Az Eden a Cacharel divatház egyik leghíresebb alkotása, mely valóban az édenkertet idézi meg számunkra csodálatos illatával. A parfüm napfényes citrus jegyével nyit, a szívjegyében a tavirózsa hűvös frissessége illatos virágokkal keveredik, melyhez kitűnően párosul a tubarózsa, a mimóza, a jázmin és a vízi liliom, továbbá a zaftos édes gyümölcsök, mint például az ananász és a dinnye. A vizes jegyek a pacsulival tökéletes harmóniában vannak, a cédrus, a tonka bab frissességével, a szantálfa pedig enyhe melegséget kölcsönöz neki. Jean Guchard alkotása, mely 1994-ben látott napvilágot.

Tovább a parfümhöz >>>


Kenzo FlowerLetisztult, különleges virágos illat, mely a modern életet ötvözi a természettel. Virágos alapjegyét a pármai ibolya és a bulgár rózsa öleli körül, púderes hatását az érzéki vanília, fehér pézsma és leheletnyi kellemes, friss erdő illat találkozása határozza meg. Az illatkompozíciót Alberto Morillas 2000-ben alkotta meg, mely 2001-ben és 2003-ban is Fifi díjat nyert.

Tovább a parfümhöz >>>

 

DKNY Be Delicious

Légiesen könnyed, nyári illat a DKNY divatháztól, mely enyhén fás akkordokkal komponált virágos kategória. Megbízható társ a hétköznapokban, ám különlegesebb alkalmak esetén is megállja a helyét. Impulzív és energikus parfüm, mely csupa jókedvet és derűt varázsol magad körül. Rafinált összetevőit úgy kombinálták, hogy egy összetéveszthetetlenül egyedi végeredményt sikerült vele produkálniuk vele.

Tovább a parfümhöz >>>


És melyik a Te kedvenc nyári parfümöd?

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés