Mi tesz vonzóvá egy férfit?

2015. Január 24.

Az embereket valószínűleg mindig foglalkoztatta a kérdés: mivel kelthetik fel az ellenkező nem figyelmét?
Mi tesz ellenállhatatlanná egy férfit vagy egy nőt?

A nők természetesen sokkal nyíltabban kutatják és alkalmazzák azokat a praktikákat, melyek segíthetik őket a leendő partner meghódításában, ám hazugság volna azt állítani, hogy a férfiakat egyáltalán nem foglalkoztatja ez a téma.
Épp ellenkezőleg!

Mióta világ a világ, a férfi nem próbál rájönni arra, hogy vajon „mi kell a nőnek”.
Közhelyesen hangzik a kérdés, de tény, hogy igen nehéz kiismerni, kitapasztalni egy nő vágyait, illetve pontosan megfogalmazni, hogy mit tarthat vonzónak a nők
többsége a férfiakban.

Természetesen itt nem a tökéletes arcvonásokra és a szoborszerűen kidolgozott izmokra kell gondolni, hiszen az igazi vonzerő általában belülről jön.

Lássuk hát, mit tarthat ellenállhatatlannak egy nő az erősebbik nem képviselőiben!

 

Humorérzék – A nevetés a kulcs


A nők többsége kifejezetten vonzónak találja, ha egy férfi lépten-nyomon meg tudja őket nevettetni. Ha a férfi már az első pillanattól kezdve képes önfeledten nevetni, azzal oldja a hangulat feszültségét, valamint megalapozza a nőben a bizalmat és a biztonságérzetet. Természetesen nem kell humoristának lenni egy nő lenyűgözéséhez. A nők meglehetősen kedvelik a flörtölő, kissé csipkelődő jellegű humort, hiszen így érzékelhetik, hogy a férfi nem közömbös irántuk, viszont nem is  túl rámenős vagy erőszakos. Nem szabad azonban túlzásba vinni a humorizálást sem, hiszen az komolytalan, alacsony felelősségtudattal rendelkező jellemre utalhat.


Igényesség és ápoltság


Bizton állítható, hogy a gyengébbik nem képviselői imádják, ha egy férfi ápolt, illatos  és igényesen öltözködik. Az alapvető higiénia természetesen minden ember életében fontos szerepet játszik, de érdemes egy kicsit megspékelni a napi tisztálkodási rutint. Ma már a férfiak is szívesen használnak különféle parfümöket, testápolókat, melyek nem elnyomják, hanem épphogy kiemelik a férfias illatokat, így a feromonok hatását felerősítve teszik az erősebbik nem képviselőit még vonzóbbá a nők számára.


Ép testben ép lélek


A tapasztalat azt mutatja, hogy a fent említett tökéletes arcvonások, illetve bálványszerűen izmos test helyett a nők sokkal inkább kedvelik az erőteljesebb arcvonásokkal rendelkező, erős testfelépítésű férfiakat. Az erős testfelépítés azért  előnyös, mert a nők általában egyfajta „védelmezőként” tekintenek a férfiakra, így
természetesen a jó testi kondíció kiemelendő szempont. Azonban a legfontosabb mégis az, hogy az erőteljes külső olyan bensőt rejtsen, amely felkelti az ellenkező nem érdeklődését, hiszen egy izgalmas, rejtélyes természetű férfi rendkívül vonzó lehet a nők számára. Mégis a legértékesebb tulajdonság a nők szemében, mellyel egy férfi rendelkezhet, a gyengédség. Ha egy nő azt érzi, hogy partnere nem csak figyel rá, de igyekszik meg is érteni és segíteni őt, az hatalmas mértékben szerepet játszhat a szimpátia és a vonzalom kialakulásában.

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés