A világ legkülönlegesebb parfümje!

2015. December 28.

Képzelj el egy parfümöt, aminek egyszerűen nem érzed az illatát, akkor, amikor az illatminta papírra fújod. Nem csal az orrod, mert valóban: a papíron semmilyen illata nincs a parfümnek. Mégis a világ legegyedibb illatát tartod a kezedben: egy megbabonázóan finom, elegáns, elképesztő illatot. Hogyan lehetséges ez?

A világ legkülönösebb parfümje

Nagyon kevesen hallottak eddig a Molecule 01 nevű parfümről, aminek az a különlegessége, hogy egyszerűen NINCS illata. Hiába fújod ki az illatcsík papírra, semmilyen illatot nem fogsz érezni. Ha a bőrödre fújod - egy ideig - akkor sem. Aztán egyszer csak a semmiből, egy varázslatos, mindenkinek jól álló, olyan egyedi illattal ajándékoz meg ez a parfüm, ami miatt a parfüm méltán az egyik legizgalmasabb parfüm a világon. A Molecule S olyan egyedi illatot varázsol, amit soha senki még meg nem tudott elfejteni.


Molecule 01: a világ legegyedibb illata


A Molecule 01 a világ leginnovatívabb parfümje. Számtalan kísérlet bizonyítja, hogy sem a papír illatcsíkon, sem magadra fújva, saját magadon NEM érzed a parfüm illatát, egy ideig: ám hirtelen egy olyan csodás, egyedi illatod lesz, mely mindenkit megbabonáz. Ez elsőre egy marketingbullshitnek tűnik, de a Molecule 01 valóban ezt tudja. A Molecule 01 a parfümvilág legújabb „fejlesztése” a rejtőzködő illat, ami csak másnak mutatja meg önmagát. A Molecule 01 fő illata a feromon. A feromont hívják szexillatnak is. Amikor kibocsátja a testünk, az ellentétes nem érti, és, „megkíván” minket. Épp ez a csodája a Molecule 01-nek: hiszen, mi magunk nem érezzük az általunk kibocsátott feromon illatát: de az ellentétes nem: igen.

A feromon

Ha eddig esetleg nem tudtad volna: a feromonok irányítják a nemi viselkedésünket. Lehetsz férfi, vagy akár nő is, biztosan éreztél már ellenállhatatlan vonzalmat egy ellenkező nemű ember iránt: akár úgy is, hogy maga az ember nem volt a zsánered, de valamiért hihetetlen szexuális vonzalmat éreztél iránta. A feromon másik csodája, hogy akaratlanul szabadul fel a szervezetünkben: valahogy úgy viselkedik, hogy amikor a férfi meglát egy nőt, aki nagyon tetszik neki (vagy fordítva) a szervezete eszeveszett mennyiségű feromont szabadít fel. A feromon illata felhívás a szexre. A tudomány jelenlegi állása szerint kétféle feromont tudunk megkülönböztetni: az androsztenont (ez férfiakban, és nőkben is van) illetve az androsztediont, ami csak a férfiak hormonja. Ebben a parfümben ez van.

Mi a parfüm titka?

A Molecule 01 illatát a viselője azért nem érzi, mert feromont szabadít fel, és mivel a férfi feromon ( jó esetben) a férfiakat nem szólítja meg, kizárólag a nőket, a feromon illatot csak a nők érzik, illetve a női változat illatát szinte kivétel nélkül a férfiak. És ami a legmegdöbbentőbb: ellenállhatatlanul hat az ellenkező nemre, hiszen olyan ősrégi, évezredek óta létező a szaporodásért felelős illattal állunk szemben, mely az agyunk azon területét stimulálja, mely a szexért, a szexre való felkészülésként, dekódolódik az ellenkező nemben. Természetesen idővel az illatot a viselője is érzi: akik megérezték az illatot saját magukon, fás, puha, lágy, érzéki, buja illatként írták le.

Csak rendelésre, és várni kell rá

Adódik a tipp: gyorsan vásároljunk ilyen parfümöt, és használjuk ki a hatását: ám ez nehezebb, mint gondolnánk. A parfümöt elő kell rendelni ráadásul az ára is felsőkategóriás, de akik eddig használták, azok kivétel nélkül csúcskategóriás, elképesztő illatú, és hatású parfümnek írták le, és számtalan történet bizonyítja az elképesztő hatását.

 
Ha szeretnél egy ilyen parfümöt, írj az ügyfélszolgálatunkra, megpróbáljuk Neked beszerezni.

Férfi parfümjeink közül itt választhatsz, ide kattintva pedig a női parfümjeinket tekintheted meg.


 

 

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés