Hogyan válasszunk Valentin-napi parfümöt?

2015. Január 09.

Sebesen közeledik a Valentin-nap, és bár külföldi ünnepről van szó, mégis egyre inkább hódít a magyar hölgyek körében is, hiszen ezen a napon, kiemelkedve a hétköznapokból, a szokottnál csinosabban felöltözve és csábítóbban kisminkelve ünnepelhetik párjukkal a szerelmet.

 

Természetesen Bálint napja nem csak az elkötelezett hölgyeké. Az egyedülálló nők számára is izgalmas és örömteli esemény lehet a szerelmesek ünnepe, hiszen az év ezen időszakában a férfiak is könnyebben kaphatóak a szerelemre. Minden nő tarsolyában lapul egy-két ellenállhatatlan praktika, melyeket bevetve elcsábíthatják a kiszemelt férfit vagy esetleg újra lángra lobbanthatják férjük szívét. Az egyik legősibb csábító fortély a parfüm. Sok férfi nem vallja be, hogy odavan a bódító női illatokért. Érdemes tehát egy alkalomhoz és személyiségünkhöz is passzoló parfümöt választanunk, mellyel elkápráztathatjuk (jövőbeli) partnerünket a szerelem és romantika napján!

 

Fűszeres illatok – Önbizalom, titokzatosság és erotika

Ha egy hölgy lehengerlőnek és ellenállhatatlanul vonzónak szeretné érezni magát, érdemes valamilyen erősebb, fűszeresebb parfümöt választania Valentin-napra. A fűszerek alkotta aromák erőteljesek és titokzatos benyomást keltenek, így szexi kisugárzást kölcsönöznek viselőjüknek, mint egy ízléses ruhadarab. Jó választás lehet a Dior Hypnotic Poison vagy az Estée Lauder Sensuous.

 

Virágos illatok – Finom nőiesség és romantika

A szenvedélyes, ám romantikus, finom és visszafogottan nőies kisugárzásért érdemes egy virágos illatú parfümöt választani a szerelem ünnepére. Sok férfi kedveli, ha egy nő inkább elegáns, sikkes és kifinomultan nőies, nem pedig vad és lehengerlő. A virágos parfümök jellegzetességei a finom, nőies aromák, mint például a rózsa, az írisz vagy a jázmin illata. Javasolt a Calvin Klein Sheer Beauty vagy a Burberry Weekend For Women megvásárlása.

 

Gyümölcsös illatok – Energia, könnyedség és frissesség

Mivel a gyümölcsös parfümök alapja általában citrusokból és esetleg más, édeskés vagy fanyar gyümölcsökből áll, így használatuk friss, élénk, csintalan hangulatot kölcsönöz. Kiváló választás fiatalabb vagy akár érettebb korú hölgyek számára is, hiszen az üde illat szinte megfiatalítja a testet és a lelket. Érdemes tehát Valentin-napra gyümölcsös parfümöt választania azon hölgyeknek, akik kicsattanónak, energikusnak és játékosnak szeretnék érezni magukat. Megfelelő választás lehet a Dolce & Gabbana Light Blue vagy a Bvlgari Omnia Green Jade.

Szeretnél hasonló témákról olvasni? Parfüm Éden Magazin

Kérd most!

Újdonságok

betöltés