Shiseido Zen

Shiseido illatát a hagyományok és a modernitás keverékének egyéni vonzereje jellemzi. A Zen virágos frissessége energiával tölt fel, és minden stresszt elűz, ahogy az ámbra illetve fás jegyek leheletének ágyában nyugvó békét életre kelti. Örömteli érzéseket ébreszt, és elhozza a szenvedélyes örökkévalóságot, melyet mély érzékiség és lelki tisztaság rétegeibe burkol.

A fejjegyében üde grapefruit zamatos ananász kíséretében egyesül a legendás és nemes kék rózsával, majd a szívjegyek virágos csokrából a frézia, az ibolya, a lótuszvirág és a hibiszkusz magasodik ki, míg végül az alap meghatározó elemei a tömjén, a pacsuli, az ámbra és a cédrus nyugtató elixírje csillapítja le a kedélyeket.

A két régebbi verziója után a ZEN 2007-ben újjászületett. Michel Almairac alkotta, virágos fa és fűszeres alapjegyekkel. Ízletes grépfrúttal nyit, majd az édes bergamott, a kék rózsa, a narancs és az ananász csatlakozik.

Szívjegye egy hatalmas virágcsokor, amiben a frézia, gardénia, ibolya, vízi liliom, kínai rózsa illatozik, megvadítva a piros alma frissességével és a lótusz különlegességével. Melegségét az érzéki pacsuli, a cédrusfa, a pézsma, a fehér pézsma, a borostyán és a tömjén adja. Üvegét Taisuke Kikuchi tervezte meg.

Ez a parfüm, ahogy a neve is sugallja, nyugalommal áraszt el.

10001978
Shiseido
Eau De Parfum
női
100 ml
virágos-fás-pézsma
Berni
2020. Augusztus 31.
1  2  3  4  5
Szerelem volt első "szaglásra"!❤❤
Anita
2020. Június 17.
1  2  3  4  5
Tökéletes illat,évek óta ezt használom,minden alkalommal amikor használom megállapítom,hogy imádom!! Különleges illat! Kár,hogy a Gold Elixir változata már nem kapható,az még nagyobb kedvenc volt!!❤
Schrancz Beatrix
2019. Január 05.
1  2  3  4  5
Nekem ez a legcsodálatosabb illat ❤❤❤
Sz.
2011. Január 31.
1  2  3  4  5
Egy rendkívül elegáns, stílusos illat. Minden évszakban viselhető. Engem egy kicsit a Chanel Coco Mademoiselle-re emlékeztet.
Shiseido Zen a kedvenced?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

betöltés