Halloween Man Tattoo

A tattoo őrület mindenhol hódít a divatvilágban, az évek során sokat finomodott, hiszen manapság ez a szó nem feltétlenül jelenti a kereszt, rózsa, halálfej tetoválásokat a kigyúrt fiatalembereken vagy a bevállalósabb, vagány lányokon, most van csúcson az ékszertetoválás, ami az érzékenyebb, elegánsabb lelkületű hölgyeket is megérintette. 
A tattoo divat a parfümök világában sem ismeretlen már, számos divatháznak jelent meg a "témában" parfümje női és férfi változatban is. 
Most a Jesus Del Pozo is csatlakozik, a régi, jól bevált és sokak által kedvelt Halloween illatát bújtatta "tattoo" jelmezbe, nőknek és férfiaknak szóló változattal is előrukkol idén ősszel. 

Férfi változata gyümölcsös-zöld-fougere illatkategóriába tartozik. Különleges illatjegyekben itt sincs hiány, rögtön alma martini, bambusz levél kombóval kezd a fejjegyében, amihez kardamom és mandarin társul. A szívjegyben a fűszerek dominálnak, fekete borsot, tárkonyt, gyömbért és tengeri sót érezhetünk ki. Alapjegyében pézsma, borostyán, szantálfa és pacsuli van. 
Igazi pasis illat, külsőleg vagány, belül elegáns.
16233144
Halloween
Eau De Toilette
férfi
75 ml
aromás-fougere
6 690 Ft
89 Ft / ml
db

Halloween Man Tattoo

Eau De Toilette férfi

125 ml

Halloween Man Tattoo

Eau De Toilette férfi

50 ml
Ismered ezt a parfümöt?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

betöltés