Guerlain Black Perfecto by La Petite Robe Noire


A Guerlain háznak az egyik legnagyobb dobása a La Petite Robe Noire volt melyet 2009. februárjában dobtak piacra. A parfümőr akkor is -ahogy most is - Thierry Wasser volt. A francia parfümház több flankert is a piacra dobott, de úgy gondolták, a Petite Robe Noire Black Perfecto lesz a kis fekete bőrdzsekis megtestesítője. Az eredeti sötétebb, és édesebb változatát játssza meg: többek között rózsa, bőr, édesgyökér és mandula jegyében.

A parfüm inspirációja, a stílus kontrasztja, egy kerékpáros hölgy bőrkabátban, és alatta egy elegáns fekete estélyi ruha. Illatában a bőrben díszített rózsát dicsőítik, és összetételében teljesen kifejező: a rózsavíz és a rózsaszínű esszé, a Grasse-ban lévő rosa centifolia finoman díszített kompozíciója, melynek közepén létrehozva a La Petite Robe Noire, mely sokkal erősebb,  és ellenálhatatlanabb, mint valaha.
 
17233487
Guerlain
Eau De Parfum
női
50 ml
orientális-virágos
26 890 Ft
538 Ft / ml
db
Vezsenyi Dorottya
2018. Február 01.
1  2  3  4  5
Finom meggyes, bőrös, mandulás illat. Igazán különleges parfüm. Ritkán érzek ehhez hasonló parfümöt. Rajtam nagyon sokan dícsérték, ami bevallom nagyon jól esett... nem is nyúlok más parfümhöz, csak ehhez
Guerlain Black Perfecto by La Petite Robe Noire a kedvenced?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

betöltés