Givenchy Ange Ou Demon Le Secret

 

A Givenchy divatház megalkotta a 2006-os világsiker, az Ange ou Demon folytatását, az Ange ou Demon Le Secretet, amely 2009 óta kapható a boltokban. Elődjéhez híven magában hordozza az angyali és örgödi kettősséget, amely a bájosan visszafogott és az érzékien csábító énünket egyaránt megmutatja. Az Ange ou Demon Le Secret, elődjét túlszárnyalva egy csipetnyi titokzatosságot is kölcsönöz viselőjének. A parfüm üvege megegyezik az Ange ou Demon formatervezésével, különbség csak a színében fedezhető fel: a fekete-fehér kombinációval ellentétben a Le Secret vidám pezsgő színű, mely felkelti az érdeklődést.

A fejjegyben az olasz citrom fanyar illata harmonizál a zöld tea frissítő aromájával, melytől egy nyári frissítő koktélbárba repülhetünk gondolatban. Angyali ártatlansággal hódít. A szív jegyei adják titokzatosság és a misztikum hozzávalóit. A jázmin és a pünkösdi rózsa ellenállhatatlan virágfelhőbe burkolja az ártatlan angyalunkat. Az alapban beteljesedik a harmónia. Fás jegyek, a pacsuli és a pézsma magával ragadja érzékeinket. A csábító ördögi én lép most színre magában hordozva a titokzatos angyalt is. Lehetetlent nem ismerve, együttes erővel hódítanak.

Egyszer ártatlan angyal? Máskor ördögi cselszövő? Nem kell választania. Az Ange ou Demon Le Secret-tel egyszerre lehet kacér, bájos és vonzóan rejtélyes. Tökéletes parfüm a tökéletességre törekvő nőknek. Ajánljuk azoknak, akik meg merik mutatni a bennük rejlő személyiségeket. Hiszen mindennek van árnyas és napos oldala is, ezért ne rejtegessük tovább. Kedves Hölgyek, le az álarcokkal, mutassuk meg önmagunkat!

10000956
Givenchy
Eau De Parfum
női
100 ml
virágos
38 890 Ft
389 Ft / ml
db
Zsuzsanna
2019. November 14.
1  2  3  4  5
Csodálatos! Imádom!
Molnár Juci
2017. Október 31.
1  2  3  4  5
Nekem ez az illat maga a TAVASZ! Gyönyörű virágos-gyümölcsös illat, egyszerűen szagolgatni való...komolyan, akármikor magamra fújtam nem tudtam betelni vele. Nőies, nem hivalkodó és rajtam elég tartósnak bizonyult. Imádom!
Givenchy Ange Ou Demon Le Secret a kedvenced?

Értékelés:
Megrendelés azonosító:

betöltés