Parfüm Horoszkóp 2019. 6.hét 2019. február 04. - 2019. február 10. 5.hét 7.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Egy rendezvényre kapsz meghívást ezekben a napokban, ahova nincs sok kedved elmenni, de szerencsére erőt veszel magadon. Ugyanis olyan ismeretségre teszel itt szert, ami komoly befolyással lesz az életed, a jövőd alakulására, mégpedig a munka terén.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Nagyon zavarnak téged azok az emberek, akiknek mindent többször el kell mondani, hogy végre megértsék. A napokban mégis érdemes lesz türelmet gyakorolnod, és végighallgatnod az ilyen személyeket, mert rendkívül fontos információhoz juthatsz általuk. A türelem ezúttal nem csak rózsát, hanem hatalmas versenyelőnyt terem.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Hetek óta egy kis háziállat beszerzésén gondolkozol, nagyon vágysz arra, hogy egy aranyos szőrgombóc fogadjon, amikor esténként hazaérsz. Ez az időszak tökéletesen alkalmas arra, hogy a vágyad teljesüljön. Meglátod, milyen boldogságot csempész majd az életedbe a kis állatka!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Mostanában úgy érzed, a barátaidnak sosincs rád idejük. Akárhányszor találkozni akarsz velük, a vége mindig az lesz, hogy lemondják a találkát. Ne magadban keresd a hibát, egyszerűen csak arról van szó, hogy az ő életük más periódusban jár. Érdemes lenne olyanokkal ismerkedned, akiknek az élete a tiédhez hasonló fázisában tart, és velük barátkozni!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Vajon létezik a nagy Ő? Ha eddig nem voltál biztos ebben, akkor ez a napokban megváltozik. Megismerkedsz valakivel, aki annyira lehengerlő hatással lesz rád, mint még soha senki. Ráadásul a vonzalom kölcsönös. Ez a szerelem fogja betölteni minden gondolatodat.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Környezeted tagjai ellátnak mindenféle kéretlen jótanáccsal, ráadásul egy olyan témában, amelynek te vagy a szakértője, így duplán idegesítenek téged ezzel. Pedig most érdemes lenne odafigyelned rájuk, mert egy ártatlan, elejtett megjegyzés teljesen más megvilágításba helyezheti a dolgokat. Ne feledd: mindenkitől lehet tanulni valamit!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Mostanában túlságosan előtérbe került nálad a munka, és ez már a magánéletedre is hatással van. Bár a társad türelmes, mégis magányosnak, elhanyagoltnak érzi magát. Itt a tökéletes pillanat arra, hogy néhány napra elmenjetek kikapcsolódni, romantikázni.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Szerelmi életed felpezsdül. Ha kapcsolatban vagy, most újra úgy érezheted, hogy a mézesheteiteket élitek. Ha szingliként éled az életed, ennek hamarosan vége szakad, megismerkedsz valakivel, akivel hosszú és komoly kapcsolatra számíthatsz. 
 

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Szeretsz nosztalgiázni, visszaemlékezni a régi idők eseményeire. Szívesen nézegetsz régi fényképeket, videókat, és örömmel találkozol olyan emberekkel, akikkel fel tudjátok idézni régi közös emlékeiteket. Ugyanakkor nem érdemes a múltban élni: inkább a jövőre koncentrálj!
 

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Életed minden területén változásokra vágysz. Éppen ezért mostanában semmi furcsa nincs abban, ha új ruhákat vásárolsz, drasztikusan megváltoztatod a külsőd, vagy beiratkozol egy új tanfolyamra. Ez egy ilyen időszak az életedben, de nincs ebben semmi rossz, hiszen a változások visznek előre!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Úgy érzed, életed legboldogabb kapcsolatában élsz most, és ebben nem is tévedsz! Nem is sejted, hogy a kedvesed mennyire odáig van érted. Minden ismerősnek rólad áradozik. Bármennyire is hihetetlennek tűnik, most tényleg Te vagy a tündérmese főszereplője.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Olyan munkaajánlatot kapsz, amire már nagyon régóta vágytál. A fizetés is egészen álomszerű. Szinte már gyanús a számodra, hogy mennyire ideálisak a körülmények. Nem kell aggódnod, ez most valóban az, aminek látszik! Itt végre kiélheted a kreativitásodat.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés