Parfüm Horoszkóp 2019. 5.hét 2019. január 28. - 2019. február 03. 4.hét 6.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Mostanában nem éppen békés a kapcsolatod a pároddal, ám a heves viták mindig édes béküléshez vezetnek. Ez persze mindkettőtöknek tetszik, úgyhogy titokban mindketten rásegítetek egy kicsit arra, hogy legyen min összeveszni.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Szívügyek terén nem panaszkodhatsz unalomra, több ígéretes jelölt is felbukkan körülötted. Most nem érdemes belemenned egy könnyed kalandba. Tedd próbára a jelölteket, és csak annak adj esélyt, akivel komoly érzelmi kapcsolat alakulhat ki közöttetek.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Váratlan esemény kavarja fel az állóvizet mostanában kissé unalmasan folydogáló mindennapjaidban. Nem kell megijedned, semmilyen negatív eseményre nem kell számítani, meglepő, sőt meghökkentő hírekre annál inkább. Izgalmas napok következnek!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Váratlan utazásra számíthatsz ezen a héten. Egy sürgős ügyet kell majd elintézned. Ez a hét egyébként is az ügyintézésről szól majd, érdemes lesz beszerezned valami jó könyvet, amit a várakozás üres percei alatt olvasgathatsz.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Mostanában annyira jó hangulatban vagy, hogy időnként még önmagad ünnepeltetéséről is képes vagy megfeledkezni. Ez sokkal szeretetreméltóbbá tesz a környezeted számára. Most lehetőséged lesz a nyílt és őszinte beszélgetésekre, használd ki, mert a pillanat nem tart örökké.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Egy rokonodnak, hozzátartozódnak most nagy szüksége van a segítségedre: nem anyagi természetű, sokkal inkább lelki támogatásra. Ebben pedig te nagyon jó vagy. Most kiélheted anyáskodó hajlamaidat, és rengeteg hálát, szeretetet kapsz érte cserébe.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Egy régebben elkövetett hibádnak most lesz meg az eredménye. Nem érdemes kapkodásba kezdeni, hogy helyrehozd a dolgokat. Inkább gondold végig higgadt fejjel, hogy mi lenne a legjobb megoldás. Jobb, ha nem egyedül kűzdesz, kérj inkább segítséget egy tapasztaltabb ismerősödtől!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Keményen meg kell küzdened minden egyes győzelemért, de van hozzá kitartásod, amikor úgy érzed, hogy megéri. Most a munkahelyeden állítanak újabb és újabb kihívások elé. Hidd el, a kitartásod, küzdeni akarásod nem marad észrevétlen. Most elérhető közelségbe kerül a régóta vágyott előléptetés.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Különös éleslátással szemléled az élet különféle helyzeteit. Ami számodra természetes, az másoknak nagy segítség lehet: előfordulhat, hogy a környezetedben élők nem látják át ilyen pontosan a dolgokat. Tanácsaiddal, javaslataiddal sokat segíthetsz nekik.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Bánj óvatosan a pénzzel! Bár most a szokásosnál több bevételed van, nem érdemes rögtön a nyakára hágni. Inkább takarékoskodj, hogy végre jusson pénz arra a nyaralásra, amit már évek óta tervezgetsz!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Megérzéseid elképesztően jól működnek. Tökéletesen ráérzel az emberek hangulatára, szinte előre tudod, hogy mit fognak tenni vagy mondani a következő percben. Szükséged is lesz az intuíciódra egy komoly és fontos ügyben. Mások számára furcsának tűnő, de helyes döntést fogsz hozni.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Amíg te azon tépelődsz, hogy tetszel-e neki egyáltalán, választottad már réges-régen szerelmes beléd. Ez egy váratlan esemény hatására végre ki is derül. Semmi sem állhat a boldogság útjába, bátran átadhatod magad az érzelmeknek!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés