Parfüm Horoszkóp 2019. 7.hét 2019. február 11. - 2019. február 17. 6.hét 8.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Az ellentétek vonzzák egymást - ez a mondás tökéletesen illik rád és a partneredre, hiszen olyanok vagytok, mint a tűz és a víz. Talán mondanom sem kell, hogy a tűz Te vagy! De a különbözőségetek ellenére mégis tökéletesen összeilletek, és kiegészítitek egymást. Ez tényleg egy ideális kapcsolat.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Anyagi sikerekkel lesz tele ez a hónap, a vártnál jóval több bevételed lesz. A nem várt plusz jövedelemből végre megvalósíthatod egy régi álmodat, elképzelésedet. Nem kell filléreskedned, most jól jövedelmező időszaknak nézel elébe.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Újra felbukkan az életedben valaki, akivel már régen lezártad a kapcsolatodat, ő azonban másképpen gondolja. Mivel számos félreértés merült fel annak idején a kapcsolatotokban, így ha a folytatás mellett döntesz, előtte mindenképpen üljetek le egy tisztázó beszélgetésre!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Kisebb bosszúság fog érni a munkahelyeden, ami azért okoz neked kellemetlenséget, mert tudod, hogy neked van igazad. Szerencsére a hét végefelé tisztázódnak a dolgok, és a többiek is rá fognak jönni erre. Összességében még jól is jössz ki a dologból.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Nyugalmas, boldog időszak köszönt rád. Most messzire elkerülnek a negatív dolgok. Minden rendben van benned és körülötted. Az egészséged, a párkapcsolatod, sőt még a munkahelyi dolgaid is ideálisak. Ráadásul most te is élvezed ezt a nyugalmas időszakot, nem hiányzik a nyüzsgés.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Ezen a héten nem vagy túl aktív, leginkább pihenéssel töltöd a szabadidődet, és a munkahelyeden sem dolgozod magad agyon. Érdemes lehet pár nap szabadságot kivenned, ez az időszak most nem alkalmas a produktív munkára, a pihenés és a nyugalom viszont csodás hatást gyakorol a közérzetedre.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Egy barátod a véleményedet kéri egy bizonyos ügyben. Bár nem szívesen bántasz meg másokat, most nagyon fontos, hogy őszintén mondd el neki a gondolataidat, véleményedet. Lehet, hogy ez nem lesz kellemes a számára, és pillanatnyilag nem fog jólesni neki, hogy felnyitottad a szemét. Hosszabb távon azonban sokat segítesz neki ezzel.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Rengeteg feladat szakad most a nyakadba a munkahelyeden, de te ezt egyáltalán nem bánod, szívesen megbirkózol ezekkel a teendőkkel, szereted csinálni. Csak arra figyelj, hogy jól oszd be az idődet, és persze az energiádat is. Szánj elég időt a pihenésre, regenerálódásra!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Mostanában úgy érezheted, hogy az életed kissé egyhangúvá vált, a napjaid ugyanúgy telnek. Itt az ideje, hogy kimozdulj a komfortzónádból! Lehet, hogy kényelmes otthon üldögélni, de egy utazás vagy kirándulás egész biztosan kirángat a melankóliából. Esetleg egy új hobbit vagy sportot is érdemes lehet kipróbálnod.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Ha ezen a héten valamilyen találkozóra invitálnak, semmiképpen se mondd le mindenféle elfoglaltságra hivatkozva! Még ha esetleg fáradtnak is érzed magad, és nincs kedved elmenni, akkor se hagyd ki a lehetőséget. most érdemes lesz új emberekkel megismerkedned.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Számos fontos döntést kell meghoznod ezekben a napokban, amelyek hosszú távon is hatással lesznek az életedre. Fontos, hogy ne csak a rövid távú előnyöket vedd figyelembe, hanem gondolj a jövőre is! Bármilyen távolinak is tűnik még, egyszer hálás leszel magadnak az előrelátásodért.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

A természet életed minden aspektusára hatással van. Nemcsak a zöldben történő séták vagy az erdei kirándulások szaporodnak meg a mindennapjaidban, hanem elkezdesz valamilyen természettudománnyal kapcsolatos dologgal is foglalkozni. A hobbidból könnyen hivatás is válhat.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés