Parfüm Horoszkóp 2019. 4.hét 2019. január 21. - 2019. január 27. 3.hét 5.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Válaszút előtt állsz. Két lehetőség közül kellene választanod, ám ezek kölcsönösen kizárják egymást, így nem könnyű a helyzeted. Alaposan gondold végig mindkét lehetőséget, írd le a mellettük vagy ellenük szóló érveket. Ezt a döntést egyedül kell meghoznod.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Ragaszkodsz hozzá, hogy mindig neked legyen igazad. Kedveseddel emiatt viták merülhetnek fel. Ne az legyen az elsődleges szempont, hogy mindig neked legyen igazad, inkább próbáld meg beleélni magad a másik fél helyzetébe is!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Fontos eseményre leszel hivatalos, ahol fontos a jó megjelenés. Persze egyébként is szívesen foglalkozol a külsőddel, amire most fokozottan szükség is lesz, hiszen önbizalmat ad neked, ha jól nézel ki. Szerezz be pár csinos új ruhát, kiegészítőt!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Izgalmas dolog játszani a tűzzel, ezt most a saját bőrödön tapasztalhatod meg. Pedig nem biztos, hogy jó ötlet olyasvalakivel flörtölni, aki foglalt. Jobb, ha megmaradtok a baráti viszony mellett, így megkímélheted magad a szívfájdalmaktól, és a későbbi kellemetlen helyzetektől - különösen akkor, ha kollégák vagytok.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Az életedben most a tanulás kap központi szerepet. Nem is annyira a szervezett keretek között történő, iskolai oktatásról van itt most szó, sokkal inkább arról, hogy nálad tapasztaltabb emberektől kellene tanulnod. Egy idősebb kolléga, rokon szavaira lesz érdemes figyelned, hidd el, sok újat tud mondani neked.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Régóta vágysz már arra, hogy olyan munkád legyen, ahol kamatoztathatod a kreativitásodat, és saját módszereddel, saját ötleteid alapján tudsz dolgozni. Most éppen ilyen lehetőség jelenik meg az életedben. Azonban érdemes lesz vigyáznod, mert a sok pozitívum mellett rejtett árnyoldalai is lehetnek a dolognak.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Az ünnepek alatt feljött némi felesleg, de nem kell aggódnod emiatt. Semmiképp se kezdj veszett fogyókúrázásba! Elég, ha mindennap sétálsz egy jót, és tömegközlekedés helyett is a gyaloglást választod. Kicsit fogd vissza a nassolást is.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Családodban te játszod a pénzügyminiszter szerepét, és most bizony szigorúnak kell lenned, ha meg akarod akadályozni a túlköltekezést. Több vita is felmerülhet emiatt, a környezetednek nem tetszenek a megszorítások, de most szükség van rájuk.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Itt az ideje annak, hogy a lelki életeddel foglalkozz. Vonulj félre egy kis időre, és gondolkozz el az életed célján, értelmén. Vázold fel magadban, mit akarsz elérni a jövőben! Ha hívő vagy, foglalkozz többet a vallással, vagy merülj el a spiritualitásban. A lelki megújulás időszaka ez számodra.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Még sosem élvezted ennyire a munkádat, mint mostanában: képes vagy úgy elmerülni a feladataidban, hogy teljesen megszűnik körülötted a külvilág, flow-állapotba kerülsz. Azért néha szakíts időt a pihenésre is, legalább az ebédszünetben menj ki a friss levegőre, munka után pedig sétálj egy jót!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Próbálsz egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között. Ha mindig száz százalékosan arra koncentrálsz, amivel éppen foglalkozol, akkor sikerrel járhatsz. Például ha a szerelmeddel vagy, csak rá figyelj! Nem a ráfordított időmennyiség számít, hanem annak a minősége.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Miközben te azon gondolkozol, hogy vajon mikor találod már meg a nagy Ő-t, valaki a környezetedben már régóta rólad álmodozik. Eddig nem is tudtál erről a rajongásról, de most egy apró gesztussal elárulja magát az illető. Érdemes esélyt adnod neki, és magadnak is: ebből igazi boldog kapcsolat lehet!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés