Parfüm Horoszkóp 2019. 3.hét
2019. január 14. - 2019. január 20. 2.hét 4.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A környezetedben szinte mindenki fáradt és kimerült, benned viszont csak úgy pezseg az energia és a tenni akarás. Ezért most te vagy a motorja mindennek a munkahelyeden és otthon is. A karrierednek máris komoly lökést adhatsz ezzel az energikus hozzáállással.

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Minden felmerülő problémát bámulatos könnyedséggel oldasz meg, mintha csak egy jó tündér tüntetné el a gondokat a varázspálcájával. Az emberi kapcsolataidon viszont tudatosan kell munkálkodnod. Kerüld a felesleges konfliktusokat, ne indítsd az évet azzal, hogy összeveszel másokkal!

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Amibe belekezdesz, azt mindenáron véghez is viszed. Ez most a munkahelyeden is igaz, számos fontos feladatot kapsz majd az év elején, és ezeket nem mindig lesz könnyű megoldanod. A kitartásod azonban elnyeri gyümölcsét. Mivel könnyedén teremtesz kapcsolatot kollégáiddal, így segítségre is számíthatsz tőlük.

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Időnként úgy érzed, hogy muszáj megbeszélned valakivel a magánéleti gondjaidat, konfliktusaidat. Jól válogasd meg azonban, hogy kinek teregeted ki a szennyest, ha nem akarod, hogy mindenki rólatok beszéljen! A párod féltékenysége a szerelmének a jele, erre gondolj, amikor terhesnek érzed a dolgot.

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Mostanában a legfontosabb számodra az anyagi biztonság építése, szinte mindent ennek rendelsz alá. Családod türelmes lesz veled, hiszen tudják, hogy értük dolgozol, de azért ne feszítsd túl a húrt! Ha befektetésekben gondolkozol, mindenképpen kérd szakember segítségét.

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Fokozottan figyelj oda az egészségedre, mert hajlamos lehetsz a megbetegedésre, amiben nemcsak a mindenhol tobzódó vírusok, hanem lelki okok is szerepet játszhatnak. Táplálkozz egészségesen, és egyél sok vitamint! Valamint ha teheted, kerüld a konfliktushelyzeteket!

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Partnered annyira kedves és figyelmes veled mostanában, hogy már arra gyanakszol, hogy valamilyen rossz cselekedetet próbál ezzel ellensúlyozni. De semmi okod az aggodalomra. Egyszerűen csak arról van szó, hogy egy bizonyos esemény rádöbbentette arra, hogy milyen fontos vagy neki, és mennyire érdemes vigyáznia rád és a kapcsolatotokra.

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Mostanában nagyon empatikus hangulatban vagy, ember és állat szenvedése egyaránt mélyen megérinti a lelkedet. Éppen emiatt a jótékonyság felé fordulhatsz. Ha nem állsz jól éppen anyagilag, más módon is segítséget nyújthatsz a rászorulóknak.

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Erődet és energiádat most többféle tevékenység között osztod meg. Rengeteg terved van, és egyszerre akarsz belevágni az összesnek a megvalósításába. Ez most sikerülhet is, de ennek pontos tervezés és a tervek pontos betartása a feltétele.

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Állandóan a lakberendezési magazinokat, illetve honlapokat bújod, igazi fészekrakós hangulatban vagy. Csak arra figyelj, hogy ne egyedül próbálj mindenről dönteni, ha van párod, őt is vond be a tervezésbe. Így igazi boldog otthont teremthetsz, ahol mindenki jól érezheti magát.

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Nyugtalannak érzed magad, és ez meggondolatlan lépésekre késztethet. Jó, ha most tudatosan figyelsz arra, hogy a döntéseidet alaposan átgondold. Ha váratlanul kerülsz döntéshelyzetbe, érdemes gondolkodási időt kérned, sok bosszúságtól kímélheted meg magad!

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Előtérbe kerülnek a baráti kapcsolataid. Egy apró kis kellemetlenség nyomán ráébredsz, hogy milyen sok kedves ember - rokon és barát - vesz körül, akikre bármikor számíthatsz. Ez pedig igazán szívet melengető felfedezés!

Heti parfümöd: 2.hét 4.hét

Parfüm Éden Magazin

betöltés