Parfüm Horoszkóp 2019. 2.hét 2019. január 07. - 2019. január 13. 1.hét 3.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Örömteli időszak következik, életed minden percét áthatja az optimizmusod és az, hogy képes vagy mindenben a jót, a szépet, a pozitívat meglátni. Mélyen megéled a boldog pillanatokat, és másokra is kisugárzik a derűs életszemléleted. Nem véletlen, hogy nagyon népszerű vagy mostanában mindenhol.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

A hét fénypontja egy közös program lesz a kedveseddel. Együtt felfedeztek egy olyan éttermet vagy szórakozóhelyet, ahol eddig még sosem voltatok, bár már régóta szerettétek volna kipróbálni. Lenyűgöző élmény lesz, nem is kérdés, hogy ez lesz a törzshelyetek mostantól.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

A romantika uralkodik most az életedben. A párkapcsolatban élő Ikreket tenyerén hordozza a partnere, a szingliknek pedig nehéz dolguk van, mert egyszerre többen is udvarolnak nekik. Igen, a szó szoros értelmében vett udvarlásban lesz részed, ami természetesen hihetetlenül romantikus!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Érdemes több időt töltened olyan emberek társaságában, akikkel azonos az érdeklődési köröd. Egy közös hobbi szuper alapja lehet egy új barátságnak. Az interneten megismert, számodra szimpatikus emberekkel érdemes élőben is megismerkedni.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

A külső szépség sokat jelent, számodra azonban gyakorlatilag mindent. Amikor társat keresel, mindig ez az elsődleges szempont. Pedig lehet, hogy sokkal inkább hozzád illő társat találnál, ha a külsőségek mellett legalább ekkora energiát fektetnél a belső értékek feltérképezésére is.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Kerüld az olyan helyzeteket, amelyekben intrikákra, pletykálkodásra, mások kibeszélésére kerülhet sor! Nem tudhatod, ki kivel van jóban, és kinek mit fog visszamondani. A legjobb megoldás, ha senkire sem mondasz rosszat, főleg a munkahelyeden!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Túlságosan sokat dolgoztál az utóbbi időben, ezért most fáradtnak, kimerültnek érzed magad. Itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak. Jobban kell beosztanod az idődet, így legközelebb nem kerülsz ilyen helyzetbe.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Az önbizalmadnak szüksége lenne egy kis tuningolásra, erre pedig a legjobb módszer, ha beszerzel pár új csinos, divatos ruhát, és persze szépítőszereket! Esetleg felkeresheted a fodrászodat is, egy új frizura mindig segít újjászületni. Mindez sokat javít majd az önbecsüléseden és a kisugárzásodon!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Már régóta tetszik neked valaki, mégsem mered megtenni az első lépést. Pedig fontos lenne, hogy legalább egy apró jelet küldj a kiszemelted felé. Ő ugyanis már régóta ugrásra készen vár erre. A boldogság kulcsa a te kezedben van, bátran tárd ki a kaput!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Érdeklődésed egy adott téma felé fordul, és mindent elkövetsz, hogy a lehető legtöbb információt megszerezd erről a dologról. Rengeteg könyvet olvasol a témában és az interneten is sokat böngészel. Egy tréningre vagy tanfolyamra is eljutsz, ahol érdekes új ismeretségre tehetsz szert. Az sem kizárt, hogy szerelem lesz a dologból.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Váratlan helyzetbe kerülsz, ami gyors, de rendkívül felelősségteljes döntést igényel. Hajlamos vagy csak a szívedre hallgatva dönteni, ám most jobban teszed, ha hideg fejjel, racionálisan próbálod végiggondolni a dolgokat. Fontos az is, hogy a döntésed összhangban legyen az értékrendeddel, ellenkező esetben rosszul fogod érezni magad miatta.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Nem vagy túl energikus mostanában, úgyhogy a szabadidődet sem aktív pihenéssel töltöd. Inkább a lustálkodás jellemző rád, de erre is szükség van néha. Egy kis olvasgatás vagy filmnézés tökéletes kikapcsolódást jelent most a számodra, és segít elfelejteni a hétköznapok nyűgjét, fáradalmait.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés