Parfüm Horoszkóp 2019. 23.hét 2019. június 03. - 2019. június 09. 22.hét 24.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Nem szeeted a kétszínűséget, a mellébeszélést, ezért nagyon zavar, ha a környezetedben ilyesmit tapasztalsz. A legjobb, ha egyenesen közlöd mindenkivel, hogy őszinteséget vársz. Ez sokakat meg fog lepni, de teljesítik a kérésedet.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Kerüld az olyan helyzeteket, amelyekben elhamarkodottan kellene döntened. Ahelyett, hogy csak és kizárólag az ösztöneidre hallgatnál, alaposan gondolj át mindent, ha gyors döntésre akarnak kényszeríteni, inkább kérj haladékot!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Úgy érzed, szinte szétfeszítenek a tomboló érzelmek, szenvedélyek. Olyan vagy, mint egy kitörni készülő vulkán, ezt a feszültség- és energiatöbbletet érdemes valamilyen alkotó tevékenységgel, sporttal vagy éppenséggel intimitással levezetni.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Rengeteg érdekes gondolat születik meg a fejedben, és úgy érzed, ezeket írásba kellene öntened, hogy soha ne merüljenek feledésbe. Érdemes naplóírásba kezdened, de akár egy könyv is születhet, ha egyszer valóban nekiállsz, hogy papírra vesd gondolataidat.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Bár sokan önteltnek tartanak, valójában hatalmas szíved van, amelyben minden, általad szeretett személynek jut hely. A családod most az átlagosnál is fontosabb a számodra, keresed a családtagjaid társaságát. Szervezzetek érdekes közös programokat!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Ha vitába keveredsz, ne felejtsd el, hogy sokkal többet elérsz egy széles mosollyal, mint a legmeggyőzőbb érvvel. Az embereket az érzelmeik irányítják, nem a racionalitás. Te pedig képes vagy egy mosollyal vagy pár kedves szóval lecsitítani a felborzolt kedélyeket.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Egy fontos eseményre vársz, szó szerint tűkön ülsz már, és másra sem tudsz gondolni, mint a pillanat elérkezésére. Ha teheted, halaszd későbbre a fontos, sok figyelmet igénylő feladataidat, mert most úgysem fogsz tudni koncentrálni rájuk.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Furcsa szóbeszéd jut a füledbe, ráadásul olyan emberekkel kapcsolatban, akikről sosem gondoltad volna, hogy ilyesmi történhet velük. Még véletlenül se kezdd el terjeszteni a pletykát, ugyanis abból semmi sem igaz, félreértésen alapul. Ne kerülj emiatt kellemetlen helyzetbe!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Bármi, amibe most belefogsz, sikeres lesz, ezért érdemes végre elkezdened a régóta húzódó terveid megvalósítását. Némelyik a vártnál lassabban valósul majd meg, ám a türelem rózsát terem, végül annál nagyobb lesz a siker.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Sokat dolgoztál az utóbbi időben, talán kissé túlzásba is vitted a munkát. Igazán megérdemelsz egy kis kényeztetést! Egy frissítő masszázs, egy finom parfüm vagy a kedvenc ételed megszínesíti a napodat. Pihend ki magad!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Kellemes csalódás ér egy olyan emberrel kapcsolatban, aki elsőre nem volt neked szimpatikus. Miután alkalmatok lesz beszélgetni egyet, rájössz, hogy sokkal jobb fej, mint gondotad. Ebből még akár barátság is lehet, ne félj jobban megismerni őt!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Szívesen elutaznál, de éppen nincs senki, aki veled tartana. Érdemes egyedül is nekivágnod, és megtapasztalnod, milyen szabadságot jelent egyedül útnak indulni. Így minden rajtad múlik, és nem kell senkihez sem alkalmazkodnod!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés