Parfüm Horoszkóp 2019. 22.hét 2019. május 27. - 2019. június 02. 21.hét 23.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A szerelmi életed régóta nyugvóponton volt, ám most felpezsdül körülötted a levegő: megismerkedsz egy izgalmas, elsőre kicsit őrültnek tűnő alakkal. Hát igen, ő egy igazi kalandor, éppen ezért képes elhozni az életedbe azt a szenvedélyt, amire szükséged van.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Rendkívül fontos dolog az életedben, hogy mindig számíthass a barátaidra a bajban, és te is mellettük állhass. Néha úgy érezheted, hogy nem törődnek veled eleget, pedig nagyon fontos vagy a számukra, csak az embereknek kevés az ideje a rohanó hétköznapokon.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Mélyen elmerülsz a spiritualitás világában, a természetfeletti dolgok mindig is közel álltak hozzád, fogékony vagy a téma iránt. Ne hagyd belerángatni magad olyasmibe, amivel igazából nem is értesz egyet, csak most éppen divatos.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

A családodnak, rokonaidnak most fokozott mértékben szükségük van rád, a segítségedre. Nemcsak fizikai segítségről lehet szó, hanem lelki, érzelmi támogatásról is. Sokszor azzal segítesz a legtöbbet, ha leülsz, és türelmesen végighallgatod a hozzátartozódat.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Szerelmi életedet nagyon intenzíven éled, de a szenvedély mellett igyekezz a társad érzelmeire is odafigyelni. Egy jó kapcsolat kialakításában fontosak a közös élmények, ezért érdemes elutaznotok valahova, vagy nagyobb kirándulásokat tenni.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

A munkahelyeden mindenki a te segítségedet kéri, ezért úgy érzed, hogy minden munka a te nyakadba szakad. Tény, hogy ez egy kicsit sűrűbb időszak a számodra, de profitálhatsz belőle. Fontos, hogy mindig add a főnököd tudtára, hogy mennyi mindent elvégeztél.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A környezetedben sok a zátonyra futott kapcsolat, ezért nem csoda, ha te is aggódni kezdesz a sajátodért. Erre egyébként nincs semmi okod, a kapcsolatod stabilabb, mint valaha, a párod imád téged. Mások előtt azonban nem érdemes ezzel dicsekedni, rosszul eshet annak, akinek nem jött össze.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Ha valaki keresztbe tesz neked, az biztosan meg fogja bánni, mert ha valaki, akkor te biztosan bosszút állsz. Most is ilyen helyzetben vagy, a gond csak az, hogy egy félreértés miatt nem a megfelelő emberen akarod kitölteni a dühödet. Járj utána egy kicsit, hogy ki volt a hibás a történetben!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Nyári szabadságodat tervezgeted, annyira szeretnél már elutazni, hogy másra sem tudsz gondolni. Addig azonban még várnod kell néhány hetet, és sok minden fog történni addig. Nemsokára pozitív változás áll be az életedben.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Felmerül egy új munkahely lehetősége, de gyanúra ad okot, hogy túlságosan, már-már irreálisan ideálisnak tűnnek a körülmények. A gyanúd nem alaptalan, tündérmesék nincsenek, most nem érdemes lecserélned a mostani, biztosnak tűnő állásodat.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Nagyobb kiadásra számíthatsz a közeljövőben, ez azonban mindenképpen pozitív kicsengésű lesz. Egy nagyobb ház vagy autó, egy drágább eszköz, ami a munkádhoz szükséges, és új lehetőségeket nyit meg a számodra - olyasmire fogsz költeni, ami hozzátesz az életedhez.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Sosem hitted volna, hogy veled is megesik az, ami a filmekben, pedig éppen ez történik: van egy titkos rajongód. Olyannyira titkos, hogy szinte naponta találkozol vele, mégsem sejted, hogy tetszel neki. Most végre rászánja magát, hogy lépjen, de szüksége lesz egy kis biztatásra!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés