Parfüm Horoszkóp 2019. 24.hét 2019. június 10. - 2019. június 16. 23.hét 25.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A döntés felelősségét másokkal is meg kell osztanod. Bár ez nem könnyű a számodra, hiszen önálló és önfejű vagy, nem szívesen fogadod el mások tanácsait, végül rá kell jönnöd, hogy így a teher is többfelé oszlik, ami könnyebbé teszi a dolgodat.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Egy régi barátság most szerelemmé érhet. Általában a lángoló érzelmeket részesíted előnyben, de most rájössz, milyen biztonságot jelenthet számodra, ha tökéletesen ismered a párodat, és egyetlen pillantásból értitek egymást.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Az átlagnál is jobban ragaszkodsz azokhoz, akiket szeretsz, vagy akár csak kedvelsz: nehéz számodra mindenféle elválás. A munkahelyedről most több kolléga is távozni fog, és csak most ébredsz rá, hogy mennyire kedvelted őket. Semmi baj, hiszen ezután is tarthatod velük a kapcsolatot.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Egy olyan rokon bukkanhat fel az életedben, akinek a létezéséről eddig nem is tudtál, vagy pedig már rég megfeledkeztél róla. Az anyagi természetű ügyeket kerüld vele kapcsolatban, ez az időszak most nem alkalmas arra, hogy pénzt kérj, vagy éppen adj kölcsön.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Szükséged van a pihenésre, de hosszabb szabadságra most nincs lehetőséged. Éppen ezért használj ki minden apró alkalmat, amikor relaxálhatsz. Nem olyan nagy tragédia, ha nem csillog-villog a lakás, bátran pihend ki a nap végén a munka fáradalmait!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

A kíváncsiság viszi előre a világot, márpedig te tele vagy tudásszomjjal. Ez pedig hatalmas előny lehet például a karriered terén. Amíg a kollégáid a melegtől szenvednek és csak a nyaralásról tudnak beszélni, addig te folyamatosan képezed magad - ez a feletteseid figyelmét sem kerüli el.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Ez most tökéletesen alkalmas időszak arra, hogy szerződéseket, adás-vételt, befektetéseket, jogi dolgokat intézz. Képes vagy koncentrálni, és a legapróbb részlet sem kerüli el a figyelmedet. Tökéletesen összeszedett vagy, senki sem tud félrevezetni!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Egészségi állapotod kiváló, szinte kirobbanó formában vagy, tele energiával. Használd ki ezt az időszakot arra, hogy elvégezz néhány olyan fizikai tevékenységet, amelyet régóta halogatsz. Most sokkal könnyebben túleshetsz a kellemetlen feladatokon.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

A családod igényli a törődést, így azon veszed észre magad, hogy a fél életedet a konyhában töltöd, konyhaművészeti remekeket alkotva. Ne vidd túlzásba a dolgot, inkább fogd a családod, és vidd el őket egy jó kis túrára!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

A szingli Bakok készüljenek, mert a nyári forróság a szíveket is felforrósítja. Egymást érik a vad flörtök, randevúk. Összeismerkedsz valakivel, akivel hamarosan már a közös nyaralást fogjátok tervezgetni!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Érdeklődésed mostanában valamilyen természettudomány felé fordul, amivel nemcsak saját magadat, hanem a környezetedet is megleped, hiszen eddig nemigen érdekelt téged az ilyesmi. Most viszont támogatókra találsz, és egy laza barátság is szorosra fűződik új hobbidnak köszönhetően.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Randira hív valaki, aki titokban már régóta tetszik neked, de rá kell ébredned, hogy egyáltalán nem illetek egymáshoz. Szomorkodni viszont egyáltalán nem lesz időd, mert érkezik valaki, aki viszont lehengerlő hatással lesz rád!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés