Parfüm Horoszkóp 2019. 19.hét 2019. május 06. - 2019. május 12. 18.hét 20.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Hogy az esős időjárás ne rontsa el a kedvedet, érdemes meghívnod a barátaidat vendégségbe, házibuliba. Társaságban könnyebben telik az idő, főzz nekik valami finomat, és érezzétek jól magatokat!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapsz az ellenkező nem tagjaitól. Egy mosoly, egy elismerő pillantás feldobja a napodat. A párod is figyelmes veled. A szingli Bikák pedig most bárkit képesek meghódítani!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Ha új hobbid van, az természetszerűleg új ismeretségeket is hoz magával. Több érdekes emberrel is megismerkedsz, és vannak köztük igencsak vonzóak is! Azt azonban jól nézd meg, kivel keveredsz románcba, semmiképp se kezdj olyannal, aki már foglalt!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

A munkahelyeden most sok a konfliktus, a kollégáid között gyakoriak a nézeteltérések. Szerencsére ezek a viták téged nem érintenek, és jobb is, ha kívülálló maradsz. Inkább figyelj oda a munkádra, ha most jól dolgozol, hamarosan előrelépési lehetőség várható.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Találkozol valakivel, akivel ellenállhatatlanul vonzódtok egymáshoz, de csillagjegyetek alapján nem passzoltok össze. Ez ne riasszon el, ettől még lehettek boldogok együtt. Ebben az esetben viszont lejjebb kell adni az egódból, el kell fogadnod, hogy erős akaratú párod mellett nem lehet mindig mindenben igazad.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

A rend és tisztaság mindennél fontosabb számodra, környezeted számára azonban már sok lehet a rendmániád. Érdemes erről elbeszélgetnetek, és kompromisszumot kötni. Pontosan határozzátok meg, hogy melyik családtagnak mi a feladata a rendrakás, takarítás során, így nem lesznek félreértések, viták.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Csábító számodra a rengeteg vásárlási lehetőség, és hajlamos vagy arra, hogy olyasmire költsd el a pénzed, amire igazából nincs is szükséged. Csak azért, mert éppen olcsó, ne vegyél felesleges kacatokat! Inkább spórold össze a pénzt a márkás ruhadarabra, minőségi parfümre.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Erős kisugárzásoddal leveszed a lábukról az ellenkező nem tagjait. Most nem szeretnél komoly kapcsolatot, de ez az időszak nem is ideális erre. Élvezd a hódításaidat, elköteleződni ráérsz később is!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Romantika teszi szebbé az esős napokat. Szerelem van a levegőben! Lassan alakul ki valami közted és egy vonzó ismeretlen között. Nem sietteted a dolgokat, élvezed az érzelmek fokozatos kibontakozását. A környezeted is látja rajtad, hogy rózsaszín felhők között lebegsz!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Lehet, hogy eljött az ideje az életmódváltásnak? Ha régóta tervezel ilyesmit, most a csillagok veled lesznek, terved sikerülni fog. Leszokni a cigiről, áttérni egészségesebb táplálkozásra, elkezdeni egy sportot - csak el kell határoznod, most könnyedén fog menni minden!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Vannak olyan helyzetek, amikor az embernek nem tanácsokra van szüksége, csak valakire, aki türelmesen meghallgatja. A környezetedben most többen is ilyen helyzetben vannak. Te tökéletes hallgatóság vagy, és nem is sejted, mekkora áldás ez a barátaid, családtagjaid számára!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Ha egy kapcsolat már nem működik, nem érdemes benne ragadnod - de a továbblépés mindig nagyon nehéz a számodra. Tudatosítsd magadban, hogy mi lenne a legjobb neked, és bátran kérj lelki támaszt, ha szükséged van rá! Ne félj tovább lépni, még sok boldogság vár rád az életben.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés