Parfüm Horoszkóp 2019. 18.hét 2019. április 29. - 2019. május 05. 17.hét 19.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Nagyon határozott ember vagy, de most próbálod visszafogni magad egy olyan személy kedvéért, aki már régóta tetszik neked. Pedig jobb lenne, ha magadat adnád, neki ugyanis nagyon tetszik a talpraesettséged!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Itt az ideje egy kis pihenésnek, kikapcsolódásnak! Utazz el valahova vidékre a pároddal, és érezzétek jól magatokat! Ha szingli vagy, akkor jó esélyed van arra, hogy megismerkedj ott valakivel.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Új hobbi aranyozza be a hétköznapjaidat. Ennek köze van a sporthoz, a természethez. Érdemes időt áldoznod erre a tevékenységre, mert nemcsak a hangulatodra, hanem az egészségedre is áldásos hatással lesz.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Fokozottan figyelj oda a személyes tárgyaidra! Ha olyan helyre mész, ahol sokan tartózkodnak, főleg idegenek, könnyen lába kelhet az értékeidnek. Legyél elővigyázatos, és nem lesz semmi baj.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Egy közeli ismerősöd szorult helyzetbe kerül, és tőled kér segítséget. Nem szívesen adsz kölcsön senkinek, mert már többször megégetted magad. Kapcsolati tőkéd révén viszont segítségére lehetsz az illetőnek anélkül, hogy a pénzedet kockára kellene tenned.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Fontos problémán rágódsz, sok múlik azon, hogy megtaláld a legjobb megoldást. Most ne alapozz csak és kizárólag a megérzéseidre, hanem gondosan járj utána az összes lehetőségnek. Alapos természetednek hála ez nem fog nehezedre esni.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Teljesen elszédít téged egy vonzó idegen külseje, és emiatt nem veszel észre valakit, aki titokban már régóta odavan érted, és komoly szándékai lennének veled - ha esélyt adnál neki. Ő biztosan nem fogja összetörni a szívedet.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A családodnak most nagyon nagy szüksége van rád, mivel több családtagodnak is problémái vannak. Szerelmi gondok, depresszió, munkahelyi zűrök - persze nem oldhatod meg mások problémáit, de segíthetsz felvidítani őket, kicsit elterelni a figyelmüket a gondjaikról!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Figyelj oda az anyagiakra! Mostanában nem kevés plusz bevételre tehetsz szert, de semmiképp se költs el mindent. Inkább bízd rá a pénzt egy közeli családtagodra, így biztos nem fogod butaságokra elszórni!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Teljesen kétségbe vagy esve, mert egy hozzád közelálló személy - barátnő, húg vagy egyéb lányrokon - szerinted egyenesen a vesztébe rohan, a pasija alaposan átveri. Bármennyire is nehezedre esik, ne szólj bele a dolgába, most úgysem lát a rózsaszín ködtől - csak megharagudna rád.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Környezetváltozásra lenne szükséged. Ha a költözés semmiképpen sem megoldható, próbálj meg elutazni egy időre. Egy hosszabb vidéki tartózkodás áldásos hatással lenne a közérzetedre.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

A környezetedben valaki manipulál téged, a saját céljaidra szeretne felhasználni. Ha kellemetlen érzésed támad a jelenlétében, az nem véletlen. Hallgass a megérzéseidre, és ne engedd, hogy irányítsanak!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés