Parfüm Horoszkóp 2019. 20.hét 2019. május 13. - 2019. május 19. 19.hét 21.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Ne feledkezz meg arról, hogy egy párkapcsolat mindig két emberről szól! Két folyamatosan fejlődő egyéniség él a kapcsolatban, és alkalmazkodnotok kell egymáshoz, ha harmóniában szeretnétek élni. Nem lehet mindig neked igazad!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Csupa jó dolog vár rád a következő napokban, sok időt tölthetsz a pároddal, és kellemes programokon vesztek részt. Szakíts időt olyan tevékenységekre, amelyekkel az utóbbi időben nem tudtál foglalkozni!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Az az ötleted támad, hogy rendezel egy családi összejövetelt, hiszen olyan régen ültetek már le egy asztalhoz a szeretteiddel. Figyelj oda arra, hogy senkit ne felejts el meghívni az eseményre, mert komoly sértődések származhatnak abból, ha valakiről véletlenül megfeledkezel!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Még véletlenül se vájkálj mások zsebében! Nem érdemes anyagiakkal kapcsolatban faggatózni, hiszen ez mindenkinek a magánügye. A kéretlen tanácsoknak sem örül senki. Ne feledd, sosem tudhatod, kinek milyen kiadásai vannak, és mennyit dolgozik a megélhetésért, lehetőleg ne ítélkezz senki felett!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Feszültnek érezheted magad, hiszen mostanában az átlagosnál több a stressz a munkahelyeden, és nagyobb felelősség nyugszik a válladon. A feszültség levezetése érdekében érdemes beiktatni a mindennapjaidba valamilyen sportot, de akár a meditáció is jó megoldás lehet.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Ez az időszak legyen a tervezésé! Fontos dolgokat kell végiggondolnod, és érdemes papírra vetned a terveidet, és a megvalósítás menetét. Praktikus gondolkodásod és rendszerető természeted tökéletesen alkalmassá tesz arra, hogy reális és könnyen megvalósítható tervet készíts.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Örömödet leled az alkotásban, a kézműves tevékenységben, ráadásul tehetséged is van hozzá. Gyakran készítesz környezeted számára apró dísztárgyakat, ékszereket, apróságokat. Egyre többször hallod, hogy akár pénzt is kereshetnél ezzel. Érdemes megfontolnod ezt a lehetőséget.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A munkahelyen ez most abszolút a te időszakod. Ha elmerülsz egy érdekesnek tűnő feladatban, addig nem nyugszol, amíg tökéletesen alapos munkát nem adsz ki a kezedből. A feletteseid is észreveszik, milyen kiváló munkát végzel. Ha valakit előléptetnek, az biztosan te leszel.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Érdemes pontot tenni a régóta függőben lévő feladataid végére. Talán nem véletlen, ha pár kellemetlen feladatba még mindig nem vágtál bele - lehet, hogy ezeket el kellene engedned örökre, és nem stresszelni magad tovább velük. Szelektálj okosan!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Eddig nagyon jól megvoltál egyedül, de most elkezded hiányolni az életedből az érzelmeket, egy stabil kapcsolat nyújtotta biztos hátteret. Az igazi nem fog hozzád bekopogtatni, neked kell megtenned az első lépést!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Hajlamos vagy a féltékenykedésre, de az égvilágon semmi okod nincs rá: párodról a hűség szobrát is meg lehetne mintázni. Nyugtalanságodat inkább az okozza, hogy nem vagy teljesen elégedett saját magaddal. Tegyél azért, hogy jól érezd magad a bőrödben!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Sem a munkahelyeden, sem a családban nincs semmi értelme a széthúzásnak. Jobb, ha megérteted a többiekkel, hogy összefogással sokkal többre mentek, és hamarabb eléritek közös céljaitokat. Rábeszélőképességed kiváló, az emberek hallgatnak rád, használd ki ezt a siker érdekében!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés