Parfüm Horoszkóp 2019. 17.hét 2019. április 22. - 2019. április 28. 16.hét 18.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Ideje rendet tenni nemcsak magad körül, hanem a lelkedben is - hiszen a kettő szorosan összefügg. Ha rendetlenség van körülötted, az azt jelzi, hogy a lelki egyensúlyod is felborult. Időnként érdemes erre is rászánnod az időt és az energiát, ez az időszak pedig ideális erre.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Gyakran túlzásba viszed a munkát. Nem elég, hogy mindent megteszel a karriered fellendítéséért, de még otthon is állandóan teszel-veszel. Néha lazíts egy kicsit, nem olyan nagy tragédia, ha nem csillog minden. A lakás van érted, és nem fordítva!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Előfordulhatnak a napokban munkahelyi kellemetlenségek, de ne engedd, hogy ezek a bosszúságok megmérgezzék a párkapcsolatodat! Inkább a barátnőiddel beszéld meg ezt a dolgot, a párodnak is megvan a maga baja. Ha így teszel, a kapcsolatod továbbra is harmonikus lesz!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Vidám és kiegyensúlyozott vagy, pozitív kisugárzásoddal a környezetedet is jókedvre deríted. Mindenki szívesen tartózkodik a társaságodban. Az sem meglepő, ha az ellenkező nem tagjai is nagyon vonzónak tartanak: most válogathatsz a jelentkezők közül.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Egy közeli barát vagy hozzátartozó példáján keresztül jól láthatod, mennyire fontos az ember életében egy szerető társ, és milyen könnyen el lehet veszíteni valakit. Érdemes több energiát fordítani a párkapcsolatodra, hogy te ne járj így!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Egy szokatlan feladat miatt ki kell lépned a komfortzónádból, olyan emberekkel ismerkedsz meg, akik eddig nagyon távol álltak az érdeklődési körödtől. Most, hogy jobban megismered az ő világukat, már másként tekintesz rájuk. Még egy új hobbi is felbukkanhat az életedben az új élmény hatására.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Mielőtt könnyelmű költekezésbe kezdenél, emlékeztesd magad arra, hogy milyen céljaid vannak, amelyek miatt hónapok óta kitartóan spórolsz! Ne rúgd fel az eddigi eredményeket egy impulzusvásárlás kedvéért.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Ez az időszak nem alkalmas a párkapcsolati problémák megoldására. A legjobb, ha elkerülöd a vitákat. Most a párodnak is időre van szüksége, ha nem piszkálod őt, az pozitív hatással lesz rá. Hamarosan úgyis elég időtök lesz arra, hogy sikeresen dolgozzatok a kapcsolaton.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Hihetetlenül pozitív vagy a következő napokban. Optimistán gondolsz a jövőre, a terveidre. A megvalósítás sem várat magára, most tele vagy kreatív energiával, senki sem tud megállítani.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Van az a mondás, hogy akinek nincs szerencséje a szerelemben, annak szerencséje van a játékban. Nos, rád ez nem igaz, neked ezekben a napokban egyszerűen mindenben szerencséd van! Használd ki ezt a sikeres időszakot!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Kerüld el, távolítsd el az életedből azokat az embereket, akik negativitásukkal rossz hatással vannak rád! Az energiavámpírok csak lehúznak. Olyan személyekkel vedd körül magad, akik segítenek a céljaid elérésében!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Elképesztő helyzetekbe keveredsz, sokszor már csak a fejedet fogod a sok hihetetlen esemény miatt. Már azon sem lepődnél meg, ha egy ufó szállna le a házatok előtt. A humorérzéked segít majd átvészelni ezt az őrült időszakot.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés