Parfüm Horoszkóp 2019. 16.hét 2019. április 15. - 2019. április 21. 15.hét 17.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Üzleti ügyekben nem szívesen kérsz másoktól segítséget, ami tulajdonképpen érthető, hiszen nagyon jól bánsz a pénzzel. Most mégis érdemes szakember tanácsát kérned, ha egy nagyobb pénzösszeget szeretnél befektetni.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Fordíts több energiát a párkapcsolatodra, töltsetek együtt minél több minőségi időt! Bármennyire is fontos a munkád, ne engedd, hogy a magánélet rovására menjen. Különleges programokra van most szükségetek!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Nagyon figyelj oda, ha elektronikai cikket, esetleg autót vásárolsz ezen a héten! Az elsőre ellenállhatatlannak tűnő ajánlat nem biztos, hogy hosszú távon is annyira megéri. Okvetlenül nézz utána a műszaki jellemzőknek, illetve kérj meg egy hozzáértő ismerőst, hogy segítsen a választásban!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Egy családtagod a tanácsodat kéri. Csak óvatosan a tanácsadással, ugyanis jó esély van rá, hogy nem árul el minden fontos részletet, így pedig nehéz valóban hasznos választ adni. Ne feledd, mindenki maga kell hogy döntsön az élete legfontosabb kérdéseiben.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Bár szeretsz irányítani másokat, kicsit próbáld visszafogni magad! Ne feledd, minden ember más, nem mindenkinek ugyanaz tetszik. Ne akard a saját ízlésedet, preferenciáidat ráerőltetni olyasvalakire, aki teljesen más személyiség, mint te.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Túl sokat foglalkozol mások dolgaival, miközben a sajátodat elhanyagolod. Ez annak a jele lehet, hogy nem igazán érdekel a munkád. Nem ártana elgondolkodnod a váltáson, ez az időszak tökéletes alkalom erre. Ha nyitott szemmel jársz, szuper lehetőségekre fogsz bukkanni.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Egy ismerősöd révén megismerkedsz egy nagyon érdekes emberrel. Külsőre nem jön be neked, valami mégis ellenállhatatlanul vonz hozzá. Ez fura neked, mert általában külső alapján választasz. Talán pont ezért lehet más ez a kapcsolat, ha egymásra találtok.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Az utóbbi időben teljesen kimerített a sok munka, itt az ideje, hogy végre kipihend magad. A hosszú hétvégén próbálj beiktatni egy-két nyugalmas napot is, amikor végre relaxálhatsz egy jót!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Egyre többet foglalkoztat az egészséges életmód gondolata. Érdemes mélyebben is elmerülnöd a témában. Ne csak magadra gondolj, az egész családod számára előnyös lesz, ha megreformálod az életmódotokat!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Régóta vágysz már egy igazán romantikus párkapcsolatra, de mindig úgy érzed, hogy a másik félnek nincs igénye annyi gyengédségre és romantikára, mint neked. Most végre találkozol valakivel, aki hozzád hasonlóan gondolkozik. Ráadásul a külseje egyenesen lenyűgöző!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A környezetedben most több olyan ember is van, aki segítségre, tanácsokra szorul. Mivel hasonló gondokról van szó, a legjobb, ha összehozod a kis csapatot, és közösen próbáljátok megoldani ezeket a problémákat! Hatékonyabb lesz, és egyúttal sokkal szórakoztatóbb is.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Külföldi munkát kínálnak neked. Te már régóta gondolkozol a váltáson, de most, hogy ennyire kézzelfoghatóvá vált a lehetőség, elbizonytalanodsz. Most érdemes az ösztöneidre hallgatni, hiszen külföldön sincs kolbászból a kerítés, nem biztos, hogy érdemes felrúgni az itteni életedet!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés