Parfüm Horoszkóp 2019. 15.hét 2019. április 08. - 2019. április 14. 14.hét 16.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Érdemes felelevenítened a kapcsolatot azokkal a régi ismerőseiddel, akikkel az utóbbi években meglazult a kötelék, és már nem igazán tartjátok a kapcsolatot. Hiszen minden barátság aranyat ér, kár lenne veszni hagyni ezeket!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Szervezz olyan programokat, amelyeken a család minden tagja részt vehet a legfiatalabbtól a legidősebbig! Persze, sok dolgod van, és nehéz időt szakítani mindenre, de fontos, hogy a családtagjaid érezzék a törődésedet. Megfelelő szervezéssel és időbeosztással minden megoldható!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Sokkal jobban fogod érezni magad, ha végre befejezed azokat az apró, de annál bosszantóbb feladatokat, amelyek otthon várnak rád. Egy kép felszögelése a falra, egy könyvespolc összeszerelése...mióta is halogatod? Meglátod, milyen kellemes érzés lesz megszabadulni ezektől a terhektől!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Vannak időszakok az ember életében, amikor szükségünk van egy kis kényeztetésre. Nos, számodra ez pont egy ilyen időszak. Itt az ideje egy kis tavaszi megújulásnak: menj fodrászhoz, kozmetikushoz, de az is sokat segít, ha egy fárasztó nap végén beülsz egy kád illatos, habos vízbe!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Kiválóan teljesítesz, ha olyan feladatokról van szó, amelyek tervezést, szervezést igényelnek. Képes vagy annyira elmerülni a feladataidban, hogy teljesen megfeledkezel a külvilágról. Ne hajszold túl magad, fogadd el mások segítségét!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Szerezz kellemes perceket, órákat a környezetednek! A te kedved is jobb lesz, ha megörvendezteted valamivel a szeretteidet, és láthatod az arcukon az önfeledt örömöt! Lepd meg őket egy házibulival, vagy akár kerti partival. Éreztesd velük, hogy szereted őket!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Régóta szeretnél már egy olyan munkát, hivatást, ami lehetővé tenné a számodra, hogy azzal foglalkozhass, ami érdekel. Most végre úgy tűnik, hogy lehetőséged nyílik erre, egy új munkahely vagy egy új vállalkozás formájában. Utóbbi esetben másokkal kell összefognod. Jól válaszd meg leendő partnereidet!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Élvezed, ha zajlik körülötted az élet, és egy percig sem kell unatkoznod. A munkahelyeden most pontosan ez történik. Magánéleted most úgyis békés, harmonikus, így a két terület épp ideálisan egészíti ki egymást az életedben.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Végre itt a jó idő, úgyhogy nincs több kifogás: nyomás ki a szabadba, és végezz egy kis kellemes testmozgást! Nemcsak az alakodra, hanem a hangulatodra is jó hatással lesz, ha végre megmozgatod a téli hónapokban elkényelmesedett tagjaidat.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Váratlan, de annál kellemesebb meglepetés fog érni a napokban. Ne anyagi, inkább lelki, érzelmi természetű dologra gondolj! Ez már csak azért is jól fog esni neked, mert mostanában rendkívül érzelmes, romantikus hangulatban vagy!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A szingli Vízöntők számára - amíg meg nem jelenik a nagy Ő - tökéletes megoldás egy pici háziállatka beszerzése. Egy kis szőrgombóc megmelengeti a lelkedet, és végre lesz kivel törődnöd.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

A kapcsolatban élő Halak számára nyugalmas időszak következik, ám ez nem így van a jegy egyedülálló szülöttei esetében! Felpezsdül körülötted az élet, szinte mindennap flörtbe keveredsz. Most jó esélyed van egy komoly kapcsolatra is, de ehhez nyitott szemmel kell járnod!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés