Parfüm Horoszkóp 2019. 14.hét 2019. április 01. - 2019. április 07. 13.hét 15.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Ha valaki el akar tűnni az életedből, ne tartóztasd! Az olyan ember helyett, aki már nem akar tőled semmit, könnyen találsz mást. Különösen, mivel sok új ismeretség vár rád ebben az időszakban.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Viták minden kapcsolatban akadhatnak, de érdemes megőrizned a hidegvéredet, a veszekedés most nem vezet sehova. Ne kapd fel a vizet minden apróságon, így könnyebben megőrizheted a családi békét.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Ha a lottó öröst nem is nyered meg, nagyon szerencsés időszak következik a számodra. Egy kisebb nyeremény, egy váratlan munkahelyi bónusz, utcán talált pénz - valamelyik biztosan szembe fog jönni veled.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Váratlan lehetőség bukkan fel az életedben, hirtelen nem is tudod, hogy megragadd-e a lehetőséget, vagy sem. Most nem érdemes sokat vacillálnod! Egyhamar nem lesz ilyen esély, úgyhogy két kézzel ragadd meg, amíg teheted!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Büszke kisugárzásoddal lenyűgözöd az ellenkező nem tagjait, és ezt te is tudod. Éppen ezért kelti fel a figyelmedet valaki, aki nem veti magát azonnal a lábaid elé. Végre egy kis kihívás!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Bizonytalannak érzed magad a párkapcsolatodban. Vajon tényleg annyira szeret a kedvesed, mint ahogy azt állítja? Aggodalomra semmi okod: igaz, hogy mstanában nem ér rá túl gyakran, de ennek egyetlen oka a munkája. Hamarosan változik a helyzet!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Érdemes egy kis időt fordítanod arra, hogy az otthonodat, környezetedet megszépítsd, otthonosabbá tedd. Szerezz be néhány új bútort, kiegészítőt vagy dísztárgyat, te magad is úgy érzed majd, hogy újjászülettél!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A hét eléggé eseménytelenül telik, éppen ezért érdemes feldobnod a hétvégét valamilyen izgalmas programmal. Mindenképpen mozduljatok ki otthonról, egy kirándulás vagy utazás kiváló választás!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Megtetszik neked valaki, de ha engedsz a kísértésnek, könnyen egy szerelmi háromszög kellős közepén találhatod magad. Ez a felállás pedig nem neked való, jobb, ha nem pazarlod az idődet ilyen kétes kapcsolatokra!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Érdemes a hosszabb távú céljaiddal is foglalkoznod. Ha van egy szabad órád, ülj le, és tervezd meg, mi mindent szeretnél megvalósítani a közeljövőben! Írd is le a terveidet! Aztán haladéktalanul vágj bele a megvalósításba, ez az időszak kiváló erre, hiszen tele vagy alkotó energiával.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Számtalan kalandort ismersz, ami óvetossá tesz. Ám annak a vonzó illetőnek, aki közeledni próbál hozzád, tisztességesek a szándékai. Ez pedig igazi ritkaság, érdemes esélyt adnod neki!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Nagyon családcentrikus vagy, bármit megtennél a szeretteidért. Képes vagy arra, hogy igazi meleg fészket biztosíts a családtagjaidnak. Hidd el, ők nagyra értékelik a fáradozásaidat! De ha ezt hallani is szeretnéd tőlük, akkor neked kell megtenned az első lépést.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés