Parfüm Horoszkóp 2019. 13.hét 2019. március 25. - 2019. március 31. 12.hét 14.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Hihetetlenül céltudatos ember vagy, ám ebben a napokban eluralkodik rajtad a nosztalgia. A régi szép időkre emlékezel, és azokra az emberekre, akik akkor voltak melletted. De mielőtt visszasírnád a múltat, gondold végig: nem véletlen, hogy ma már más partnered, barátaid vannak!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Csak óvatosan a költekezéssel! Lépten-nyomon vásárlásra csábítanak a különféle akciók. Jól nézd meg, hogy mire adod ki a pénzed, és ne feledd, olcsó húsnak híg a leve! Jobban jársz, ha minőségi termékeket választasz!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

A családodért mindenre képes vagy, hiszen ők biztosítják számodra azt a biztos bázist, amelyre szükséged van a mindennapok küzdelmei során. Szerencsére a nekik adott szeretetet vissza is kapod, gyakran csal könnyeket a szemedbe a meghatottság egy-egy apró figyelmességük hatására.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

A takarékoskodás királynője vagy, büszkén figyeled, ahogy egyre magasabb és magasabb a számlaegyenleged. De nem érdemes túlzásokba sem esned! Szép dolog a spórolás, de időnként azért engedd el magad, és élvezd az életet!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Túlságosan büszke vagy ahhoz, hogy elismerd: azok a módszerek, amelyeket egy bizonyos cél elérése érdekében alkalmaztál, nem elég hatékonyak. Pedig nem leszel attól kevesebb, ha elismered, hogy tévedtél, sőt: sikeresebb lehetsz, ha több új módszert is kipróbálsz!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Hajlamos vagy azt hinni, hogy a romantikus könyvek és filmsorozatok a valóságról szólnak, pedig a szerelem valójában nem ilyen. Próbálj két lábbal állni a földön, és elfogadni: a társad is egy hús-vér ember, hétköznapi problémákkal!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Nem érdemes idegeskedned bosszantó apróságok miatt, inkább próbáld észrevenni mindenben a fejlődési lehetőséget! Ne ragadj le a problémáknál, hívd segítségül inkább a humorérzékedet!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Bosszúálló természeted van, de mostanában ráébredsz arra, hogy nem érdemes ilyesmibe ölni az energiáidat. Na, nem mintha nem érdemelné meg a visszavágást, aki keresztbe tett neked, de sokkal nyugodtabb, stresszmentesebb az életed, ha képes vagy elengedni ezeket a dolgokat.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Nagyon fontos számodra a karriered, a hivatásod. Ne tegyél semmi olyasmit, amivel magadra haragíthatsz olyan embereket, akiktől szakmailag függsz! Törekedj új kapcsolatok kiépítésére és a régiek ápolására.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Egy idősebb rokonod pontosan ugyanolyan helyzetben volt évekkel ezelőtt, mint te most. Tapasztalata rengeteget segíthet neked a helyzet megoldásában. Figyelj rá oda, és fogadd meg a tanácsait!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Amelyik probléma nem oldódik meg magától, azzal nem is érdemes foglalkozni - ez az egyik életelved mostanában, és ami a vicces, hogy be is jön! Nagyon jó időszakodat éled, a gondok tényleg mintha maguktól megoldódnának.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

A régóta várt szakmai elismerés végre elérkezik. Sőt, többféle lehetőség közül választhatsz, hogy feljebb tudj lépni a ranglétrán. Nem biztos, hogy az a legjobb választás, ami a legmagasabb fizetéssel jár. Alaposan mérlegeld a pro és kontra érveket!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés