Parfüm Horoszkóp 2019. 12.hét 2019. március 18. - 2019. március 24. 11.hét 13.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Egy összejövetelen forró flörtbe keveredsz egy kellemes külsejű idegennel. Egy kis elővigyázatosság azokban nem árt. Mivel nem igazán ismersz senkit ebből a társaságból, így nem tudhatod, kiben bízhatsz meg, ki milyen szándékkal közeledik feléd. Semmi szükséged nincs most arra, hogy kínos helyzetbe kerülj.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Túl sok feladatot vállaltál magadra mostanában. Nehezíti a helyzetedet, hogy a február egy rövid hónap, így kevesebb időd marad mindenre. Szerencsére márciusban már nem lesz ennyi dolgod, sőt, némi kellemes kikapcsolódást is megengedhetsz majd magadnak a hosszú hétvégén.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Ha magánéleti tanácsokra van szükséged, jól gondold meg, kihez fordulsz ezzel! Alapvetően jó az emberismereted, így ha valakit nem érzel megbízhatónak, akkor ne vele tárgyald ki az intim titkaidat. Egyébként nincs okod az aggodalomra, a párod maximálisan hűséges hozzád.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Nagyon szeretsz tanulni, ráadásul eddig még csupa pozitív hozadéka volt annak, ha bővítetted ismereteidet. Veled sosem fordul elő, hogy hiábavalónak kellene érezned egy diploma megszerzését vagy egy tanfolyam elvégzését. Mostanában ismét kedved támad valami újat tanulni, vágj bele bátran!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Az önbizalmaddal sosem volt baj, sőt, meglehetősen túl is teng benned. Mostanában azonban meg kell tapasztalnod, hogy ez még nem elég a sikerhez. Fontos, hogy elmélyítsd és aktualizáld szakmai ismereteidet, hiszen nem kevés változás történt az utóbbi időben, mindenképpen tarts lépést az újdonságokkal!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Régóta húzódó anyagi problémát sikerül megoldanod, ami hihetetlen boldogsággal, felszabadultsággal jár a számodra. A nyomasztó tehertől megszabadulva máris rózsásabbnak látod az életedet. Végre olyasmiket is betervezhetsz, amikre az utóbbi időben nem volt lehetőséged: például egy hosszabb nyaralást.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Semmi esetre sem próbálj meg terhességgel magadhoz láncolni egy férfit, nem fog sikerülni, sőt csak elüldözöd ! Ha van türelmed várni egy kicsit, a végén megkapod, amit akarsz: a jegygyűrűt és a fehér ruhát. Kierőszakolni semmit sem érdemes!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Rengeteg szereplési lehetőségben lesz részed mostanában. Még ha eddig közelében sem voltál az ilyesminek, most valahogy akkor is megtalálnak ezek a helyzetek, például a munkahelyeden kérnek fel egy rövid beszéd elmondására. Nem is gondoltad volna eddig, hogy ennyire élvezni fogod az ilyen jellegű szereplést.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Most bizonyíthatod szakmai rátermettségedet! Nehéz helyzetbe kerülsz, de kitartásodnak és eszednek köszönhetően minden problémát képes vagy megoldani. Anyagi sikerekre is számíthatsz ebben az időszakban, tegyél félre némi tartalékot a nehezebb időkre!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Semmi kedved nincs a munkához, legszívesebben átpasszolnál mindent másoknak, erre azonban most nem lesz lehetőséged. Utólag már örülni is fogsz ennek, ugyanis a szorgalmas munka most meghozza a gyümölcsét, nem várt dicséretben részesülsz olyasvalakitől, akitől erre egyáltalán nem is számítottál.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Úgy érzed, hiába vágysz arra, hogy elismerjék a munkádat. Ez a közeljövőben változni fog: vagy a munkahelyeden kapod meg végre a várva várt elismerést, vagy pedig új, izgalmas állásajánlatot kapsz. Egy biztos, karrier terén végre révbe érsz!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Látszik, hogy itt a tavasz, szerelem van a levegőben! Megismerkedsz valakivel, aki megdobogtatja a szívedet. Közben kiderül, hogy valaki, aki folyamatosan a közeledben volt, mélyebben érez irántad, mint sejtetted. Szívügyek terén tehát bőséges lesz a kínálat, csak győzz választani!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés