Parfüm Horoszkóp 2019. 11.hét 2019. március 11. - 2019. március 17. 10.hét 12.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Kipihentnek érzed magad, tele vagy energiával. Úgy érzed, végre megmutathatod, hogy mit tudsz. Erre bőven lesz is lehetőséged a munkahelyeden, mert eléggé felgyűlt a munka az utóbbi napokban.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Szerelem van a levegőben! Ha még szingli vagy, mágnesként vonzod az ellenkező nem tagjait, ha pedig párkapcsolatban élsz, a közöttetek lévő szenvedély ismét magasra lobbantja a lángot.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Egy ismerősöd szívességet kér tőled, de nem igazán van most kedved ehhez. Terhesnek, fárasztónak érzed a feladatot. Azonban érdemes erőt venni magadon, mert a csillagok azt mutatják, hogy pár héten belül komoly segítségre számíthatsz ettől az illetőtől - érdemes tehát segítened neki!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Egy fontos tárgyat nem találsz, és megijedsz, hogy elveszítetted. Nem kell aggódnod, ott lapul valahol a lakásban, csak nem ártana kicsit nagyobb rendet tartanod, és mindig a helyükre visszatenned a tárgyakat! Hétvégére tervezz be egy alapos rendrakást!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Fokozottan figyelj oda az egészségedre! Az utóbbi időben kissé elkényelmesedtél, talán még a nadrágodat is nehezebb begombolni. Gond egy szál se, végre itt a tavasz, kezdetét veheti a mozgásban gazdag életmód! Persze az egészséges étkezésre is próbáld meg rávenni magad!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Mindenki szerelmes körülötted, amit te bosszantónak érzel, pedig körülötted is legyeskedik egyszerre több jelölt is. Jó lenne, ha nem csak a külsőségekre figyelnél. A személyiség és a humorérzék is fontos, ne csak a tökéletes külső legyen a mérce!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Káosz és őrület vár a munnakelyeden, egy szabad perced sincs, de élvezed a pörgést. Szerencsére megvan az a jó tulajdonságod, hogy a legnagyobb fejetlenség közepette is képes vagy koncentráltan, nyugodtan és pontosan dolgozni. Ezt pedig a főnökeid is észreveszik!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A kapcsolatban élő Skorpiókat ezen a héten megcsapja a kísértés szele. Mielőtt butaságot csinálnál, gondolj bele, érdemes-e kockára tenni a kapcsolatodat egy felszínes kis kalandért! A párod nem megbocsátó, úgyhogy jól gondold meg, mi is az igazán fontos a számodra.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Végre sikerül egyenesbe hozni az életedet. Már régóta szeretnéd átszervezni a hétköznapjaidat, hogy minden feladatot hatékonyan el tudj végezni, de pihenésre, szórakozásra is jusson időd. Úgy tűnik, most végre rátaláltál a megfelelő módszerre.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Rohanó életedben kevés időt fordítasz a pihenésre, meditálásra, elmélyülésre. Érdemes lenne az otthonodban kialakítani egy hangulatos, kényelmes kis sarkot erre a célra.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A pároddal fordulópont előtt áll a kapcsolatotok, de mindenképpen pozitív irányban. Fontos lépés előtt álltok, de erről közösen kell döntenetek. Ez lehet eljegyzés, házasság, vagy akár gyerekvállalás is. Törekedjetek arra, hogy mindkettőtök számára megfelelően alakítsátok a jövőt!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Ha fáradtnak, kedvetlennek érzed magad, menj ki a természetbe! Az ébredező természet rengeteg pozitív energiával és jókedvvel fog feltölteni. Ez bármilyen gyógyszernél többet ér. Hívd magaddal a családtagjaidat is!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés