Parfüm Horoszkóp 2018. 31.hét 2018. július 30. - 2018. augusztus 05. 30.hét 32.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Felelősségteljes döntéseket kell hoznod a munkahelyeden és a privát életedben is. Bár hajlamos vagy fejjel rohanni a falnak, most ne tedd, érdemes alaposan mérlegelned a döntéshozatal előtt!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Rengeteget teszel céljaid megvalósításáért. Tele vagy alkotó energiával, és kitartásból sincs hiány, ez pedig hamarosan meghozza gyümölcsét. Mindig figyelj a belső hangra, a megérzéseid most tökéletesen működnek!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Egy váratlan találkozás teljesen felkavarja az életedet, szenvedélyes viszony vár rád. Ez eltereli a figyelmed a hétköznap szürke rutinfeladatairól, ami gondot okozhat a munkahelyeden, figyelj oda a feladataidra!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

A párkapcsolatban élő Rákok fordítsanak fokozott figyelmet a párkapcsolatukra! Kedvesed mostanában érzékenyebb, problémái akadhatnak, és szüksége van az odafigyelésedre. Fontos, hogy mellette állj ebben az időszakban, hidd el, meg fogja hálálni!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Végre eljött az ideje annak, hogy belevágj olyan régen halogatott feladatokba, mint a lakásfelújítás. Most kellő energiával rendelkezel ahhoz, hogy ne csak elkezdd, hanem be is fejezd ezeket a munkákat.
 

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Olyan feladatot kapsz a munkahelyeden, ahol kiélheted szuper szervezőkészséged, és a precizitásodra is szükség lesz. Ez az időszak kiválóan alkalmas a tanulásra, új ismeretek szerzésére. Egy továbbképzés vagy egy tanfolyam elvégzése a karriered szempontjából is hasznos lehet.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Sok-sok türelemre lesz szükséged, ezen a héten mintha minden akadozna, semmi sem készül el  időben. A sok halogatás idegessé tehet, de ne aggódj, a hét második felében felpörögnek a dolgok!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Túl fontos szerepet játszik életedben a pénz, ami miatt a magánéleted és az emberi kapcsolataid háttérbe szorulnak. Pedig a pénz önmagában nem hozza el a boldogságot, ehhez egy nyugodt családi héttér is szükséges. Törődj többet a szeretteiddel!
 

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Legyél türelmesebb az emberekkel! Az igazság kíméletlen közlése nem mindig a legjobb taktika. Inkább próbáld megérteni a másik fél álláspontját, motivációit, így könnyebben közös nevezőre juthattok.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Fontos fordulat várható az életedben, ami lehet egy eljegyzés, egy esküvő vagy gyermekvállalás, ami komoly hatással lesz az életedre. Sok változásra számíthatsz, nem fogsz unatkozni! A családod szerencsére mindenben melletted áll. 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Baráti társaságod révén megismerkedhetsz egy olyan emberrel, akivel komollyá válhat a kapcsolatod. Bár úgy tűnik, az Isten is egymásnak teremtett benneteket, azért ne kapkodd el a dolgokat! Igyekezz minél jobban megismerni a partneredet, nehogy csalódás legyen a szépen induló kapcsolatból. 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Párkapcsolatodban kisebb viták okozhatnak feszültséget. Ennek a túlzott érzékenységed az oka. Szerencsére ezzel a partnered is tisztában van, ezért nem mérgesednek el túlságosan ezek a szóváltások. Ne vegyél mindent a szívedre!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés