Parfüm Horoszkóp 2018. 32.hét 2018. augusztus 06. - 2018. augusztus 12. 31.hét 33.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Kedvező benyomást teszel mindenkire, és mágnesként vonzod magadhoz azokat az embereket, akiknek később anyagi hasznot, vagy a karrieredben történő előrelépést köszönhetsz. Őszinte természeteddel most mindenkit leveszel a lábáról.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Hasznos lehet a számodra, ha intellektuálisan vonzó emberekkel ismerkedsz, akik inspiráló hatással vannak rád. Komoly szerepet játszhat most az életedben egy idősebb mentor, aki tanácsaival segít Téged.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Rendkívül vidám és optimista hangulatban vagy, a környezetedet is felvidítod. Most úgy érzed, minden sikerülhet, és ez bizony így is van! Ez minden kétséget kizárólag a te időszakod. Bármilyen újdonságba vágsz most bele, a siker garantált.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Akár üzleti, akár baráti kapcsolataidról van szó, ha úgy érzed, hogy sokkal többet teszel a kapcsolatba, mint a másik fél, talán itt az ideje, hogy felülbíráld vagy akár meg is szüntesd ezeket a viszonyokat.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Mostanában rengeteg időt töltesz tanulással, önképzéssel. Ez önmagában nagyszerű dolog, de azért ne ess túlzásokba! Gondosan válaszd ki, miből húzod a legnagyobb hasznot, felesleges dolgokra ne pazarold az időd. És persze a pihenésről se feledkezz meg!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Egyre többször jut az eszedbe, hogy a kapcsolatodból hiányzik a kezdeti szenvedély, de ne feledd, hogy kettőn áll a vásár! A munka, a hétköznapok rohanása elvonja a figyelmet a romantikáról. Szánj több időt és energiát a minőségi együttlétre a pároddal!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Egy új vállalkozás vagy egy nagyobb beruházás most nagyobb összeget fog igényelni, de nem biztos, hogy ez a rendelkezésedre áll. Jó hír viszont, hogy ebben az időszakban könnyen elnyerheted ismerőseid, barátaid támogatását.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A környezeted számára te vagy a pénzügyi zseni, aki mindig tudja, mibe érdemes fektetni a pénzt. Valóban sikeres időszak ez a számodra anyagilag, de legyél előrelátó: ne szórd el az összes bevételed, tartalékolj az ínségesebb időkre is!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Most nem szívesen mozdulsz ki otthonról, kivételesen utazgatni sincs kedved - inkább otthonra szervezel baráti összejöveteleket, vendégségeket, közös mozizást és hasonló kellemes programokat. Ezzel most igazán népszerű leszel a barátaid körében!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Családi ügyek foglalnak le, ez az időszak alkalmas a régi sérelmek megbeszélésére, megbocsátására. Olyan sérelmek kerülhetnek felszínre, amelyek akár a gyerekkorodig nyúlnak vissza, viszont most esély nyílik ezek tisztázására.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A képzeleted szinte szárnyal ebben az időszakban, most mindenféle kreatív tevékenység elvégzésében eredményes vagy. A racionális gondolkodást igénylő feladatokat viszont jó lesz a következő hétre halasztani!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Pároddal olyanok vagytok most, mint egy turbékoló gerlepár, még a hosszú évek óta kapcsolatban élő Halak is úgy érezheti magát, mintha nászúton lenne. Ez a kellemes időszak jó eséllyel tartogat előrelépést a kapcsolatotokban, például egy jegygyűrű vagy összeköltözés formájában.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés