Parfüm Horoszkóp 2018. 30.hét 2018. július 23. - 2018. július 29. 29.hét 31.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Egy hozzád közel álló személy titokban rajong érted, de nem mer kezdeményezni. Ha neked is tetszik az illető, vedd a kezedbe az irányítást - Neked ez sosem szokott gondot okozni, és most egy érzelmes, szenvedélyes kapcsolat lehet a jutalmad!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Ebben az időszakban kerüld a szerencsejátékokat, mert komolyabb veszteség érhet. Anyagi helyzeted biztos lábakon áll, de kockáztatni semmiképp sem érdemes! Inkább a munkádra koncentrálj most, pár héten belül előrelépés várható a karrieredben.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Változatosságra vágysz, és ez az időszak tökéletes arra, hogy kipróbálj pár új dolgot. Menj el egy még ismeretlen étterembe, fedezz fel egy új tájat, egy új illatot! Az újdonság varázsa felpezsdíti az utóbbi időben kissé unalmassá váló életedet.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Szerelmi életed mostanában kicsit háttérbe szorult, de ennek most vége: a csillagok új, izgalmas, szenvedélyes kapcsolatot ígérnek. Tölts most minél több időt a barátaiddal, mert ha új kapcsolatba kezdesz, egy ideig biztosan nem számíthatnak rád a szokásos csajos programokon!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Mindenhol te vagy a társaság középpontja, de a munkahelyeden most érdemes kicsit visszafognod magad. Engedd, hogy a kollégáid is kibontakozhassanak melletted! Elhomályosítani úgysem tudnak Téged, viszont hálásak lesznek Neked, és a tanácsaidat is könnyebben elfogadják majd.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Szeretethiányban szenvedsz, ami egyenes út ahhoz, hogy meggondolatlanul beleugorj egy nemkívánatos kapcsolatba. Érdemes inkább beszerezned egy kis házi kedvencet, aki rengeteg szeretetet adhat neked. 

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Lehetőséged nyílik arra, hogy kedvenc hobbid révén pénzkereseti lehetőséghez juss. Használd ki, hogy végre azzal kereshetsz pénzt, amit szeretsz csinálni! Egy hozzád közel álló személy segítségére is számíthatsz.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Ebben az időszakban fordíts nagyobb figyelmet az egészségedre! Érdemes elkezdened sportolni, a kezdeti kényelmetlenséget ellensúlyozni fogja a boldog tudat, hogy tettél valamit a külsődért és az egészségedért. A környezeted is észre fogja venni a változást!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Az utóbbi időben túl sokat dolgoztál, de tarts ki, mert hamarosan egy kellemes nyaraláson pihenheted ki a fáradalmaidat. Most ne hagyatkozz a spontaneitásodra, érdemes részletesen megtervezned a szabadidős programokat!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

A munkahelyi konkurenciaharcokból most Te kerülsz ki győztesen, a főnökeid pedig végre felismerik a tehetségedet. Egy fontos munkát bízhatnak rád, ha most bizonyítasz, akkor semmi sem menthet meg attól, hogy előrébb lépj a ranglétrán!
 

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Szerelmi életed most kicsit háttérbe szorul. Sok időt fogsz tölteni a családoddal, mert most nagy szükségük van a jelenlétedre, a támogatásodra. Mutasd ki feléjük a szeretetedet, a sokszorosát fogod visszakapni!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

A párkapcsolatodat most a szenvedély uralja. Ha évek óta kapcsolatban élsz, akkor is olyan érzésed lehet, mintha mézesheteidet töltenéd. A szingli Halak pedig forró flörtökbe bonyolódnak. Egy biztos, most izzik körülötted a levegő!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés