Parfüm Horoszkóp 2018. 24.hét 2018. június 11. - 2018. június 17. 23.hét 25.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Nehezen állsz ellen a csábításnak, akár az ellenkező nemről, akár valamilyen finom, ámde egészségtelen, hizlaló ételről van szó. Mielőtt bármelyik ezek közül a bűnbe vinne, gondold végig: biztos, hogy megéri?

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Engedd, hogy a döntéseidet az ösztöneid irányítsák, mert mostanában biztosan nem csalnak! Ha sokáig rágódsz egy problémán, hajlamos lehetsz átsiklani bizonyos apróságok fölött, és rosszul dönteni. Ne tedd, bízd magad a belső hangra!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Te vagy a társaság középpontja, akit a férfiak csodálnak, a nők pedig irigyelnek. Nagyon jó formában vagy, mind a külsődet, mint a kirobbanó energiádat tekintve. Rabul ejtő kisugárzásodnak most senki nem tud ellenállni!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Ez a hét a szenvedélyességről, az intimitásról szól a számodra, még a kedvesedet is megleped a hevességeddel. Ez persze csodálatos hatással lesz a párkapcsolatodra. Nem lenne meglepő, ha párod reakciója egy karikagyűrű vagy egy meglepetés wellness hétvége lenne.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Egy furcsa és intenzív álom nagy hatással van rád, legszívesebben filmet forgatnál vagy regényt írnál róla. Ne fojtsd magadba a kreatív energiákat, hiszen valami egészen izgalmas dolog is kisülhet ebből.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Véletlenül szemtanúja leszel egy olyan jelenetnek, ami kellemetlen helyzetbe hoz, mert egy közeli ismerősöd magánéletét érinti. Jobb, ha nem ártod bele a dologba, mert könnyen meglehet, hogy a végén te leszel a bűnbak.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Egy munkahelyi konfliktus kellős közepébe csöppensz, ahol neked kell betölteni a békítő szerepet. Sikerrel jársz, amivel plusz pontot szerezhetsz a főnöködnél is.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Problémáid megoldásához most érdemes lesz idősebb családtagjaid, ismerőseid, akár kollégáid segítségét kérni. Meg fogod látni, hogy az élettapasztalat bizony aranyat ér, és segít új szemszögből megközelíteni a dolgokat, másként látni a fontossági sorrendet.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Túlságosan sokat költesz, emiatt lelkifurdalásod lehet. Szerencsére az utolsó pillanatban egy teljesen váratlan helyről kapsz anyagi segítséget. Próbáld azonba visszafogni magad, nem számíthatsz mindig mások segítségére!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Különös élményben lehet részed, egy olyan illető csavarja el a fejed, aki egyébként egyáltalán nem az eseted. A személyisége azonban mágnesként vonz téged, és ez kölcsönös. A kibontakozó románc azonnal feltűnik a környezetednek is, de ők igazán örülnek ennek a fejleménynek.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Lelkesedésed mindenkit magával ragad. Energikus vagy és végtelen a munkabírásod, a munkahelyeden valósággal szárnyalsz. Jókedvedet fokozza egy apró nyeremény, vagy ajándék, amire a hét közepén számíthatsz.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Életedben most fontos szerepet játszik az egészséges életmód és a sport. Egy fontos új ismeretséget vagy akár pénzkereseti lehetőséget is ennek köszönhetsz majd.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés