Parfüm Horoszkóp 2018. 25.hét 2018. június 18. - 2018. június 24. 24.hét 26.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Hatalmas energiával és nagy lendülettel indulsz ezen a héten, ami előremozdít a karrierredben. Egy dologra kell figyelned, hogy ez ne menjen a magánéleted rovására, mert a párod elhanyagolva érezheti magát. 

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Szenvedély és romantika. Ez a két dolog fogja a mostani hetedet jellemezni. Ha eddig szingli voltál, most nagy esélyed van egy olyan emberrel megismerkedni, akivel hosszú távra tervezhetsz. 

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Nem várt akadályok elé kerülsz a napokban. Mikor már azt gondolnád, hogy nincs tovább, akkor fog felbukkani egy olyan segítség, akire soha nem gondoltál volna.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Mostanában túl feszült vagy, igazából magad sem tudod, hogy miért. Érdemes lenne kivenned pár nap szabadságot, mert ha így haladsz, az egészséged veszélybe kerülhet!

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Nem minden arany, ami fénylik! Ez legyen a héten a jelmondatod. Ha folyamatosan a fejedben lesz, akkor érteni fogod, mikor kell nemet mondanod egy helyzetben, ami a héten jön az életetbe.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Akiről azt gondolod, hogy egy hullámhosszon vagytok, pont abban fogsz csalódni hamarosan. Jobb, ha előre felkészülsz, így nem fog váratlanul érni. Ne hagyd, hogy manipuláljanak. Egy évekkel ezelőtti döntésed miatt már régóta szenvedsz, a héten lehetőséged lesz rendezni, de csak abban az esetben, ha Te teszed meg az első lépést!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Mostanában semmiben sem vagy biztos. A szokottnál is többet gondolkodsz egy-egy döntésed előtt. Valami olyan foglakoztat, ami mélyen a tudatalattidban van. Figyelj az álmaidra és megkapod a választ!

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Mindent sikerre viszel, amibe csak belekezdesz. Most érdemes elindítanod új üzletet, vagy belevágnod egy saját vállalkozásba akár. Szerencsés időszak előtt állsz, ami még sokáig fogja jellemezni a napjaidat.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

A pároddal mostanában többet vitatkoztok, mint régebben. Ez épp a fordítottját jelenti, mint amire gondolnál, azaz hosszútávon megerősíti a kapcsolatotokat, hiszen most rendeződnek olyan dolgok, amik eddig nem voltak világosak.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Egyedül is képes vagy megoldani azt, amihez úgy gondolnál, hogy segítséget kellene igénybe venned. Bízz magadban, és sikerülni fog minden! Egy új kapcsolat van kibontakozóban, igazából pont rajtad múlik, hogy merre fog elindulni.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A munkahelyeden valaki nagyon áskálódik ellened. Hamar kiderül számodra, hogy ki az. A legegyszerűbb megoldás lebegjen a szemed előtt: az ellenségedet sokkal közelebb tartsd magadhoz, mint a barátaidat. 

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

A magányos Halaknak most nagy esélyük nyílik új párkapcsolat kialakítására. A lényeg, hogy nyitott szemmel járj, mert az illető csak nagyon enyhe célzást fog tenni, Neked kell észrevenned, és megszervezned az első randit.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés