Parfüm Horoszkóp 2018. 23.hét 2018. június 04. - 2018. június 10. 22.hét 24.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Nehéz időszak előtt állsz, de könnyedén veszed majd az akadályokat. Tarts ki és jutalmad mind anyagi, mind pedig erkölcsi téren kárpótolni fog!

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Váratlan öröm ér a héten. A munkádban most még inkább szárnyra kapsz, gyorsan haladsz mindennel. Csak így tovább!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Nem minden barát közelít jó szándékkal hozzád ezekben az időkben. Légy résen és állj ki magadért!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

A párkapcsolatodban most nehézségek adódhatnak. Gondold át, hogy hosszútávon is hajlandó vagy-e ennyi kompromisszumra vagy inkább tovább állsz.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Ne üsd bele az orrod állandóan a mások dolgába! Szép dolog a segítség, de ha kéretlen, az a másik félnek nem mindig kellemes. Inkább csak akkor adj tanácsot, ha azt kérik is tőled!

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Túl sokszor gondolod magadról, hogy Te mindent jobban tudsz. Ez a környezetednek egyre inkább terhes. Ráadásul sokszor nincs is igazad az adott témában. Hagyj másokat is érvényesülni!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Mostanában egyre inkább kikacsintgatsz a párod mellől. Ha problémáitok vannak, inkább meg kell beszélni, mint egy drasztikus lépéssel visszavonhatatlan láncreakciót indítani.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

A pihenés most már nagyon kijár Neked! Nem mindig a munka az első, érdemes lenne építened a baráti kapcsolataidat is és a párodra is jobban figyelhetnél. 

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Minden percedet beosztod, mert nem szeretsz unatkozni. Ez néha azért már kellemetlen a családod tagjainak, mert sokkal kevesebb idő jut rájuk.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Nagy fordulóponthoz érkeztél az életetben. Súlyos döntést kell meghoznod, ne félj másoktól tanácsot kérni, hiszen kívülről jobban látszik a megoldás általában.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

A munkahelyeden egyik kollégád folyamatosan áskálódik ellened. De akard megbosszulni, inkább főnökeidnek mutasd meg, hogy Te milyen keményen dolgozol, így továbbra is biztos lesz az állásod.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Ne hagyd, hogy olyanok befolyásoljanak, akik alig ismernek! Inkább a közeli barátokra, családodra hallgass, ha problémáidra keresel megoldást.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés