Parfüm Horoszkóp 2018. 22.hét 2018. május 28. - 2018. június 03. 21.hét 23.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Egy utazás olyan új impulzusokat hozhat az életedbe, amelyek nemcsak a gondolkodásmódodra lesznek komoly hatással, hanem ötletet adhatnak egy új pénzkereseti lehetőség, vagy egy új vállalkozás elindításához is. Az ismeretségi körödben ráadásul van valaki, aki komoly segítségedre lehet most a terveid megvalósításában.
 

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Ez egy kiváló időpont arra, hogy részletesen kidolgozd szakmai előremeneteled tervének részleteit. Ezután már csak pontról pontra meg kell valósítanod a terveket, de ez most nem okoz neked nehézséget, minden megy, mint a karikacsapás. Fontos, hogy ne merülj el túl mélyen a részletekben, inkább a stratégiára helyezd a hangsúlyt.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Érzékeny vagy, könnyen megsértődsz és mindent a szívedre veszel. Ingerlékenységed vitákhoz vezethet, amitől jobb távol tartanod magad. Inkább foglald le magad valamilyen elmélyülést igénylő, nyugtató jellegű tevékenységgel!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Rendelkezel azzal a különleges tulajdonsággal, hogy képes vagy mély odafigyeléssel meghallgatni másokat. Nos, erre aképességedre most szükséged lesz. Empátiád révén könnyen rá tudsz hangolódni másokra, ami nem csak a munkahelyeden jelent előnyt a számodra, hanem a párkapcsolatodat is pozitívan befolyásolja.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Ez az elmélyülés időszaka a számodra. Olyan kérdések foglalkoztatnak, mint az élet értelme, a meditálás, az emberi kapcsolatok fontossága. Érdemes lehet egyedül elvonulnod egy békés helyre, ahol nyugodtan gondolkozhatsz ezeken. Az sem baj, ha ezeket a napokat egyedül töltöd.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Kiváló érzéked van a pénzügyekhez, ami most segíségedre lehet abban, hogy növeld a bevételeidet. Zsigerből ráérzel arra, hogy mi az, amiben nyerhetsz. Hallgass a belső hangra, de ne kockáztass túl merészen!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Ez egy kiváló időszak arra, hogy valamilyen új tanulmányba belekezdj. Egy utazás is segítségedre lehet az ismereteid elmélyítésében. A spiritualizmus is érdekel, ebben is érdemes lehet elmerülnöd.
 

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Rendkívül ambiciózus vagy a munkahelyeden, ami pozitív hatással lehetne az előrelépésedre, de az erőszakosságoddal sajnos könnyen magad ellen fordíthatod a kollégáidat. Legyél kicsit visszafogottabb, és figyelj oda mások véleményére is. Az sem árt, ha képes vagy beismerni esetleges tévedéseidet.

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Sokat gondolkozol a költözésen, de ez most nem a megfelelő időszak erre. Várj még egy kicsit ezzel! Ha változatosságra vágysz, utazz el valahova, vagy kezdj bele egy új hobbiba. Ősszel sokkal jobb lehetőségeid lesznek majd a váltásra.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Előfordulhat, hogy a munka vagy a párkapcsolatod túlságosan előtérbe kerül a másik rovására. Igyekezz fenntartani az egyensúlyt a két terület között!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Régóta a szőnyeg alá sepertek egy problémát a családtagjaiddal, most azonban elérkezett az ideje egy tisztázó beszélgetésnek. Ha most mindegyikőtök képes a sérelmeit félretéve őszintén kiönteni a szívét, akkor végre megoldódhat ez az áldatlan állapot.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Tele vagy energiával, amit valahol muszáj levezetned - erre az irodai ülőmunka nyilván nem alkalmas. Végezz valamilyen aktív fizikai tevékenységet vagy sportolj, esetleg menj el a családoddal egy izgalmas kirándulásra!

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés