Parfüm Horoszkóp 2018. 21.hét 2018. május 21. - 2018. május 27. 20.hét 22.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

Az utóbbi időben kicsit fejedbe szállt a dicsőség, emiatt a környezeted nagyképűnek tarthat. Próbáld kicsit visszafogni magad, mert nemcsak a kollégáid előtt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe, hanem a barátaid is megorrolhatnak rád.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Ami a karrieredet illeti, egy ideje gondolkozol már a váltáson, és ebben az időszakban több ajánlat és lehetőség is meg fog találni. Ne dönts meggondolatlanul, mert nem biztos, hogy a váltás jó ötlet - nem minden arany, ami fénylik!

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Felbukkan az életedben egy régi szerelem, ami újra fellángolhat. A környezeted nem helyesli ezt a kapcsolatot, pedig lehetőségetek van arra, hogy a régi problémákon túllépve új alapokra helyezzétek a kapcsolatotokat. Most nem árthat, ha a szívedre hallgatsz!

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Mostanában nincs a csúcson az önbizalmad, ezért érdemes kicsit rágyúrnod: szerezz be divatos ruhákat, csináltass új frizurát, sportolj többet! A változás a környezetednek is fel fog tűnni, a kisugárzásoddal mindenkit leveszel majd a lábáról.

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

Valamilyen módon kapcsolatba kerülsz a külfölddel, ami lehet egy váratlan utazás, egy külföldi tréning vagy kiküldetés, esetleg egy külföldi ismerős felbukkanása. Mindenképpen mozgalmas időszakra számíthatsz!
 

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Egy közeli ismerősöd láthatóan megsértődött rád és kerül téged. Ne hagyd annyiban a dolgot, beszélj vele mindenképpen, mert egy harmadik személy áskálódásának, hazugságainak köszönhetően fordult el tőled. Ne aggódj, könnyen tisztázhatod vele a dolgot!

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

Rengeteget kell dolgoznod, túlórákra is számíthatsz. Kedvesed nem viseli jól ezt az időszakot, fontos, hogy folyamatosan biztosítsd őt az érzelmeidről, így problémák nélkül vészelhetitek át ezt a kicsit nehéz időszakot.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Túl sokat rágódsz mostanában régi dolgokon, ahelyett, hogy előre tekintenél. Vond le a tanulságot a régi hibákból, és igyekezz elkerülni őket ezután. Szervezz valami jó kis programot, ahol maximálisan a jelenben érezheted magad!

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

Mindenből csak annyit vehetsz ki, amennyit beleteszel - ez fokozottan igaz a munkádra. Ha most kellő energiát fektetsz a feladataid elvégzésébe, annak hamarosan látható eredménye lesz. De nem lehet mindig dolgozni, fordíts időt a pihenésre is, például sétálgass nagyokat a természetben!

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Boldog időszak köszönt az életedbe, végre több időt tudsz tölteni a kedveseddel, ami közelebb hoz benneteket egymáshoz. Ez akár egy kellemes nyaralás alatt is megvalósulhat. A veszekedések most messzire elkerülnek benneteket.

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Rég nem látott rokonok érkeznek hozzátok vendégségbe, de az is lehet, hogy ti látogatjátok meg őket. Te is elcsodálkozol, hogy milyen jól érzed magad a társaságukban. Jól érzed: érdemes több időt tölteni a rokonaiddal!

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Nagyon empatikus hangulatban vagy, szeretnél segíteni más élőlényeken. Jó megoldás lehet, ha elmész például kutyát sétáltatni egy menhelyre, vagy valamilyen önkéntes munkát vállalsz. Így kiélheted világjobbító törekvéseidet.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés