Parfüm Horoszkóp 2018. 20.hét 2018. május 14. - 2018. május 20. 19.hét 21.hét

Kos

Kos

már 21.- ápr 19.

A héten nagyon körültekintően bánj azokkal, akikről tudod, hogy nem szeretnek. Ismered a mondást, hogy az ellenségeidet tartsd közelebb, mint a barátaidat. Ha tudod, hogy mire készülnek, akkor meg tudod előzni.

Parfüm ajánló:
Bika

Bika

ápr 20.- máj 20.

Amennyiben kapcsolatban vagy, ez a hét tökéletes arra, hogy szintet lépjetek. Szingliknek pedig most nagy lehetőségük van komoly párkapcsolat kialakítására. A munkádban most kicsit le fogsz maradni, de könnyedén behozod a későbbiekben majd.

Parfüm ajánló:
Ikrek

Ikrek

máj 21.- jún 21.

Azoknak, akik gyermekvállaláson gondolkoznak mostanában, ez a hét igen csak szerencsés lehet. Amennyiben éppen az ellenkezőjét tervezed, most az átlagosnál jóval óvatosabbnak kell lenned! Munkahelyeden váratlan feladatot kapsz, ha gyorsan megoldod, akkor előléptetés vagy fizetésemelés lehet a jutalmad.

Parfüm ajánló:
Rák

Rák

jún 22.- júl 22.

Ki mint vet, úgy arat. Valakinek régebben kisebb bosszúságot okoztál, most alkalma adódhat revansot venni rajtad. A legjobb, amit tehetsz, hogy őszintén bocsánatot kérsz tőle. Ebből akár még komolyabb barátság is szövődhet. 

Parfüm ajánló:
Oroszlán

Oroszlán

júl 23.- aug 22.

A büszkeséget néha félre kell tenni még neked is! Nem lehetsz mindig nyertes, főleg, ha ez másoknak áldozattal jár. Néha neked is kell áldozatot hoznod a többiek érdekében.

Parfüm ajánló:
Szűz

Szűz

aug 23.- szep 22.

Azért, mert Te mindent tudsz, nem feltétlen kell kérkednek vele olyanok körében, akik az adott témában kicsit tájékozatlanabbak. Akkor nyilvánítsd ki véleményedet, ha a közönséged valóban kíváncsi rá.

Parfüm ajánló:
Mérleg

Mérleg

szep 23.- okt 22.

A héten olyan döntést kell meghoznod, amit már nagyon régóta halogatsz. Most pontot kell tenned a végére, nem lehet tovább húznod. Érdemes megkérdezni előtte a családodat is, de várhatóan olyan helyről jön ehhez a segítség, ahonnan egyáltalán nem számítasz.

Parfüm ajánló:
Skorpió

Skorpió

okt 23.- nov 21.

Sokszor fájdalmas kimondani a szakítást, de van, amikor az már elkerülhetetlen. Mindenképpen tedd úgy, hogy a másiknak a legkevésbé fájjon. Ez a kapcsolat már a legelejétől kezdve halálra volt ítélve, csak magadnak sem merted bevallani. Ne kényelemből dönts. 

Parfüm ajánló:
Nyilas

Nyilas

nov 22.- dec 21.

A harag rossz tanácsadó! Bármennyire is úgy gondolod, hogy bosszút kell állnod egy jogos sérelmedért, inkább ne tedd! A munkahelyeden most váratlan átszervezés lesz, ami elsőre negatívnak tűnhet, de hosszú távon sokkal jobban fogsz járni.

Parfüm ajánló:
Bak

Bak

dec 22.- janr 19.

Te, aki mindig hűséges vagy, most a héten meginogsz. Tarts ki elveid mellett, nem érdemes mindent eldobni egy fellángolás miatt. Óvakodj a rossz tanácsadóktól!

Parfüm ajánló:
Vízöntő

Vízöntő

janr 20.- feb 18.

Ne hárítsd másra a felelősséget, amiért neked kéne azt vállalnod! A hibát érdemes elismerni, emberek vagyunk, tévedhetünk. Kijavítani sokkal könnyebb, mint évekig titkolózni miatta.

Parfüm ajánló:
Halak

Halak

feb 19.- már 20.

Ne vállald túl magad, nem érdemes kockáztatni az egészségedet. A pihenés Neked is jár! Menj ki a szabadba, a jó levegőre a hétvégén és olvass egy könyvet vagy csak élvezd a napsütést. A munka is sokkal jobban fog menni kipihenten.

Parfüm ajánló:

Parfüm Éden Magazin

Parfüm Éden Magazin

betöltés